+3 oy
331 göst.
önce Diğer kategorisinde (1,084 puan) tarafından

Hanımlar ben bugün kendjme izin verdim hiç iş yapmıcam tabiki bebelerin bakımları ve yemek hariç. Camaşır makine mle kötü kavga ettik ona çok sinirlendim tabi işin şakası daha 4 senelik makine markası falanda güzel dokunmatik ama 1 senedir beni bezdirdi. Bir makine çamaşırı 1 gün boyunca zor yıkıyor tekrar başlatıyor , sıkma yapmıyor . Bu gidişle ikinci el bile olsa eski usül bir makine alıp kullanıcam. İşte böyle kardeşler sizler neler yapıyorsunuz . 

15 Cevaplar

+3 oy
önce (21,342 puan) tarafından

Bi usta çağırsanız canım belki düzelir bende izin vermek istiyorum ama işler bitmiyo yeni bitiridim yemeğimi yaptım gribim çok hastaym uzandım biraz dün oğlum pasta istemişti onuda hallettm benden bu kadaaar 🫠

önce (1,084 puan) tarafından

Garanti devam ediyor canım kaç kere geldiler servisten ama dokunmatik makineler buharda etkileniyormuş banyodan başka yere koymak gerekiyormuş bakalım ne yapıcaz. Geçmiş olsun ooo işleri bitirmişsin daha ne olsun Canım afiyet olsun . 

önce (21,342 puan) tarafından

Ayy keşke başta deselerdi bitti ama bende bittim uyuyamıyorm her yerim ağrıyo ay

-Reklam-
+1 oy
önce (1,900 puan) tarafından

Bende temizlik yapıcam küçüğü babasıyla yolladım 

Ohhh kolay gelsin canım. 

+1 oy
önce (1,476 puan) tarafından

Hastayız biz ailecek yemek ve çamaşır harici bişey yapmayı düşünmüyorum öyle bbi hasta olmuşuz ki rabbim dusmanima vermesin tabi lütfen kalabalıga girmeyin giriyorsanizda kaynananiz surat yapacak diye bir sürü insanı öpmeyin günlerdir perisaniz 

Geçmiş olsun Canım Rabbim şafi ismiyle şifa versin hepinize . Genelde girmiyorum kalabalıga kaynanam falan yok yakınımda oturan ama yakın olsaydık illaki oluyor o tür sorunlar. Doktora gitmedinizmi peki bu kadar yormuş ailece hastalık . 

önce (1,476 puan) tarafından

Sağol canım Dünyanın en şanslı insanisin kaynanası uzakta olanlara çok özeniyorum gittik canım 4 aylık bebeğime kadar enfeksiyon kapmisiz antibiyotik başladı Dr bugün kontrol var hiç ilerleme yok 

Uzakta olmak iyi tabi ama yinede oluyor herkesin kendine göre bir sorunu . Bende daha önce yakındım yaşamıştım o süreçleri . 

+1 oy
önce (6,790 puan) tarafından

Makina cekiyom keşke bende izin versem kendime bir gün açım kahvaltı yapmadım daha 

image

Kolay gelsin canım bende hiç o şevk yok bugün ama maşallah yapanları görünce hoşuma gidiyor. Gel sana kahvaltı ısmarlarım canım cayım taze. 

önce (6,790 puan) tarafından

Çok iyi olurdu cnm yedim bir salata 🥗 

+1 oy
önce (899 puan) tarafından

Bende izin vermek zorunda kaldım aslında temizlik yapacaktım ama kendimi hiç iyi hissetmiyorum 

Bende makineye kızınca tüm modum düstü iş yapasımda gelmedi hiç. Tabi yinede yemek bulaşık bebelerin bakımı devam ke. 

