Altından anlayanlar yardımcı olur musunuz bana 60 milyara kadar altın almak istiyorum koluma ama zarar etmeyeceğim birşey olsun sizce ne almalıyım ben altından anlamam
Milyar mı?🫣 kız bin mi milyar mı
1 milyar 750 milyon milyar milyon sen bu perreyi napdin😂
Kafamda melek subaşı dönüyor 😅🤣 milyarsa çok para değil mi ya benim b12 acaba o kadar mı veda etti bana para karıştırır oldum
60 bin tl. cok para degil😂
He düz 60 bin. 🙄 len altı sıfır hala atamayan var. Dedem bile attı.
60 bindir o 60 milyar olsa duramassın 😜
Ajda olur gram altın olur burma bilezik olur
Bileziği koluma göre ufak alabilir miyim
Istedigin gibi alabilirsin
Yatırım için düşünüyorsan has gram altın al
60 bine artık çok birsey gelmiyor ya 1 cumhuriyet alıp kolye yaptır yada üstüne para ekleyıp 20 gr ajda al
Al istediğin bileziği kimseyi takma kolunda hem durur hem deger kazanır sanki yarınki bozacaksin
15 gram civarı bir şey yapıyor bir tane Bilezik yapabilirsin isciliksiz en uygunu o ceyrek falanda olur tabii
ben olsam koluma gire alacagima buyuk altin alirim tam altin kolye yaparim . yada az daha ekle 2. 5 luk resat
Nasıl yani ben altından hiç anlamam 60milyarim var onuda altın yapmak istiyorum böyle zarar ettirmeyecek
Biraz daha ekle besi biryerde yap 😂 @Casperiye
😂😂😂o beşliye çok eklemesi lazim @Atlaskalbim 😂 benim felsefe böyle isler olmusken az daha verim bi ust modeli olsun 😂😂😂
o gremse leen
gramse al bi tane
Ya bu gramseler zarar etmiyor midir? Benim fiziki olarak 13 gramım var, birer gramlık hep, toplu bir şekilde gramse yaptırsam olur mu diye düşünüyorum . Ama herkes gram diye tutturuyor bozarken az komsiyon oluyır deniliyor
ocak ayinda 50 bine aldimiz gramse suan 70 bin civari oldu ne zarari
Neyse benim gramlar zaten 1 gramse tutmaz o zaman🥹bu sefer kuyumcuya bir gidince sorarım
TL den sıfır atılalı 20 koca yıl oldu çoğunuz ya bebektiniz ya çocuk atın artık şu sıfırları. Soruya gelecek olursak bilezik alınabilir mi alinir ama ben olsam gram altına yatırırım benimde elimde 70 bin var öyle yapacağım
Şimdilik alma çünkü altın düşüşe geçti ve daha da düşecek
Burma bilezik güzel olur genelde üçlü burma severim de o da biraz pahalı.
60bine ajda bilezik alabilirsin takmak istiyorsan, bozunca zarar ettirmez.
1,451,269 soru
23,828,209 cevap
318,721 kullanıcı