İnofolic Combi kullanarak hamile kaldım mı?

0 oy
294 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (179 puan) tarafından

image

resimli 

4 Cevaplar

0 oy
(2,443 puan) tarafından

Kapsül hakkında fikrim yok ama ben olsam böyle bir şeyi internetten almazdım. 

(179 puan) tarafından

Yok almadım iyiymis bu kullanan varmı yani

-Reklam-
0 oy
(549 puan) tarafından

Çok yanlış yapıyorsun bu ilacın nereden geldiğini bilmiyorsun şahsen ben eczaneden reçeteli ilaç takviye edici... Almadigim sürece guvenemiyorum bir doktora görünmelisin 

(179 puan) tarafından

Hayır almadim kullanan varmı diyerekten

0 oy
(1,099 puan) tarafından

Kullandım ama doktorum önermişti.Hamile kalmadım.

0 oy
(1,455 puan) tarafından

image

ben bunu kullanıyordum dr vermişti

💡 Bu Konuda En Sık Sorulan Sorular

İnofolic Combi hamile kalmaya yardımcı olmak için nasıl kullanılır?
İnofolic Combi genellikle günde 2 kapsül olarak, bol su ile yemeklerden bağımsız veya tercihen tok karnına tüketilir. İçeriğindeki myo-inositol ve folik asit sayesinde yumurta kalitesini desteklemek amacıyla kullanılır; ancak her bireyin ihtiyacı farklı olduğundan mutlaka doktorunuzun belirlediği dozaj ve kullanım süresine sadık kalmalısınız.
Bu yanıt faydalı oldu mu?
İnofolic Combi kullandıktan ne kadar süre sonra hamile kalınabilir?
İnofolic Combi kullanımının gebelik üzerinde doğrudan bir zaman garantisi bulunmamaktadır. İlacın yumurta kalitesini ve düzenini desteklemesi genellikle 3 aylık düzenli kullanım sonrasında daha belirgin hale gelir; bu süreçte vücuttaki inositol seviyeleri optimize edilerek gebelik şansı desteklenmiş olur.
İnofolic Combi kimler için önerilir ve içeriğinde neler vardır?
İnofolic Combi, özellikle yumurtalık rezervi veya kalitesi konusunda destek arayan kadınlar için geliştirilmiştir. İçeriğinde 2000 mg myo-inositol, 200 mcg folik asit ve 50 mcg D-chiro-inositol bulunur; bu bileşenler insülin direncini dengelemeye ve hormonal süreci iyileştirmeye yardımcı olur.
İnofolic Combi kullanırken nelere dikkat edilmelidir?
İnofolic Combi kullanırken düzenli beslenme ve sağlıklı yaşam alışkanlıklarını sürdürmek etkinliği artırabilir. Takviye kullanımı sırasında herhangi bir yan etki gözlemlenirse veya farklı bir ilaç tedavisi alınıyorsa mutlaka uzman bir hekime danışılmalı, takviyenin doktor gözetiminde kullanılmasına özen gösterilmelidir.
İnofolic Combi ve normal folik asit arasındaki temel fark nedir?
İnofolic Combi, standart folik asit takviyelerinden farklı olarak sadece folik asit değil, aynı zamanda yüksek dozda inositol içeren bir kombinasyondur. Inositol, yumurtalık fonksiyonlarını desteklemek ve hormonal dengeyi sağlamak için eklenmiştir; bu yüzden sadece folik asit eksikliğini gidermekten ziyade, gebelik hazırlığı aşamasında destekleyici bir ürün olarak konumlandırılır.

Yukarıdaki kısa yanıtlar bilgilendirme amaçlı editöryal özetlerdir.Bilgilerin doğruluğu süzgecimizden geçirilmiş olsa da, tanı ve tedavi için mutlaka doktorunuza başvurunuz. Tıbbi Doğrulama ve Yayın Sürecimizi İnceleyin.

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 487 göst.
18 Ocak 2026 Diğer kategorisinde esila21 (8 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 595 göst.
5 Kasım 2025 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (9,475 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 178 göst.
0 oy
4 cevap 335 göst.

Kategoriler