+2 oy
668 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (76 puan) tarafından

Kızlar kayınbabmın halaları var ziyarete geldiler torununun kıyafetlerini getirmiş sükür durumumuz iyi bi kızım bi oglum var biri bişi verdigi zaman kotü hissediyorum alamıyor gibi sanki giydirmekte kararsizım siz olsanız napardınız 

49 Cevaplar

+2 oy
(3,773 puan) tarafından

Kimin verdiğine bağlı olarak giydiririm sonradan sağda solda laf etmeyecek biriyse kabul ederim verdiklerini . Mesela abimin oğlu benimkinden küçük 2 yaş var aralarında çocuğun yediği helal giydiği haram mantığı bizim küçük gelen kıyafetlerin hepsini ona veriyoruz. Şimdi benim bı kızım olacak abimin kızıyla 1 yaş arası olacak yengem sağolsun şimdiden başladı nerde ne varsa toplamaya . Ha durumumuz çok mu kötü değil çok şükür ama aldığımızı üstüne göre aliyoruz zaten 2 ay sonra küçük geliyo 

-Reklam-
+2 oy
(21,709 puan) tarafından

Şükür bizim de iyi ama ben giydirdim şahsen. Çok da işime yaradı. Allah razı olsun dedim giydirdim. Begenmediklerini giydirme. Ya da çevrende daha ihtiyaç sahibi giydirecek biri varsa hepsini gönder. Onlar yararlansın.

+2 oy
(3,178 puan) tarafından

Evet canım neredeyse hiç kıyafet almadık yenidoğduğunda hep görümcelerim verdi. Durumum olmadığı için değil ama hepsi de kaliteli ve çok az kullanılmış şeylerdi. Göndermeye de devam ediyorlar sağolsunlar. Peş peşe oldu bebelerimiz ben onlara veriyorum onlar bana 😹😹 

+2 oy
(9,558 puan) tarafından

Ben küçülenlerini hep verdim oglumun 

Banada verdiler giydirdim nolcakki temiz kullanışlı oldugu sürede birşey olmaz  1 dolap dolusu kıyafeti oldu kızımın tertemiz esimin abisi bas komser  hanımı önceden yurtlara bagışlıyodu kendide gardiyan baya iyi durumları ele gidecene sen al giydir dediler aldım tertemiz leke bile yok 

+2 oy
(1,237 puan) tarafından

Temiz yırtığı söküğü renk solması yoksa giydirrim giydirdiğimde oluyor

+2 oy
(682 puan) tarafından

Hala yeni gibiyse yipranmis deilse giydiriyorum ben 

+2 oy
(1,225 puan) tarafından

Bunun var y ada yok olması ile ne alakası var ben de eşim de öğretmeniniz ayrıca ticaretle de uğraşıyoruz şükür var(kimseden kalmadı kendimiz çalışarak yaptık herşeyi) kardeşlerimin coxuklarindan geleni de giydiririm begendigimi de alırım ne olacak çocuk bu 3 ay sonra zaten olmuyor ki

+1 oy
(14,773 puan) tarafından

Şükür bizimde alacak durumumuz var ama ablam ve görümcem den kabul ediyorum onun dışında almam ikisi de sağolsun bir leke bile olsa vermez markasına kadar da dikkat eder genelde benim giydirdigim yerlerden olanı verir herkesin de herşeyi giyilmez bana göre hastalık olur bişey olur 

+1 oy
(168 puan) tarafından

Ben temizse giyilebilecek tarzdaysa giydiriyorum. Geçen gun komşum getirmis tertemiz ve kaliteliydi valla o kadar sevindim ki. Biz de alabiliyoruz ama şuan çocuk kıyafetleri olmus bin lira. Bir elbise alicam kizima mesela en az 500 liradan başlıyor. O yüzden hiic gocunmam cesit olur hem kendi kıyafetleri yaninda ;)

+1 oy
(2,549 puan) tarafından

Eşim memur iki bebeğim var verilen kıyafetin lekesi yırtığı yok ise giydiriyorum.misalbir öğretmen hanım var hep marka alıyor cocuklarina eşi savcı iki maaşla rahat alabiliyorlar çocuklarında 10 yaşında küçük kıyafetini hep saklamış verim giydirirmisin dedi giydiririm dedim...hayat kompleksler le  yaşanmaz diyenlerdenim tek önceliğim yırtığı lekesi olmayacak deterjan kokucak bu...

