0 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (1,083 puan) tarafından

Kızlar ben gurbetteyim bayram için ailem yanıma gidecektim ama benim şoyle bir durum var kaynım tırcı bizim evden geciyor bayramdan 10 gün sonra gelecem diyor bende diyorum yani bayramda gitmicek sem sonra niye gidecem ki oyle değil mi siz olsanız kaynınızı mı beklerdiniz yoksa gider misiniz kaynım la tek gitmiçem eşinde olacak yanımda 2 tane cocuğum var 

5 Cevaplar

0 oy
tarafından

Kaynin ne alaka kız arabasıyla mi gideceksiniz bence de bayramda gitmeyeceksen bir anlamı kalmıyor ki 

(1,083 puan) tarafından

Yok kaynım tırcı değil mi bende dedim ztn 

(9,079 puan) tarafından

e kaynini bekleme bayramdan in gun sonra gelcekse gelsin sizeneneki binin otobuse gdin araba yoksa bile. kaynini beklemek sartmiki

(1,083 puan) tarafından

Yok canım şart değil işte tır araba olsa insnq daha rahat 

-Reklam-
0 oy
(5,669 puan) tarafından

Ben beklemezdim.

(1,083 puan) tarafından

Hmm anladım canım 

0 oy
(22,975 puan) tarafından

Başkasına minnet ederek yolculuk yapmayı genel itibariyle sevmem sadece zamanı değil başkasının imkanı ile gitmekte rahatsız eder beni ben beklemezdim 

(1,083 puan) tarafından

Bende gidecem ztn ondan ziyade rahat edemem 

0 oy
(1,650 puan) tarafından

Ben kendime göre cevap vereyım. Bayramlar benim için çok önem arz etmiyor. Eşimin izni varsa 10 gun sonra gideriz nolmuş yanı? Benım için bayramda gidilmeli mantığı yok. Ve adam bizim için gelmicekmiş. Yol üstü bizi de alması çok iyi olurdu bence. Yolculuk hem masraflı hem kalabalıkta zor. Daha rahat olur araç tır olsa bile 😄

(1,083 puan) tarafından

Bende diyorum bşr yanda daha rahat olur ama işte bayram tadı Olm,az 10 gün sonra gitsek eşim tır şöförü belli değil ne zmn iş olacağı

0 oy
(6,489 puan) tarafından

Kımseyı beklemem giderim bayramlar benim için önemlidir ne tatile giderim evde oturup beklerip ziyaret edilecek herkesi ziyaret ederim gidecek maddi durumun varsa kimseyi bekleme 

(1,083 puan) tarafından

Cök şükür idare eder ztn 3 kişiyi brn 2 cocuk yol masrafı 1000 tl o kadar 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 195 göst.
0 oy
3 cevap 273 göst.
27 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde nurr001 (3,232 puan) tarafından soruldu
+3 oy
5 cevap 179 göst.
0 oy
6 cevap 147 göst.