+1 oy
178 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından

Depremden sonra başım dönüyor etrafımdakiler dönüyor gibi bu normal mi daha önce 2 sene önce vertigo teşhisi almıştım ondan yeniden mi başladı yaşayan var mı 

8 Cevaplar

0 oy
(3,468 puan) tarafından

Yeniden başlamış olabilir karşı komşumun annesi de Vertigo sürekli başı dönüyor git tekrar kontrole bence 

tarafından

Off gerçekten mi canım ya tansiyona da baktın 139 büyüğü randevu alayım en iyisi

-Reklam-
0 oy
(217 puan) tarafından

Aslında normal bir durum benim Vertigo hastalığım yok ama 6 Şubat depreminden sonra bende de hep oluyor baş dönmesi sanki deprem oluyormuş gibi sanki sallanıyormus gibi hissediyorum hep. Bunun için gittim doktora kan fln aldı baktı dedi sorun gözükmüyor psikolojik birşey diye

tarafından

Sanada çok geçmiş olsun canım umarım geçer doktora randevu alayım ben 

0 oy
tarafından

Bende her hangi bir rahatsızlık yok ama depremi yaşadım çok uzun bir süre o durumu yaşadım hala daha bazen otururken etrafim dönüyor sürekli sallanıyorum hissi oluyor 

tarafından

Baya sallandık anı hareket tetikledi hastalığı belkide iyice

0 oy
(7,466 puan) tarafından

Bende de Vertigo var her depremde etkileniyor 1 iki hafta baş dönmesi çekiyorum sonra geçiyor. Baktım çok oluyor ilaç kullanıyorum 

tarafından

Benim de geçecek gibi değil randevu alayım en iyisi. Geçmiş olsun canım 

0 oy
(230 puan) tarafından

6şubattan sonra yaşadım bu durumu sürekli deprem oluyor gibi hissediyordum avizelere bakıyordum onlarda sallanıyor gibi geliyordu başım dönüyordu yürürken yatarken sürekli ama vertigoyu yeni duyuyorum gidip baktırmadım o yüzden piskolojik diye düşünüyordum aonra araya başka sıkıntılar girdi geçti oda ama çok zordu belkide vertigoydu

tarafından

Geçmiş olsun canım vertigo olabilir sizin de ani sarsılınca başladı çünkü benimde 

0 oy
(168 puan) tarafından

Normal bende süreli aynı şeyleri yaşıyorum sanırım psikolojik de olabilir

0 oy
(647 puan) tarafından

Tekrarlamış olabilir KBB bölümüne gidip bi manevra yaptırırsan rahatlarsın 

0 oy
(1,631 puan) tarafından

Vertigo tekrarladı mı bilmem ama canım 6 Şubat depreminde her eve girmemizde aynı şekilde bizimde başımız dönüyor gibi oluyordu sallantı olmasa bile sallanıyor gibi hissediyorduk  

Rabbim afadından korusun gelmiş geçmiş olsun inşallah 

İlgili sorular

+1 oy
4 cevap 281 göst.
0 oy
2 cevap 167 göst.
2 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Beyaz Gül (720 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 490 göst.
14 Ekim 2024 Diğer kategorisinde prensbioglum (353 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,466,886 soru