İnsanların iyilik yapası gelmiyor bazıları yüzünden benim akrabam vardı bir türlü yuvasına kuramadı çok sıkıntı yaşadı hep yanında oldum tabiki önce Allah nasip etti bende vesile oldum sayemde yuvasını kurdu hayatı düzene girdi gene aradım sordum onun dedikodusunu yapanlar ile kötü oldum ama baktım bu ne arıyor ne geliyor taşındım arayıp ne yaptın bile demedi çok zoruma gidiyor annesi de yengem zaten oda benimle ilgili sürekli olumsuz konuşuyormuş tamam bana tapsın demiyorum ama bu kadar kötü nankör olunamaz ya doğum günü kutlamış cocuğunun salon tutmuş koca beni çağırmadı elim ayağım boşaldı takmayım diyorum ama elimde değil
Besle kargayı oysun gözünü, böyle insanlar çok bacım
Ya daha uzun olur diye yazamadım birgün bir kız bunun dedikodusunu yapıyor bunun için kızla kötü oldum kaynanası de vardı kaynanama senin gelin ne cadı demiş onun için kendimi ne hallere düşürdüm hakkımı helal etmiyorum ama iyi niyetimi sömürdü asla yazmam aramamda artık annesi de öyle sürekli annemi eşime karşı kışkırtıcı şeyler söylüyor
İyilik yap denize at canım boşver o bilmesse Allah bilsin.
👍Hayat başkalarını kafaya takacak kadar uzun değil 🤍
Öyle tebi insanım işte biran o kadar öfkelendim ki
Maalesef böyle tipler çok var onlara sorsan mecbursun gibi bakar en iyisi mesafe koy araya gülüm boşver sıkma canını
Öyle yapacağım canım
En doğrusu
O kadar çok yaşadım ki önceden çok merhametli iyi niyetliydim ama şuan enayi gibi sürekli kullanildigim için o kadar merhemetsiz birine dönüştüm ki kimse umrumda değil artık
Öyle olmak gerekiyormuş gerçekten Allah herkesin kalbini göre versn
İyilik yap denize at balık bilmese Halik bilir
Öyle canım insan oğlu işte duygularına yenik düşüyor çok sinirlendim biranlık
1,471,338 soru
24,097,617 cevap
332,189 kullanıcı