+2 oy
131 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (4,168 puan) tarafından

Merhabalar hanimlarrr

Temiz içerikli folik asit arayisindayim. Devletin verdigini kullanmistim daha once sorun yaşamıştım.

Bana marka onerebilir misiniz lutfen, birde bunu buldum ama içeriği gebeler ickn uygun mi sizce?

Teşekkür ederimmm

image

10 Cevaplar

+3 oy
(2,394 puan) tarafından

folidays kullanmıştım ben

-Reklam-
+3 oy
(375 puan) tarafından

Folicus plus kullaniyorum canm ben.Hamile degilim ama;)Doktorum süperdir bunu onerdiyse vardır bi bildigi icinde b12 ve bi vitamin daha var hatirlayamadm onu;) İlk hamileliğimde ne kullandigimi da unuttum 5 yil oldu o da folidoce du galiba o da guzeldi

+3 oy
(5,659 puan) tarafından

Pregnom Folidoce Elenatal 1 numara Inofolic bu markalar dan birini alabilirsin

+3 oy
(188 puan) tarafından

Doktorum hamileyken bana folidoce vermisti.

+2 oy
(1,324 puan) tarafından

Ben folicade kullanıyordum 

+2 oy
(3,372 puan) tarafından

Ben he rikacı kullanmam hele hamilelikte asla doktorun yazdıklarını almıyorum içeriğini okuduğum ve temiz olan ilaçları alırım nbt life markası olan ilaçlar çok iyi ve içeriği çok temiz sayfasına sorun o size söyler hangisi kullanacağını ben demir ilaçlarını kullanmıştım çok iyi gelmişti 

+2 oy
(6,011 puan) tarafından

Folicade  kullanmıştım doktor vermişti 

+2 oy
(2,220 puan) tarafından

Bende yeni hamileyim doktorum z-fol verdi ona başladım. Siz folbiol kullandınız herhalde nasıl bir sorun yaşadınız onda 

(4,168 puan) tarafından

Yillar once doktorun verdigi ilacti ismini hatirlamiyorum, karaciger degerlerim normalin 10 katina firlamisti ve folik asitten suphelenmislerdi birakmistim

+2 oy
tarafından

Folbiol kullandım. Gebelik öncesi 6 ay ve doğuma 3 gün kalayaa kadar 0 sorun . 0 sıkıntı. 

+2 oy
(2,709 puan) tarafından

Hamileyken folidoce kullanmıştım 

Bu markanın bu çiğneme tabletini kullandım 1 ay kadar B12 im düşük olduğu için bakalım pazartesi tahlil yaptırcam ne durumda değerim

Yine bu markanın D3K2 spreyinide aldım ama ona henüz başlamadım.

İlgili sorular

+1 oy
3 cevap 127 göst.
0 oy
0 cevap 70 göst.
0 oy
3 cevap 61 göst.
0 oy
6 cevap 79 göst.
6 gün önce Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mucizelerim (92 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,456,386 soru

23,896,568 cevap

322,071 kullanıcı

...