+2 oy
239 göst.
Diğer kategorisinde (164 puan) tarafından

İnsanların iyilik yapası gelmiyor bazıları yüzünden benim akrabam vardı bir türlü yuvasına kuramadı çok sıkıntı yaşadı hep yanında oldum tabiki önce Allah nasip etti bende vesile oldum sayemde yuvasını kurdu hayatı düzene girdi gene aradım sordum onun dedikodusunu yapanlar ile kötü oldum ama baktım bu ne arıyor ne geliyor taşındım arayıp ne yaptın bile demedi çok zoruma gidiyor annesi de yengem zaten oda benimle ilgili sürekli olumsuz konuşuyormuş tamam bana tapsın demiyorum ama bu kadar kötü nankör olunamaz ya doğum günü kutlamış cocuğunun salon tutmuş koca beni çağırmadı elim ayağım boşaldı takmayım diyorum ama elimde değil

5 Cevaplar

+2 oy
(4,038 puan) tarafından

Besle kargayı oysun gözünü, böyle insanlar çok bacım 

(164 puan) tarafından

Ya daha uzun olur diye yazamadım birgün bir kız bunun dedikodusunu yapıyor bunun için kızla kötü oldum kaynanası de vardı kaynanama senin gelin ne cadı demiş onun için kendimi ne hallere düşürdüm hakkımı helal etmiyorum ama iyi niyetimi sömürdü asla yazmam aramamda artık annesi de öyle sürekli annemi eşime karşı kışkırtıcı şeyler söylüyor

-Reklam-
+1 oy
(1,244 puan) tarafından

İyilik yap denize at canım boşver o bilmesse Allah bilsin.

👍Hayat başkalarını kafaya takacak kadar uzun değil 🤍

(164 puan) tarafından
+1

Öyle tebi insanım işte biran o kadar öfkelendim ki 

+1 oy
(3,879 puan) tarafından

Maalesef böyle tipler çok var onlara sorsan mecbursun gibi bakar en iyisi mesafe koy araya gülüm boşver sıkma canını 

(164 puan) tarafından

Öyle yapacağım canım

(3,879 puan) tarafından

En doğrusu

+1 oy
(4,801 puan) tarafından

O kadar çok yaşadım ki önceden çok merhametli iyi niyetliydim ama şuan enayi gibi sürekli kullanildigim için o kadar merhemetsiz birine dönüştüm ki kimse umrumda değil artık 

(164 puan) tarafından

Öyle olmak gerekiyormuş gerçekten Allah herkesin kalbini göre versn

+1 oy
(1,230 puan) tarafından

İyilik yap denize at balık bilmese Halik bilir 

(164 puan) tarafından

Öyle canım insan oğlu işte duygularına yenik düşüyor çok sinirlendim biranlık

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 267 göst.
13 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Hurremsultan01 (188 puan) tarafından soruldu
0 oy
23 cevap 1,334 göst.
19 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde sibelharun (38 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 424 göst.
17 Haziran 2021 Aile & Aşk kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 299 göst.
23 Şubat 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,308 soru

24,097,160 cevap

332,152 kullanıcı

...