Depremden sonra başım dönüyor etrafımdakiler dönüyor gibi bu normal mi daha önce 2 sene önce vertigo teşhisi almıştım ondan yeniden mi başladı yaşayan var mı
Yeniden başlamış olabilir karşı komşumun annesi de Vertigo sürekli başı dönüyor git tekrar kontrole bence
Off gerçekten mi canım ya tansiyona da baktın 139 büyüğü randevu alayım en iyisi
Aslında normal bir durum benim Vertigo hastalığım yok ama 6 Şubat depreminden sonra bende de hep oluyor baş dönmesi sanki deprem oluyormuş gibi sanki sallanıyormus gibi hissediyorum hep. Bunun için gittim doktora kan fln aldı baktı dedi sorun gözükmüyor psikolojik birşey diye
Sanada çok geçmiş olsun canım umarım geçer doktora randevu alayım ben
Bende her hangi bir rahatsızlık yok ama depremi yaşadım çok uzun bir süre o durumu yaşadım hala daha bazen otururken etrafim dönüyor sürekli sallanıyorum hissi oluyor
Baya sallandık anı hareket tetikledi hastalığı belkide iyice
Bende de Vertigo var her depremde etkileniyor 1 iki hafta baş dönmesi çekiyorum sonra geçiyor. Baktım çok oluyor ilaç kullanıyorum
Benim de geçecek gibi değil randevu alayım en iyisi. Geçmiş olsun canım
6şubattan sonra yaşadım bu durumu sürekli deprem oluyor gibi hissediyordum avizelere bakıyordum onlarda sallanıyor gibi geliyordu başım dönüyordu yürürken yatarken sürekli ama vertigoyu yeni duyuyorum gidip baktırmadım o yüzden piskolojik diye düşünüyordum aonra araya başka sıkıntılar girdi geçti oda ama çok zordu belkide vertigoydu
Geçmiş olsun canım vertigo olabilir sizin de ani sarsılınca başladı çünkü benimde
Normal bende süreli aynı şeyleri yaşıyorum sanırım psikolojik de olabilir
Tekrarlamış olabilir KBB bölümüne gidip bi manevra yaptırırsan rahatlarsın
Vertigo tekrarladı mı bilmem ama canım 6 Şubat depreminde her eve girmemizde aynı şekilde bizimde başımız dönüyor gibi oluyordu sallantı olmasa bile sallanıyor gibi hissediyorduk
Rabbim afadından korusun gelmiş geçmiş olsun inşallah
1,466,886 soru
24,036,718 cevap
328,958 kullanıcı