+1 oy
192 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (1,493 puan) tarafından

Apartman site gibi, bloklar halinde, dışarda park yerinde duran bir araba var, sanırım şuan sahibi kullanmıyor şehir dışında olan birisi diye biliyoruz, belki bir kaç ayda bir geliyor, arabanın bir camı yarımdan az açık kalmış, içine kediler girip çıkıyormuş, pire olur diyorlar, üst katta bir teyze var o çok ortalığı alevlendiriyor, pire basar apartmanı çektirelim bu arabayı diyolar, belediyeye şikayet edeceklermiş, bana bir zararı yok, ben giriş kattayım, pire olsa ilk bana gelir ama araba zaten bahçe duvarının dışında, arabayı çekerler mi? Sahibine haber verirler mi? Oy birliği toplamaya kalktıklarında nasıl kendimi ifade edebilirim, bu söylediklerim onlar için geçersiz, yani aslında o teyze icin, ısrarla pire olacağını söylüyor. 

4 Cevaplar

+1 oy
(6,034 puan) tarafından

Aslında haklı o teyze. içine su girer küf yapar, hayvan pislikleri hastalık yayar

(1,493 puan) tarafından

Adam gelince adama soylesek güzelce bence hayvancıkların girmesini adam da istemez, camını kapısını kontrol edip iyi kapatıp gitse, geldikçe de temizletse arabayı birşey olmaz bence, bu şikayet etmekten daha iyi değil mi sence, yani güzellikle olsun gibisinden.

(6,034 puan) tarafından

bunu düşünen biri arabasını bu şekilde bırakmaz. 

(1,493 puan) tarafından

Ben açık gittiginden haberi olduğunu bile sanmıyorum inan ki, şahsen ben o şüphede kalsam ya birine ulaşırım, ya birine anahtar bırakır ve ya gönderirim ya da en kötü gelirim 

-Reklam-
+1 oy
(31,038 puan) tarafından

E aracın sahibinin numarası illaki yönetici de vardır arayıp haber versinler böyle bir durum oluyor diye habersiz iş yapmaktan daha mantıklı değil mi 

(1,493 puan) tarafından
+1

Bende diyorum ki şikayet edene kadar güzellikle adam geldiğinde durumu söylesek, arabasına hayvancıkların girmesini adam da istemez giderken dikkatli kapatıp gitse, geldiği zaman da temizler gider, bence şikayet etmekten daha iyi, ama neden illaki kavga ile mi çözülmeli bu durum, istemem şahsen, bence adamın haberi bile yok, numarasını arıyorlardı geçen ay bulamadılar herhalde ki şikayet edelim diyorlar. 

(31,038 puan) tarafından

Şikayet etmek çözüm olamaz çünkü bilinçli yapılmış bişey değil haberi yoktur dediğin gibi 

(1,493 puan) tarafından

Bencede güzellikle söylenirse dikkat eder yani adam da istemez bence cami açık kalsın, çalınadabilir,bence güzelce söylesinler numarasını bulursa ya da gelince söylesinler ya

+1 oy
(4,412 puan) tarafından

Apartmani oyle pire basmaz da insan kenarda dursun arada binerim diye araba alir mi bilemedim çalıntı da olabilir o araba ben de istemezdim 

(1,493 puan) tarafından

Hani haberi yokken günah diye adam dese benim size ne zararım oldu birde girişte biz varız ilk bize biri gelse naptım dese utanırım o yüzden güzellikle çözülsün isterim 

(4,412 puan) tarafından

Sana ulaşamadık biz de polise haber verdik içini kediler yuva yapmisti dersiniz. Belki de adam insan polis çağırmaz mi kediler arabamı mahvetmis diyecek

(1,493 puan) tarafından

Bak bu açıdan hiç bakmamıştım mantıklı geldi, şikayet eserlerde cektirirlerse öyle deriz artık, çalınadabilirdi sonuçta 

(4,412 puan) tarafından

Tabi ki öyle ya ben olsam üzülürüm içinden parca bile calarlar

(1,493 puan) tarafından

Evet bak bu doğru çok teşekkür ediyorum kötülük de olmaz böylece aslında, ulaşırlar inşallah, aslında belki polis veya zabıtaya söylesek onlar da ulaşabilir apartmanda kimde numara var bilemiyorum ama onlar ulaşır bence, çok sağolun 

0 oy
(163,561 puan) tarafından

elalemin duran arabasida batiyo yaa resmen

(1,493 puan) tarafından

Valla çok bağırıyor yukardaki kadın ya ben durduğum yerden panik oldum 

İlgili sorular

+1 oy
0 cevap 46 göst.
+2 oy
5 cevap 166 göst.
28 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR (6,777 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 149 göst.

Kategoriler

1,477,310 soru

24,181,636 cevap

336,346 kullanıcı

...