önce (899 puan) tarafından

Yemeği de dışarıdan söyledim ben servis çağırsaydın çamaşır Makinesi için 

+1 oy
önce (681 puan) tarafından

O izinden bana da lazım bana da 🥺 bebeğim uyudu mutfak dolaplarını sildim kapaklarını tabi içine giremem o kadar vaktim yok bulaşık yerleştirdim balkon temizliyorum birazdan uyanır yemek yer çıkarız uyumadan süpürmüştüm şükür 

+1 oy
önce (5,102 puan) tarafından

En güzelini yapmışsın annelik adaşım 😅🌸 bende dün yazlıkları çıkarmıştım yıkanacaktı ama hava kötü üşendim kahve içiyorum. Yemekte yapmıycam dünden var 

image

Ohh misss zaten yarın kaldıgın yerden devam edicez bugünde böyle olsun.

+1 oy
önce (496 puan) tarafından

Bende evi topladım ,çamaşır makinesini çalıştırdım kızımla dışarı kaçar 😁gelince sererim artık 

+1

En güzelini yaparsın canım bende çıkmak isterdimde iki bebeyle tek çıkamıyorum mevcut duruma devam ediyorum. 

önce (496 puan) tarafından

Sağlık olsun canım ❤️

0 oy
önce (393 puan) tarafından

Tamirci çağır benimkide sıkmıyodu tıkanmıştı gelip açtılar şuan çok iyi 4 yıllık makina

Kaçıncı çağırışım dokunmatik olduğu için buhardan etkileniyormuş. Banyo yapınca anında makine anormalleşiyor takılıyor kalıyor. 

0 oy
önce (2,819 puan) tarafından

Makinayi tamir ettirsene bacim butun gun bi posta camasir ne demek elektrik su ne alemde 

Bende guzel bi temizlik yaptim bi kac gundur ugrasiyorum atladigim seyler var tam ice sinmedi ama guzel oldu yinede o yuzden buhun banada tatil ama ortsligin daginikligi bitmiyo ne kadar toplarsan topla mutfakta yine bulasiklar dolmus cocugu uyutup oraya gidecem yemek derdim yok esim kisir istedi camasir yikamam lazim ama havs kapali 

Askim kaynanami mi anlatayim konu komsu mu konusayim kocamin dedikodusunu mu yapayim napiyim evimi temiz tutmaya calisiyorum evrt de insn o kadar degilim yeri geliyo tezgahta bulasik birakip yatiyorum yeri geliyo gunlerce supurge acmiyorum esim otur bosver dese otururum temizlik pnceligim degil ama yinede duzenli temiz tutmaya calisiyorum kimsenin etlisine sutlusune karsimam dedikodu yapmam isim gucum bu esim cocugun evim yani oyuzden oni anlatiyorum eskiden takintiliydim cidden ama suan o kadar degilim cok sukur 🤭♥️

Bacım garantisi devam ediyor kaçıncı servis geliyor , dokunmatik olduğu için banyodaki buhardan etkileniyormuş makine , banyodan çıkarın başka yer alın dediler . Başka koyacak yerim yok. Yeni alsam dünya para e zaten makine daha yeni. Ortalık zaten hiç toplanmıyor ama yinede duramıyorum bende canları sağolsun bebelerin ne yapalım onlarda büyücekler birgün . 

önce (195 puan) tarafından

@KuranAsigiHatun haklısın canım en iyisi. Ben de senin gibi sürekli çevreme işimi anlatıyorum şurayi temizledim şunu yaptım burayi hallettim. Aha dedim benim gibi biri. Benımde 2 cocuk var öğrencim var derken ev karısıyor bende stres oluyorum sürekli evin içindeyim takıntı yaptım ıyıce. Biyer dagilsa basım ağrıyor 😒 ama masallah sureklı temizlik yapıyorsun enerjine hayranım 

Ah canim cok teşekkür ederim yan8 elim surekli evin ustunde oluyo yatak odam hic toplanmaz esim gececi benim biz kalkariz o yatar biz yatariz o kalkar derken yatak daginik kalir cocuk odam toplu durur mutfagimi temiz tutmaya calisirim mescid odama giren cikan olmaz benden baska zaten salonumda daginiklik olmaz cocuga oyuncaklari kategorilere ayirdim ben odasinda durur sabah birini getirir ondan sikilinca topar odasina goturur digerini getirir oyle olunca da cok bi daginiklik olmaz ha illaki oluyo bi kova arabasi var mesela onlari getirse heryer araba oluyo o kadar ds olacak cocuklu ev burasi hijyan konusunda takilirim ben o yoksa rahat edemem hijyeni saglarsam dağınıkta olsa sorun degil 7 24 temizlik yapmiyorum sabah bi derler toplarim sonrasında duzeni korumaya calisirim bu yani Allah razı olsun dusuncelerin icin 🤭

