Kizlar suan cok kotuyum ilk basta bos gebelik dediler sonra bebegi gorduk normalde bugun 9 haftalik olmasi lazim ama gec döllenme diye 8 hafta 3 gunluk olmasi lazimdi 7 hafta 4 günlukte kalmis kalp sesi alinmiyor iki hastaneye gittim ikiside ayni seyi soyledi.simdi yarin kurtaj olmam gerekiyormus beklemelimiyim sonradan tekrardan atmazmi kalbi 😔😔😔 baska doktorada gideyimmi ?
Başka bir doktora daha git bazen ultrasonlarda sorun olabiliyor benimde başıma geldi özele gittim karın yağım fazla olduğu için bebek kalp atışını duyamadilar mecbur Altan bakmak zorunda kaldık şükür ki kalbi atıyordu bazen öyle şeyler oluyor ki mucize veriyor Rabbim
Alttanda bakildi hemen arkasindan baska bir ozele gittim ayni sekilde hic birsey soylemedik oda ayni seyleri soyledi
Valla benimde öyle oldu kana karışmadan aldırdım aynisi oldu aldır derim
Tesekkur ederim
Rabbım sagliklisin nasip etsin canim
Canim bende 6 ay once kurtaj oldum ayni seninki gibi once bos gebelik dedi dewlett. Sonra ozele gittim bebek var cok kucuk dedi kalbi zayif dedi beni 3 defa hep on gun arayla cagirdi ama malesef kalp atimi durdu 11 haftalik olmasi gerekirken 6 haftada kalmisti rabbim sizede hayirlisini nasip etsin insallah
Amin canim tesekkur ederim
Beninde başımdan geçti canım üznek istemem ama kalbi durmuştur.ilk kontrole gittiğimde 6 haftalıktı kalp atımı vardı.10 sonra tekrar gittim öldüğü için gerileme olmuş karından görünmedi.alttan ultrasonla bakıldı kalbi durmuştu.2 doktorda aynı şeyi söyledi.
Tesekkur ederim 😔
Önce duyulup sonradan durduysa malesef öyle olmasaydı derdim bekle herhangi kanama yada düşük riski yoksa die gecmiş olsun Allah bidaha nasip etsin saglıklı bir sekilde insallah
Aminn tesekkur ederim 😔
Canım maalesef önceden duyduğun için sonuç değişmeyecek 1 sene önce bende kontrole diye gittim kalp atışı durmuştu 4 farklı doktor baktı detaylı ultrasona gittim alttan baktı ama atışlarını duyamadik mecbur kürtaj oldum için rahat etmesi için gitmek istiyorsan git diyeceğim ama sonuç değişmez çok da bekleme sana zarar verir
Ozaman yarin randevuya gideyim tesekkur ederim rabbim hayirlisini nasip etsin kurtaj sonrasi zor oluyormu peki hemen ayaklanabiliyormuyuz birde yarin yanima ne almaliyim
Canım hastanede kalmiyorsun bir sorun olmazsa taburcu oluyorsun biraz odada bekletiyorlar ben saat 2 gibi kürtaj oldum akşam 8 de taburcu ettiler hemen de normal hayatıma döndüm adet sancısı gibi biraz ağrın olabilir çok siddetli olursa bekleme doktora git kürtajdan sonra 2 saat yatıyorsun kalkmana izin vermiyorlar sonra kalkıp yürümeni istiyorlar zaten kürtaj yapılırken sen uyuyacaksin korkma yani
Tesekkur ederim canim
İİçim rahat etsin diyorsan bir doktora daha git ama Muhtemelen sonum değişmez. Lokal anestezi yaparlarsa hemen ayaklanırsın yanına ped götür.
