+5 oy
1,035 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Görümcem 23yaşında mezun olmadı daha. Biz İstanbulda yaşıyoruz görümcem Ankarada okuyor yanlız yaşıyor ev arkadaşı yok tabi biz öyle biliyoruz erkek arkadaşıyla yaşıyormuş

Ben bir şey diyemem zaten hiç öğrenmek bile istemezdim ama çok ısrar ediyor lütfen abime söyleme diye eşimede söz vermiştim senden birşey saklamayacam diye büyük bir olay mı anlamıyorum ama öğrenirse ve benimde haberim olduğunu öğrense kabak benim başıma patlayacak. Gitsem dan diye söylesem o zaman görümcemle aram bozulucak 

50 Cevaplar

0 oy
(5,179 puan) tarafından

Gorumcen yetiskin. Abisine soylemek istese soylerdi. Kardesi diye herseyini bilmek zorunda degil. Gorumcenle dogru olmadigini konusabilirsin en fazla ve durum ortaya cikarsa bilmiyo gibi davranacagini ve kendini koruma konusunda da tek oldugunu soyler beni karistirmamasini soylerdim. Sonra da arama mesafe koyar ve mevzuyu bi daha acmazdim.

-Reklam-
0 oy
(4 puan) tarafından

Senden başka bilen var mı bu durumu bence söyle eşine ben olsam söylerdim ortaya çıktığı zaman görümcenle eşin zaten problem yaşarlar ama sen de eşinle problem yaşarsın söylemediğin için en azından eşinle senin aran bozulmaz görümcene de söylersin saklasam benim için çok büyük problem olcaktı diye çünkü eşin bir şekilde öğrense görümcen kendi üstündeki baskıyı azaltmak için senin de bildiğini söyler sonra görümcenin yaptığı unutulur eşin sana sarar senin başın yanar kapını kapatınca eşinle sen kalırsın görümcen hayatına devam eder bir şekil ama aile yapını en iyi bilen sensin iyice ölç tart karar ver böyle şeyler genelde gizli kalmaz buna cesaret ediyosa görümcen olacaklardan sorumlu olması gereken de odur bana kalırsa 

0 oy
(692 puan) tarafından

Herkes durumun ortaya çıkmasını konuşmuş ama belki de hiç ortaya çıkmaz, ciddi bir konu bu, söylememek gerekir. 

0 oy
(5 puan) tarafından

Olay patladığı an yengemde biliyo diycek muhtemelen ve olan sizin ilişkinize olacak. Daha neler saklıyo demek ki eşim benden biseyler saklayabiliyo düşüncesine girecek hep bi güven sorunu olacak çünkü sakladığın normal biseyde değil. Gorumcenin hatası keşke soylemesydi 

0 oy
(6,183 puan) tarafından

Sana bunu neden soyledi ?

0 oy
(63 puan) tarafından

Hep şuna inanırım hiçbir yalan saklı kalmaz elbet bir gün ortaya çıkar 

0 oy
(861 puan) tarafından

Benimde başıma hemen hemen aynısı geldi ben değil eşime kimseye bile söylemedim bir şekilde ortaya çıkana kadar sustum ortaya çıkınca kendim bildiğimi belli ettim zaten. Ben pek karışmam öyle şeylere kendi huzurun için sende süs bence görümcen yengem biliyordu diyecek kadar nankör değildir umarım 

0 oy
(3,744 puan) tarafından

Hayatta söylemem eşime . Git gorumceni tembihle abin duyarsa benim haberim yok tamam mı de . O seni satmasin sen onu 

0 oy
(86 puan) tarafından

Gotumcenle aran bozulsun ben olsam eşime yemin ettirir bnm adımı verme diye söylerdim. Eşimde şüphelendim araştırdım öğrendim derdi. Çok büyük olay bu senden çıkmasın ama tam anlamıyla rezalet. Hamile kalsa sana dicekler 

0 oy
(933 puan) tarafından

Sanki sen kendine hakım olamayıp anlatmak istiyor gıbısın ama. Yapman gereken görümcene nasıhat edıp uyarmak, gerekirse baskı kurmak bu yanlıştan dönmesi için. Devam ederse seni dinlemese arana mesafe koyacan yanı ben olsam öyle yapardım en son. Ama abisine anlatmazdım. Başkasının sırrını kocam da olsa anlatmam. Bizimle alakalı bir mesele değil. Saklayacağım bir şey değil. Söyleyeceğim bir şey de değil.

İlgili sorular

+3 oy
15 cevap 539 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde Busra derler (13 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 606 göst.
13 Ocak 2025 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 480 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Lamelif (933 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,215 göst.