(4,214 puan) tarafından

Onuda vermezler zaten ayy banada geldi öyle hepsi marka çocuk 1 yada 2 giymiş o kadar yeni kuzenim evine temizliğe gidiyordu ona verirmiş onunda çocuklar büyüktü bana getirdi baktım HM nin montları felan var Zara nın kıyafetleri var aldım kadın beni tanımaz bile doldurmuş vermiş birine ver die 😅 niye zoruma gitsin aman zaten gün geliyor yenide alıyoruz çocuklara kıyafetmi dayanır

+1 oy
(53,443 puan) tarafından

arkadasim.veriyordu giydiriyodum parkta evde iyi oluyordu simdi vermeyi bıraktı herkesin ki ni giydirmem 

+1 oy
(1,896 puan) tarafından

Sevdiğim, güvendiğim insanların verdiklerini giydiririm. 

+1 oy
(2,088 puan) tarafından

Kuzenlerimin verdiklerini giydiriyorum onun dışında giydirmiyorum bide annemin alt komşusu var çok temiz bir abla o verirse alıyorum onun dışında kolay kolay almam

+1 oy
(441 puan) tarafından

Çok şükür bizimde durumumuz iyi ama bende oğlumu kuzenlerinin kıyafetleri ve eşyalarıyla büyüttüm hiç gocunmam yine verseler yine giydiririm çocuk kıyafetleri çok pahalı verirken o parayı inan için acıyo büyük bişey alıp giydirmeyi sevmiyorum o yüzden seneye bir daha giyemiyor alamıcağınızı düşündüğünüz için değilde onlarda bu durumu bildikleri için veriyorlardır 

+1 oy
(6,059 puan) tarafından

Büyük oğlum 4 oldu sayılır küçüğüm 4 aylık toplasan 20 takım almamisimdir kiyafete vereceğim parayla her ay hesaplarına para atıyorum +bireysel emeklilik ödüyorum onlara 

Ben kızımda Koca bir sürgülü dolap doldurdum hamile olduğumu öğrendim almaya başladım ve doğuma kadar hep aldım inanmazsınız belki ama her gün aldım sonuç 1 tane zibinini bile giyemedi 3 günlük yoğun bakımda vefat etti 

Bunlarda sağdan soldan çok geldi yıkadım giydirdim bunu. Durumun iyi veya kötü olmasıyla bir bağlantısi olduğunu düşünmüyorum çok şükür benimde durumum fazlasıyla iyi ama almıyorum 

+1 oy
(6,692 puan) tarafından

Ben hiç giydirmedim   başkası  verse belki giydirmezdim zaten çevremde kimse elbise filan vermez 

+1 oy
(18,090 puan) tarafından

Benim kızım kendi kuzenimin kıyafetleri ile büyüdü. Sadece bayramdan bayrama kıyafet alırım. Ayakkabı da öyle. Şu an 6 yaşında daha sadece 2 kere ayakkabı aldık ona. Bunda kötü hissettirecek bişey yok. Teyzemden bana, benden kızıma küçüldükçe başkalarına veriyorum..

+1 oy
(4,214 puan) tarafından

Alırım alıyorumda durumumda çok iyi şükür. Ama biz böyle burda bebek kıyafetlerini hep birbirimize veririz eltim görümcem komşular sonuçta eskimeden 2 3 kere giyip küçülüyor. Ayakkabı hele oğlum 22 aylık daha yeni ayakkabı aldım hep görümcem eltim verdi onları giydirdim . Gurur yapacak bişi yok sende başkasına verde değerlisin israf önlensin

+1 oy
(1,207 puan) tarafından

Ben verilen güzel ve temiz olursa giydiriyorum.karsimdaki veren kişinin kislik özelliklerine bağlı

+1 oy
(182 puan) tarafından

Ne olcak ki yıka temiz ütüle giydir zaten çocuklara alınan kıyafet her sene alınıyor büyüyorlar aldığın küçülüyor

İlgili sorular

0 oy
77 cevap 1,254 göst.
2 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Nare88 (273 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 479 göst.
0 oy
44 cevap 1,582 göst.
15 Nisan 2021 Diğer kategorisinde H..A .V.V.A.M (1,634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,452,219 soru

23,841,286 cevap