Genel anestezi olursa yatırıyorlsr samırom bir kaç saat
Genel istedim canim dayanamam diye tesekkur ederim
Dopplerle baktılar mı burada bi.hastane kalp atışı almadığı zaman renkli doppler ultrason çektiriyor kalp damarlarını görmek için eğer yapmadıysalar garanti olması açısından başka ni doktora daha görün
Alttan ve karindan baktilar ikiser defa ama.ona girmedim detayli yarin yinede baktircam son kez
Hakkınızda hayırlısı olsun canım
Başka bı doktor a da git
Benmde 26+5 haftalk bebegimn kalbi durunca kaç hastane ye gittiysem de sonuç değişmedi
Sana zarar vermicekse bekle
Önceden kalbi atıp şuan atmiyorsa malesf sonuç değişmez almaları gerekck
Evet atiyordu duymustuk :(
Değişmez büyük ihtimalle
Doktor u dinle , Rabbim en kısa vakite kucağını doldrsn inş
Hayirlisi olsun insallah
Benim farketmediler bile kanamam başladı öyle anladılar bebeğimin kalbi durduğunu yaklaşık 1 ay ölü kalmış ama anlamışlar kanama başlayınca kürtaj dediler mecburen oldum geçmiş olsun canım hem ruhsal hemd bedensel zor bir durum
Evet tesekkur ederim zaten korunma hapiyla hamile kalmistim.beklenmeyen gebelikti supriz olmustu ama cok sevinmistik 😔😔
Allah sabrını veriyor canım bende 4 ay önce kaybettim benim 3 aylıktı kalbi durmuştu
Sanada gecmisnolsun canim basin sagolsun 😔
Saolsin canım nasip elden bir şey gelmiyor
Kürtaj sonrası 2 saat kaldım hastanede baş donmesi falan oluyordu sonrasinda basın dönmeyince taburcu ettiler sabah 9 buçukta oldum kürtaj 11 de ayaklandım otobüsle eve gittim lahosa gibi bir kanamam oldu o kadar
İlk gebelik mi 9.haftaya kadar vakti var .kalbi atmazsa seni zehirler
3uncu gebelik
Diğerleri de aynı şekilde oldu
Yok hayir onlar saglikli
Kız zehirlemiyor ama anneye zarar veriyor benim karnımda bir ay ölü kalmış doktorlar anlamamış bakıyorlardı küçük diyorlardı artık kanamam başlayınca farkettilerki bebegjn kalbi durmus doktor dedikleri eğer bebek aşırı derecede büyük olsaydi o zmaan anneyi zehirledi
Canim benim kaç gün daha bekle umut vermek istemiyorum ama bence beklemelisin eğer canını tehlikeye girmese basla tabikde kürtaj ol
Doktorlar beklemen dogru degil dediler kalbini hic duymasaydik beklerdik ama duyupta boyle olunca beklememizin bi anlami yokmus yarin yine randevuya gitmeden baska bir doktora giderim
Benim de ilk gebeligimde böyle olmuştu 13 + lardaydim. 3 farklı hastane 3 farklı doktora gittim maalesef kalp atışı yoktu kürtaj oldum. Kurtajdan 2 Ay sonra tekrar hamile olduğumu öğrendim.
Hayirlisi olsun zaten ben hap kullanirken ogrendim nasip hayirlisi artik
Merhaba geçmiş olsun maalesef kürtaj gerekiyor şehır hastanesinde oldum bnde akşam 6 gibi yatış yapıldı 7 gibi fitil verıldı düşmesi beklendi tabi ağrılı ve sancılı oldu her lavaboya gıdışte verılen kaba baktık sabah 9 da doktor muayene ettı ucu gelmiş dedı düşse de düşmese de kürtaja aldı 15 dk sürdü tabı uyutuluyorsnz hissetmedim vakum yöntemi ile çektiler 1 saat sonra kdndini iyı hıssedıosan taburcu edıolar yanına pijama takımı peçete ıslak mendil 1 tane refakatçi terlik alabılırsın bnim tecrübem bu şekılde idi çok geçmiş olsun
Tesekkur ederim bende oldum simdi geldim 😔
Aynı şeyi bir ay önce arkafaş yaşadı. Dört doktora gitti. Başta bebeği göremediler. Kesede kan vardı. Bir hafta sonra başlasına gitti yol kesesi vardı bebek vardı ama gelişmemiş dedi. Kürtaj denildi baştan beri. Bir hafta daha bekledi. Zaten kanama başladı. Sonra gitti kürtaj oldu. Yani için rahat edecekse biraz bekle. Vücut belirti verir zaten bebek oluşmamışsa atmaya çalışır. Bu haftalarda zehirlenme olmaz
Malesef beklemedim sabah baska doktorada gidip oda ayni seyleri soyleyince kurtaj oldum
1,452,928 soru
23,851,207 cevap
319,900 kullanıcı