Kizlar 6 ay 9 gunluk aşıya giderken hemşire dönmesi lazım 4 aydan başlıyorlar normalde dedi ama benim bebeğim dönmuyo yüz üstü yatırıyorum ağliyo oturmayı seviyo sadece tabi oda destekli bi sıkıntı mı var sizin kaçıncı ayda dönmeye başladı
Bencede 6 ayda dönmeli yatirdiginizda sağına soluna hiç donmuyormu benim bebegum 3.5 aylik ona bile başladım dönme harkerlerini elimle destekliyorum kendi dönmeye çalışıyor
Yok bisey koyduğumda kafasını çevirip elini uzatıyor donmuyo öyle
Siz hergu egzersiz yaptırın zorlayın bebegi biraz bence
9.5 ayda döndü benim kızım
Yaaa normal ozaman
Her bebek farklı zamanlarda dönebilir ama ben 3-4 aylıktan beri sağa sola alıştırma yaptırıyorum işine gelirse kendi de dönüyor artık bence ben yaptirmasam da işine gelirse dönecekti
Bende başından beri biseyler yaptırmaya çalışıyorum ama tık yok
Benim ki 7 aylıkken falan başladı
Yüzüstü bırak canım o kendi keşfeder
Ağlasın ama çok ağlatma tabii
Tamam canım Allah bağışlasın seninkini de
Benim bebeğim 5 ay 22 günlük. Sırt üstü yatırınca sağa sola dönmeye çalışıyor ama tam dönemiyor. Dönmesi gerektiğini sizden öğrendim. 6. Ay kontrolde soracağım.
Benimde 5 ay 10 günlük sağa sola dönmeye çalışıyor sadece
Hemşire sordu ben dönmüyo diyince 4. ayda başlıyorlar dedi bende tedirgin oldum ama elini uzatmaya calisiyo elini tutunca kendini kaldırmaya calisiyo yüzüstü koyduğumda hafiften poposunu kaldiriyo sonrada agliyo iste
Her bebek bir değildir işte. Ama takip etmek lazım
Biraz sizde destekleyin. Kendi elinizle yavaş yavaş döndürün. Ben öyle yapıyordum.
Yapıyorum ellerinden tutup kendini kaldiriyo surekli biseyler yapmaya çalışıyorum hemşire öyle dönmesi lazım diyince tedirgin oldum
3 aylık iken dönmeye başladı 4 aylık iken kolunu tam kurtarıp 2 kez üst üste dönebılıyordu bildiğim kadarıyla 8 aya kadar zamanı var doktor bana bu sekılde söylemişti sizde destek olun egzersız ve tummy tıme çok işe yarıyor birde yüzüstü uyutmak
Tamam canım teşekkür ederim
3 ay 10 günlükken başladı. Bikaç gün döndü sonra 2 ay hiç dönmedi:D şimdi canı isterse dönüyor. Oturuyor zaten daha çok. 7 aylık.
9 aylıkken döndü benim kızım. Ben doktora götürdüm 8 aylıktı dönmüyor diye. 9 aya kadar bekleyelim dönmezse tekrar gelin dedi ama döndü şükür. Ama sağa sola dönüyordu öncesinde tam tur dönemiyordu.
1,473,761 soru
24,129,295 cevap
333,949 kullanıcı