Merhabalar hanimlarrr
Temiz içerikli folik asit arayisindayim. Devletin verdigini kullanmistim daha once sorun yaşamıştım.
Bana marka onerebilir misiniz lutfen, birde bunu buldum ama içeriği gebeler ickn uygun mi sizce?
Teşekkür ederimmm
folidays kullanmıştım ben
Folicus plus kullaniyorum canm ben.Hamile degilim ama;)Doktorum süperdir bunu onerdiyse vardır bi bildigi icinde b12 ve bi vitamin daha var hatirlayamadm onu;) İlk hamileliğimde ne kullandigimi da unuttum 5 yil oldu o da folidoce du galiba o da guzeldi
Pregnom Folidoce Elenatal 1 numara Inofolic bu markalar dan birini alabilirsin
Doktorum hamileyken bana folidoce vermisti.
Ben folicade kullanıyordum
Ben he rikacı kullanmam hele hamilelikte asla doktorun yazdıklarını almıyorum içeriğini okuduğum ve temiz olan ilaçları alırım nbt life markası olan ilaçlar çok iyi ve içeriği çok temiz sayfasına sorun o size söyler hangisi kullanacağını ben demir ilaçlarını kullanmıştım çok iyi gelmişti
Folicade kullanmıştım doktor vermişti
Bende yeni hamileyim doktorum z-fol verdi ona başladım. Siz folbiol kullandınız herhalde nasıl bir sorun yaşadınız onda
Yillar once doktorun verdigi ilacti ismini hatirlamiyorum, karaciger degerlerim normalin 10 katina firlamisti ve folik asitten suphelenmislerdi birakmistim
Folbiol kullandım. Gebelik öncesi 6 ay ve doğuma 3 gün kalayaa kadar 0 sorun . 0 sıkıntı.
Hamileyken folidoce kullanmıştım
Bu markanın bu çiğneme tabletini kullandım 1 ay kadar B12 im düşük olduğu için bakalım pazartesi tahlil yaptırcam ne durumda değerim
Yine bu markanın D3K2 spreyinide aldım ama ona henüz başlamadım.
1,456,386 soru
23,896,568 cevap
322,071 kullanıcı