+1 oy
116 göst.
Alışveriş-Hediye kategorisinde (255 puan) tarafından

8 aylık oldum kızlar yavaş yavaş hurma yemeye başlayacahim temiz içerikli hurma satan yer marka var mj

3 Cevaplar

+2 oy
tarafından

kuruyemişçiden alıyorum bende işte ne kadar temiz bilemeyiz. hurmayı pastörize etmenin yolu var. 

öncelikle hurmaların sapı olacak, sapsız hurmaları yeme. içinde böcek olma ihtimali var. 

sonra saplı olanları güzelce yıka. 

fırın teline tek tek diz, fırını 50 dercede altlı üstlü aç. ısıya dayanaklı bi kapta da su koy fırının altına, içine de 2 defne yaprağı. 

2 saat böyle pişsin. 

soğuduktan sonra da cam kavanoza defne yaprağıyla birlikte koy, ağzını kapat afiyetle ye

hurmaya gelirsek ben açılma için faydasını görmedim ama sağlıklı bir şey ye tabii ki

(255 puan) tarafından

Anladım önerinizi ve dediklerinizi dikkate alacağım ilk defa duydum teşekkür ederim yorumunuz için 

-Reklam-
+2 oy
(7,623 puan) tarafından

temiz icerikli hurma mi 😂 bunun icerigi nasil olabilirki birsey katilmiyir edilmiyor uretilmiyor . pazardaki elma gibi çurugu carigi yoksa kurtlu degilse tadi guzelse yiyeceksin . uretim yapilan birsey degilki. aktardan al tadini begendigin bise ye gtsin :) ay okadar ince eleyip sık dokumak bana asiri gereksiz ve sacma geliyor yaaaw cok enteresan

hurmayi yemek icin bulamayan da var icerigini begenmiyor diye karar verip yiyemeyende😂

(255 puan) tarafından

Siz kendi açınızdan rahat davrana bilirsiniz. Temizden kastimin ne olduğunu anlamadiysaniz yorum yapmazsınız olur biter veya her türlü hurmayı ilaçlı ilaçsız alıp yiyebilirsiniz. Laf die laf konusmaniza hiç gerek yok. Çatak kavga edecek yer arayacaksaniz da o kişi ben değilim. Ramazan mübarek günü kalp kırmaya gerek yok. Laf konuştu bal kabağı derler bizim burada sizin ki o hesap olmuş 

(7,623 puan) tarafından

sordugun sorulara verilen cvplari begenmeyeceksen sormayabilirsin de . alir yikar yersin herkes oyle yapiyor . kimsenin dunyayi karis karis dolanip en iyi hurma ureten ulkeden alip gelecegini yada dunya capinda uretilen hurmalardan en begendigini siparis ettirip evine alacagini dusunmuyorum.   siz oyle yapiyorsaniz kolaygelsin size daha cekeceginiz birton cile var yarin bebek dogacak yerden aldigin emzgi kendi agzinda dezenfekte edip vocuga verecek duruma gelecen haverin yok😂😂ozaman anlarsin nekadar kildan tutden mevzuymus hurma diye . hayirli dogumlar

(7,623 puan) tarafından

oha zeytininde siyahini yesilini ayirt etmeye calisandan ne beklersin afedersin yani cvp vermek bile hataymis gercekten:)

(255 puan) tarafından

Hanım efendi sizi muhataba almayacağım. O kadar değmez siniz. Laf ebesi yapmaktan başka bişey yapmamissiniz. Dediğim gibi siz istediğiniz alıp yiyebilirsiniz bı zhmette benim nasıl yaptığım sizi ilgilendirmez. Laf kalabalığı yorumlarınız ile sizi başbaşa bırakıyorum 

(7,623 puan) tarafından
+1

tesekkur ederim size hayirli dogumlar . allah cerene ailene ozellille esine sabir selamet versin. boyle omur gecmez yaa adam cinnet gecirir heralde ben bile tahammul edemedim bukadar uzaktan ayni evde yasamak katlanilamaz birsey olsa gerek. nyse iyi gunler 

+1 oy
(2,369 puan) tarafından

Ramazan hurması mı?

(255 puan) tarafından

Evet bazı ürünler İsrail ürünü oluyor bazıları geceenlerde insgramda gördüm ayak altına sermiş kutuluyorlar . Halal gıda olan sürekli alanlar oluyordur bı markayı güvenip o yüzden a 101 biminkilerini aldım bı ara çok kabuklu oluyor ince kabuk ama soyuluyordu ya bana güzeli denk gelmedi. Nette de popüler olan kişiler öneriyor bazen de yorumları okudum kadına gelen iri büyük temiz taze reklamı yapılsın die sanırım. Sipariş verenler olmuş küçük ezilmiş gelmiş. Neyse öneren de olmadı bı marka bilindik yerlerden alayım inşallah. Bulunduğum yer gurbet netten vereyim dedim. Nasip değilmiş 

İlgili sorular

+2 oy
10 cevap 125 göst.
0 oy
0 cevap 69 göst.
0 oy
1 cevap 56 göst.
0 oy
1 cevap 267 göst.
29 Aralık 2024 Diğer kategorisinde UmAYElcin (293 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,453,547 soru