0 oy
116 göst.
önce Özel Günler & Hijyen kategorisinde (11 puan) tarafından

Merhaba na kizlar, benim adet günüm hep geç kalır ne zaman olacağimi kestiremem yada senede bir iki defa bir ay atlar.  Temmuz ayinda günü gününe geldi gecen ay 1 gun erken bu ay 2 gün erken. Fakat bununla birlikte  adetim kanamam çok azaldı, bu ay gün içerisinde hiç degiştirmesem bile olurdu yani... Gece bile hic kanamam olmuyor..

Doktora görümmelimiyim 

Başina gelen var mıdır 

4 Cevaplar

0 oy
önce (6,090 puan) tarafından

Gitmelisin tabii ki.

Her şey yolunda olsa bile her kadın senede bir doktora gitmeli mutlaka.

önce (11 puan) tarafından

Calisma hayatinda olmuyor malesef, surekli izin alamiyorum.  Randevuda zor oluyor 

Ben de çalışıyorum kuzum, bilirim de zor izin alındığını. Ama bu önemli bir konu. Yarım gün izin al mesela bu ayın sonuna. Şimdiden bildir. 

Eşimin özel sağlık sigortası var ben de o vesileyle özele gidiyorum öğle arası veya hafta sonu. Sık adet oluyorum sanıyordum ben de. 20 günde bir 15 günde bir falan. Havalar sıcak ondandır dedim, 2 ay sonra rutin kontrolüm vardı senelik. Meğer menopoza girmişim. Kocaman da bir miyomum varmış. Ondan dedim her kadın gitmeli diye.

Ya cok erken olmuş, yasiniz genc oldugunu varsiyordum ondan oyle dedim.  

Evet erkendi. 34 yaşında öğrendim şimdi 35'im. O yüzden diyorum her kadın düzenli muayene olmalı diye. 

-Reklam-
0 oy

Fikri bilgisi olan var mi

0 oy
önce (1,672 puan) tarafından

Kuzenim bu sekilde 36 yasinda menepoza girdi doktora gidin hormon testi yapsinlar ilacla ileroye atabiliyorlar sureyi biraz sizin belki baska bir sebebi vardir ama bir sey var bu kesin ihmal.etmeyin

0 oy
önce (627 puan) tarafından

Aynısı benimde öyle doğum yaptigimdan beri, doktora gittim 24 saat kanama oluyorsa adet sayıyoruz biz onu dedi , hormon testi yaptı bir sıkıntı çıkmadı , 24 saat oluyorsan sağlıklıymış

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 101 göst.
0 oy
2 cevap 106 göst.
0 oy
1 cevap 55 göst.
+2 oy
15 cevap 470 göst.

Kategoriler

1,475,504 soru

24,155,712 cevap