+2 oy
170 göst.
Diğer kategorisinde (307 puan) tarafından

Kizlar 6 ay 9 gunluk aşıya giderken hemşire dönmesi lazım 4 aydan başlıyorlar normalde dedi ama benim bebeğim dönmuyo yüz üstü yatırıyorum ağliyo oturmayı seviyo sadece tabi oda destekli bi sıkıntı mı var sizin kaçıncı ayda dönmeye başladı

9 Cevaplar

+2 oy
(3,696 puan) tarafından

Bencede 6 ayda dönmeli yatirdiginizda sağına soluna hiç donmuyormu benim bebegum 3.5 aylik ona bile başladım dönme harkerlerini elimle destekliyorum kendi dönmeye çalışıyor 

(307 puan) tarafından

Yok bisey koyduğumda kafasını çevirip elini uzatıyor donmuyo öyle 

(3,696 puan) tarafından

Siz hergu  egzersiz yaptırın zorlayın bebegi biraz bence

-Reklam-
+1 oy
(4,362 puan) tarafından

9.5 ayda döndü benim kızım 

(307 puan) tarafından

Yaaa normal ozaman 

0 oy
(76 puan) tarafından

Her bebek farklı zamanlarda dönebilir ama ben 3-4 aylıktan beri sağa sola alıştırma yaptırıyorum işine gelirse kendi de dönüyor artık bence ben yaptirmasam da işine gelirse dönecekti 

(307 puan) tarafından

Bende başından beri biseyler yaptırmaya çalışıyorum ama tık yok

0 oy
(1,523 puan) tarafından

Benim ki 7 aylıkken falan başladı

Yüzüstü bırak canım o kendi keşfeder

Ağlasın ama çok ağlatma tabii

(307 puan) tarafından

Tamam canım Allah bağışlasın seninkini de

0 oy
(1,562 puan) tarafından

Benim bebeğim 5 ay  22 günlük. Sırt üstü yatırınca sağa sola dönmeye çalışıyor ama tam dönemiyor. Dönmesi gerektiğini sizden öğrendim. 6. Ay kontrolde soracağım. 

(2,328 puan) tarafından
+1

Benimde 5 ay 10 günlük sağa sola dönmeye çalışıyor sadece

(307 puan) tarafından

Hemşire sordu ben dönmüyo diyince 4. ayda başlıyorlar dedi bende tedirgin oldum ama elini uzatmaya calisiyo elini tutunca kendini kaldırmaya calisiyo yüzüstü koyduğumda hafiften poposunu kaldiriyo sonrada agliyo iste

(1,562 puan) tarafından

Her bebek bir değildir işte. Ama takip etmek lazım

0 oy
(1,291 puan) tarafından

Biraz sizde destekleyin. Kendi  elinizle yavaş yavaş döndürün. Ben öyle yapıyordum. 

(307 puan) tarafından

Yapıyorum ellerinden tutup kendini kaldiriyo surekli biseyler yapmaya çalışıyorum hemşire öyle dönmesi lazım diyince tedirgin oldum

0 oy
(2,495 puan) tarafından

3 aylık iken dönmeye başladı 4 aylık iken kolunu tam kurtarıp 2 kez üst üste dönebılıyordu bildiğim kadarıyla 8 aya kadar zamanı var doktor bana bu sekılde söylemişti sizde destek olun egzersız ve tummy tıme çok işe yarıyor birde yüzüstü uyutmak

(307 puan) tarafından

Tamam canım teşekkür ederim 

0 oy
(5,248 puan) tarafından

3 ay 10 günlükken başladı. Bikaç gün döndü sonra 2 ay hiç dönmedi:D şimdi canı isterse dönüyor. Oturuyor zaten daha çok. 7 aylık.

0 oy
(4,535 puan) tarafından

9 aylıkken döndü benim kızım. Ben doktora götürdüm 8 aylıktı dönmüyor diye. 9 aya kadar bekleyelim dönmezse tekrar gelin dedi ama döndü şükür. Ama sağa sola dönüyordu öncesinde tam tur dönemiyordu. 

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 121 göst.
23 Kasım 2022 Diğer kategorisinde Serklajli (15 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 267 göst.
23 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Panikanne (413 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 255 göst.
12 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 326 göst.