+2 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde (620 puan) tarafından

Hanımlar güvercinin pencereye yuva yapması ne anlama geliyor. Gece tuvaletin camını açmıştım. Sabah kalktım baktım bişe yoktu yeni girdim yuva yapmaya başlamış çalı cirpt getirmiş kıyamadım ellemedim. Eşime dedim o tuvaleti kullanma yuva yıkanın yuvası olmaz 20 gün dursun orda dedi. Bu ne anlama geliyor. İntte evdeki büyü nazardan falan koruyor yazıyor sormak istedim.

5 Cevaplar

+3 oy
(2,196 puan) tarafından

neresi müsaitse oraya yapar ne anlamı olacak başka 😂

(620 puan) tarafından

Valla inancı olan biriyim bizde 4 katta oturuyoruz.

(2,196 puan) tarafından

bunun inançlı olmakla ne alakası var. 15. kattayım benim klimanın dış ünitesine yapıyor. güvenli yer orayı görüyor çünkü 

-Reklam-
+2 oy
(8,959 puan) tarafından

Barınacak yere ihtiyaçları var ondan yapıyorlar bildiğim tek neden bu 

(620 puan) tarafından

Valla inancı olan biriyim. Bide 4 kattayiz.

(8,959 puan) tarafından

İnançla bir alakası yokki bunun elhamdülillah benimde inancım var büyüye yormam ama 

+2 oy
(5,278 puan) tarafından

Ne anlama geliyor biliyor musun. İnsanoğlu her yere beton yığınları diktiği için hayvanlar yuva yapacak ağaç bulamıyor mecbur apartman pencerelerine geliyor 🤦🏻

+2 oy
(5,521 puan) tarafından

Güvercin yuvası yüzünden iki kez evimi kuş biti sardı günlerce temizlenmeye çalıştım evi bitlerden anca arındırdım sonra cami hocasına ve bir kaç Hoca'ya sordum sana zararı varsa boza bilirsin yuvayı dediler bizde bozmuştuk

+1 oy
(3,081 puan) tarafından

Yok kız öyle bişey sadece orası onun için daha uygun gelmiş ama yuvaya dokunmamaniz ona karışmamaniz bir iyilik yerine geçer inşallah 

İlgili sorular

+4 oy
10 cevap 264 göst.
19 Nisan 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Nisanu (135 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 511 göst.
4 Eylül 2018 Diğer kategorisinde aslııı (816 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 86 göst.

Kategoriler

1,454,840 soru

23,875,291 cevap