+4 oy
1,091 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (2 puan) tarafından

Görümcem 23yaşında mezun olmadı daha. Biz İstanbulda yaşıyoruz görümcem Ankarada okuyor yanlız yaşıyor ev arkadaşı yok tabi biz öyle biliyoruz erkek arkadaşıyla yaşıyormuş

Ben bir şey diyemem zaten hiç öğrenmek bile istemezdim ama çok ısrar ediyor lütfen abime söyleme diye eşimede söz vermiştim senden birşey saklamayacam diye büyük bir olay mı anlamıyorum ama öğrenirse ve benimde haberim olduğunu öğrense kabak benim başıma patlayacak. Gitsem dan diye söylesem o zaman görümcemle aram bozulucak 

50 Cevaplar

+2 oy
(70 puan) tarafından

Bence esınızın oğrenmesını sağlayın sızın alakanız olmadan bı sekılde ogrenmesını saglayın

-Reklam-
+2 oy
(1,464 puan) tarafından

Söylemek için bahane arıyor gibisiniz bazi gelinler çok fena

(2 puan) tarafından

Ne alaka ya?? 

+2 oy
(21,692 puan) tarafından

Siz bunu nasıl öğrendiniz o da önemli ben kesinlikle beni ilgilendirmez derdim. A iyi canım ne güzel diyecek değil herhalde. Bu bilgi eşinize veya ilişkinize artı bir şey katacak mı hiç sanmıyorum 

+2 oy
(4,287 puan) tarafından

Benim görümcemde Ankara da okudu arkadaşlarıyla ev tutuldu ama abisi her detayına gitti baktı sonradan kaç defa gitti arkasını aradı diğer abisi de aynı .. öyle daha kaldığı evi bile bilmiyorsa arkasını aramıyorsa eşinin yada ailesinin suçu . Bide yazmışın en fazla boşanır die bunun için boşanoyorsa asıl ondan koca olmaz . Sanane kardeşinden ki onun yaptığı hatayı sana ödetiyor

Madem çok iyi abi gitsin arkasını arasın bizahmet bizim kardeşimiz nerde kalıyor arkadaşı kim bi bakalım demeleri lazım. 

+2 oy
(1,591 puan) tarafından

Sır vermiş farkındaysan, bnce hiç karışma her iyi olur den kötü...

+2 oy
(1,152 puan) tarafından

Söyleme tabiki görümcemde yengem biliyodu diyecek değil derse de eşine bu sizin sorununuz beni karıştırma deyip çekil

+2 oy
(1,453 puan) tarafından

Görümcemle kanlı bıçaklı olduk yine anlatmadım eşime.sende eğer ortays çıkarsa haberin yokmuş gibi davran.görümcende açık etmesin bildiğini.

+2 oy
(53,483 puan) tarafından

sıradan bişey değil ki bu herseyi esine yetistirmis ol önemli bir konu hangi erkek kizmaz ki biz de kizariz kardesimizle ilgili boylesi onemli bir konuyu neden söylemedin diye 

bosanma olmazda bence gorumceni uyar yengemin haberi yoktu desin sen nasil ogrendin

+2 oy
(141 puan) tarafından

Ya Allah aşkına ne saçmalıyorsun ya. Görmedim duymadım deyeceksin. Kimseyi kimseye şikayet etmemelisn. Aksine anlatırsan fitne fesat yapmış olursun. Herkes herşeyi biliyor. Gunahida yanlisida. 

Hayatınızda olan her boku anlatmayın. Ne saçma düşünceleriniz var ya. Gidin kendi günah ve yanlislarinoza bakin

+1 oy
(428 puan) tarafından

Ay resmen dedikodu gibi gidip söylemek için çatlıyorsunuz, kendinizi de  bunu söylemeye zorunda kalmış gibi lanse ediyorsunuz. Allah aşkına, eşiniz benden bir şey saklama derken, kendisi ve sizinle ilgili şeyleri kastediyor. Atıyorum sizin bir kız kardeşiniz olsa, evlilik öncesi biriyle birlikte oldum ama ayrıldı vs dese, bunu gidip kocaniza der misiniz ? Şuan görümcenin durumunu söylemek için bin türlü şey yaratmışsınız ve siz kesinlikle söylersiniz. 

(2 puan) tarafından

Benim kardeşim onu ilgilendirmez zaten 

+1 oy
(1,241 puan) tarafından

Sence küçük bir olay mi eşin katil olsun görümcem ölüp gitsin istiyorsun sanirim

(1,241 puan) tarafından

Hem sanane ya kocaman kız istediğini yapar reşit olmuş çocuk değil sen misin bekcisi

(2 puan) tarafından

Beni ilgilendirmiyor kimle istese kalsın ben eşime söz vermiştim arkasında iş çevirmeyecem diye 

+1 oy
(318 puan) tarafından

Kesinlikle bu durumu eşinize söylememelisiniz... Bu durum çoğu erkeğin kaldırabileceği bir durum değil. Durum vaziyet çok kötü bir hal alır. Ve bunun sorumlusu da siz olursunuz. Herkes tercihlerini yaşar...

herkes kendine yakışanı yapar. Tavsiyem siz bu konudan olabildiğince uzak durun.. sevgiler 

