Eşim bayramda tatile gidelim kendimize gelelim diyor ben ailelerimiz gezelim diyorum. Nasıl ortak paydada buluşuruz. Siz bayramlarda tatile mi gidiyorsunuz akrabaya mı
Ben tatile gitmesek de akrabalara gitmiyorum zaten kendimize zar zor vakit ayırıyoruz bize gelmeyene bende gitmiyorum yani c hiçbiri 🫠
Hahahah oda iyiymiş canım
Sizin durumu bilmiyorum ama ben bizimkilerin samimiyetine güvenmiyorum eşimin tarafınında
Tabiki tatil 😅 akraba gezmekten nefret ediyorum ya
Aileyi her zaman görüyorsaniz tatile gidin tabiki. .esinizinde fazla izni olmuyorsa onunla tatile gitmeyip akraba gezmek bencillik olur bence çalışan insan ihtiyaç duyar dinlenmeye .
Geçen bayram nerdeyseniz bu sene farklisini yapın ama bayramda büyükler gelmeyi bekliyor
Kız tabiki de tatile giderdim sende öyle yap boşver hep aynı şeyleri mi yapacaksınız tatil değişiklik olur iyi gelir size
Ay canım haklısın da akrabalar küsüyor sonra hiç çekilmez
Küssünler vallahi benim hiç umrumda olmazdı yine sen bilirsin ama eşin gidelim demiş bence gidin tatile
Bu iki seçenek arasında kalsam tatil derdim.akraba gezme her bayram yapılan bir şey zaten🙂
Eşim bana öyle dese keşke mendebur gibi her bayram aynı şey...kaynana...kayın kalabalık..
Haklısın canım ama akrabalar laf yapıyor sonra
Tatile giderdik tabiki 😊
Ailelerinize gitmediyseniz,ailelere gidin.yaz tatili de ayarlayın kendinize tatile gitmek için
Aileleri sürekli görürüz tabi ki tatili seçerim.
1,448,894 soru
23,797,298 cevap
317,163 kullanıcı