önce (195 puan) tarafından

Maşallah canım Allah güç kuvvet versin hepimize inşallah 

0 oy
önce (1,166 puan) tarafından

İnşallah bende öyle bir izin günü veririm kendime bütün gün yatağı bile geç toplayacağım diyorum yatak keyfi diyorum 10 dakika sonra bütün ev toplanmış bütün evin işi yapılmış tuvaletler yıkanmış oluyor 40 haftaligim bebisimi bekliyorum oda gelmiyor

Maşallah canım ne güzel bu halinle her işini yapıyormuşsun , senin içjn şuan durmamak daha iyi hareketli olman dogumunu kolaylaştırır , zaten bebek olunca böyle rahat iş yapabildiğin günleri ararsın , ben hangi işe elimi atsam hepsi yarım bir o geliyor bir o geliyor anne anne hadi işi bırak bebeklerle ilgilen yine işler yarım. 

önce (1,166 puan) tarafından

Bilemiyorum ki 🥴bazen hamilelikten ötürü mu ağırlık çöküyor zor geliyor dinlenmek istiyorum bazen bir enerji geliyor o enerji sonrası kendime gelemiyorum bel bacak ağrıları kramplar zorya hareketli olabilsem de hareket doğumu kolaylaştırır mı bilmiyorum saatlerce yürüyüş yapıp saatlerce sancı çekeni de gördüm 

0 oy
önce (3,190 puan) tarafından

Bugun bende izinliyim kendimce :) oğlum etkinlik yaparken bende yanında doğum günü süslerini yaptım. İkimizde etkinlik yapmış olduk. 

+1

Boşver canım bugünlük yeter buda sana , yinede boş durmak yok.

0 oy
önce (223 puan) tarafından

Kendime izin vermek çok isterim ama çocuklar bana izin vermiyor zaten gündüz iş falan yok sürekli oyun çocukların ihtiyaçları işlere gece sıra geliyor anca bıraksalar birkaç gün uyurum 

Bende bugün mecburi bir izin verdim işte ama yinede yemek yap çocuklar oynat bulaşık camâşır derken yine durmak yok. Uykuyu hiç sorma uyku değilde canım bir aylık bir tatil isterdim ye iç yat oh mis. 

önce (223 puan) tarafından

Olur inşallah şöyle güzel bir tatile çıkarsın kafanı dinlersin

0 oy
önce (812 puan) tarafından

Ben hergün izinliyim ,😂 eşim şehir dışında çalışıyor. Çocuğum da yok. İş yok güç yok. Acıktım mı gidip birşeyler yiyip geliyorum. Oh mis. Öğleden sonra 2 3 'e kadar uyanıyorum bazen. 

Doğuma son 27 gün. Son demlerim. Artık uyku yok eşimde gelir doğum için 2 hafta sonra. Bende bu günlerimi ozleyecem artık 

önce (410 puan) tarafından

Yazdıklarını okurken bir iç geçirdim ki😅🤣🤣🤣🤣 

önce (812 puan) tarafından

😂😂 insan bazen sıkılıyorum. İşim olsa da yapsam diyorum

0 oy
önce (410 puan) tarafından

Ben de her gün bu gün izin vericem diyorum ama iş bitmiyor 🤣🤣🤣

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 190 göst.
27 Şubat 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 78 göst.
14 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Cansuklns (617 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 78 göst.
14 Ekim 2022 Diğer kategorisinde Karadenizin incisi (10,707 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 133 göst.
3 Nisan 2025 Para & Ekonomi kategorisinde Atlaskalbim (1,503 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,448,639 soru

23,793,975 cevap

316,987 kullanıcı

...