+1 oy
(1,413 puan) tarafından

Söylemen gerekiyor. Elden bir şey saklanmaz. Demişsin zaten olay ortaya çıksa kabak benim başıma patlayacak diye. Gerçekler her zaman gün yüzüne çıkıyor. Ben saklama derim. Neden kendi başını yakasın ki

+1 oy
(1,269 puan) tarafından

Erkek arkadaşla yaşamak neden gözünüz de zina gerçekten çok komik belki öyle bir şey bile geçmedi araların da günah almak gerçekten çok kolay abinin tepkisinin ne olacağını biliyor musun Allah korusun ya bir şey yapsa bence söyleme 

(2 puan) tarafından

Birlikte yaşamasına ben birşey diyemem haddime değil ben eşime söz vermiştim ondan birşey saklmayacam arkasından iş çevirmeyecem diye 

(1,269 puan) tarafından

Saklamıyorsunuz zaten biri sizle sırrını paylaşmış gibi düşün bunu söylemen dedikodu olur saklanmalık br şey durum değil yani bu

+1 oy
(8,516 puan) tarafından

23 yaşında koca kız isterse kendi söyler sen hiç söyleme kimseyi ilgilendirmez ki 

+1 oy
(567 puan) tarafından

Dolaylı olarak söyle hiç olmazsa ben seni uyardım sen anlamadın dersin

0 oy
(547 puan) tarafından

Benim görümcemde sözlüyken sevgilisi vardı bana kendisi söylemedi ben yakaladım uyarım birden çok kez bak abinler baban duysa seni yaşatmaz dedim ama dinlemedi sözlüsüyle nişan için elbise seçmeye giderken ben eşime söyledim dedim böyle böyle bişi var haberin olsun çünkü kötü yola gidiyor dedim hiçbişi söylemeden kapattı akşam görümcem düğüne gitti diye konuşamadılar telefonla aradı kızdı bişi demedi aradan 2 3 geçti geçmedi bu seferde nişanından sonra başka biriyle konuştu ama görsen nasıl iğrenç konuşmalar fln ben gene yakaladım gene uyardım ama dinlemedi ve ben gene eşime söyledim eşim bu sanki bana inanmıyormuş gibi bi hareket yaptı bende getirip telefonu verdim dedim bak böyle böyle konuşuyor diye eşim mesajları görünce kriz geçirdi resmen eşimi asla böyle görmemiştim sanki bayılacak gibi oluyordu oturup ağladı dediki napıcam nasıl halledicem diye ertesi günü evde kimse yokken kardeşini öyle bir dövdüki ben kızı almasam ellerinden öldürecekti bu arada asla görümcemi düşünmüyorum tamamen eşimi düşünerekten araya girdim neyse konuştuk halletik kız dedi bidaha yapmicam fln eşim dedi nişanı bozmicam herşeyi üstlenicem kimseye bişi demicem ama bidaha böyle bişi yaparsan seni kendi ellerimle öldürürüm dedi kızda tamam dedi hallettik aradan 1 hafta geçti kim söylediyse kaynanamda öğrendi bana söylediğinde evet biliyodum dedim uyardım dedim tamam dedi ama beni dinlemediğini nerden bilebilirdim dedim kaynanam bana küstü bildiğün halde nasıl bizden sakladın diye eşime de söyledi böyle bişi var karın biliyodu bize söylemedi diye herkes bana kırıldı sadece eşim yanımdaydı demek istediğim eşiden bişi saklama bence ilerde ortaya illaki çıkacak çıktığı zaman eşinin yüzüne gurula bakabilesin  ayy ne uzun oldu ama bu vardı örnek verebileceğim

(2 puan) tarafından

Araftayım ya bende birşey saklamak istemiyorum ama söylediğimde kötü ben olucam sakladığımda zmanda kötü ben olucam

(547 puan) tarafından

Ben olsam söylerim.

söylesemde kötü olucam söylemesemde kötü olucam diyosun en iyisi söyle ki eşinin gözünde kötü olma isteyen herkes sana kötü gözle baksın yeterki eşinle aran iyi olsun

0 oy
(156 puan) tarafından

Olay ortaya cıkarsa bilmiyormuş gibi davranırsın ama görümceni bu durumdan kurtarman lazım yaptıgını cok yanlıs endişelndigini gerekirse abine söylemen durumunda kalacagını söyle annesinin haberi varmı

0 oy
(3,331 puan) tarafından

Başkalarının hayatlarını bu kadar merak etmenin sonuçları ya salla gitsin , öğrenirlerse de eee sende abisin ya bı gidip bakaydin kardeşin nerde yaşıyor kimle takılıyor bı kontrol etselerdi derdim

0 oy
(2,598 puan) tarafından

Yaşı reşit olduğu için bide söz verdigin sır olduğu için soylememelisin bence.

İlgili sorular

+3 oy
15 cevap 560 göst.
7 Mart 2025 Diğer kategorisinde Busra derler (13 puan) tarafından soruldu
+1 oy
18 cevap 623 göst.
13 Ocak 2025 Kültür-Sanat kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 503 göst.
16 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Lamelif (1,056 puan) tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 1,251 göst.