+24 oy
1,902 göst.
Diğer kategorisinde (13,921 puan) tarafından

Burda gözlemlediğim kadarıyla birisi bilmediği bir şeyi sorsa bile ters cevap veren bi kaç kişi görüyorum neden böyle yapıyorsunuz ki buraya kavga etmeye tartışmaya girmiyoruz sonuçta bilgi alışverişi bazen sohbet bazen de dertleşmeye giriyor insanlar ama ani ve ters cevaplar vererek belki o kişiyi üzüyosunuz böyle yapmamak lazım herkes yazacağı şeyi ölçerek yazmalı öyle içimden geldiği için söylemek istedim bunu ❤️

50 Cevaplar

+24 oy
(8,959 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Kız onlarıda anla ama ne yapsınlar kocaya kaynanaya sesleri çıkmıyor burda hazır tanınmıyoruz bir egomuzu tatmin edelim diyorlar

(13,921 puan) tarafından
+1

@Kahvelihuzur evet o konulara bende kızarım ama onun dışında her şeye ters cevap verip kalp kırıyolar burada nasılsa kim oldukları belli değil diye istedikleri gibi sallıyolar 

(499 puan) tarafından
+2

Çok doğru dedin canım bende böylelerine ağızlarının payını vermeye bayılıyorum 

(25,883 puan) tarafından

Bu yorumu günün en haklı yorumu ilan ediyorum☺️🌹

(499 puan) tarafından

Bende 🫣

(2,590 puan) tarafından
+1

Şurayı artilayalim

-Reklam-
+11 oy
(3,767 puan) tarafından

Hele de belli kişiler var 8-9 aydır buradayım onlar hep ters en çok onlar bilir sizin yapamadığınız bilmediğiniz kabul edemediğiniz bir şey varsa da küçük görür. 

Ben o kişileri hiç görmüyorum bazen yanlışlıkla cevap vermiş bulunuyorum o kadar 

(13,921 puan) tarafından
+1

Evet bende gözlemlediğim bi kaç kişi var uzun zamandır tersliyolar burada insanları 

+11 oy
(163,200 puan) tarafından

gercek hayatta laan desen altina micacaklar burda aslan kesiliyo

(13,921 puan) tarafından

Aynenn öylee gerçekte ses çıkaramazlar burda içlerinden canavar çıkıyor 🤭

(2,494 puan) tarafından

Kiz sevda bu kutahyaya noldu bide yakın  sallanip duruyor 

anam gordum tvde noluyo yaa

+9 oy
(5,868 puan) tarafından

Nolmus kız . Bazen de bir derdini anlat kaynana ile ilgilj hemen ayy bu mu derdin sende hep kendini haklı bulmuşsun saygısız o senin annen Allah senin eline düşürmesin tayfası var 🤣

(13,921 puan) tarafından
+1

Evet o da ayrı ama bu kişiler konu farketmeksizin tersliyor işte sorun da o 😄

(5,868 puan) tarafından

Kız kim onlar merak ettim 🤣 olay mi oldu yine 

(13,921 puan) tarafından

Olay olmadı da belki biraz daha dikkatli yorum yaparlar diye açtım bu postu😁

(5,868 puan) tarafından
+1

Huylu huyundan vazgeçmez bacım 🤣

(13,921 puan) tarafından

Doğru söylüyon🤭😁

+7 oy
(207 puan) tarafından

Aynı şekilde bende gözlemledim bir kişi var 

(13,921 puan) tarafından
+1

Belki aynı kişiden bahsediyoruzdur kendini belli ediyor çünkü gözlemleyen anlamıştır zaten kimden bahsettiğimi

(207 puan) tarafından
+1

İşte bazen kendisini diğer insanlardan üstün zannediyor  burda bütün anneler merak ettiği şeyleri sorabiliyor neden çok tesleniyo anlam veremiyorum

+7 oy
(1,675 puan) tarafından

Kesinlikle katılıyorum normal bı konuda bile tartışma çıkabiliyor ben bide onları destekleyenleri anlayamıyorum bir post açılıyor ilk yorumlar elestirelse terslemeyse aynı şekilde devam ediyor beğeniler havada uçuyor bide bitir boşan tersle ağzına s. Diyenler inanılır gibi değil 😆

(1,675 puan) tarafından
+3

Ben bu insanların normal yaşamında bastırılmış duygular barındırdığını düşünüyorum burada da fırsat bulup dışarı çıkıyor bide ben mutsuzum herkes mutsuz olsuncular var varda var yani takılmamak lazım 

(13,921 puan) tarafından

Ya öyle tabiki ama gün içinde sıkılıp buraya giriyorum ben mesela vakit geçsin sohbet edeyim kimler ne yapıyor nasıl vakit geçirmişler diye devamlı da negatiflik yaymaya çalışmaları saçma burada 

(1,675 puan) tarafından

Aynen öyle en azından üslup konusunda dikkatli olunmalı kimsenin kimseyi terslemeyse moralini bozmaya hakkı yok ama ne yazikki yapıyorlar bunu

(1,100 puan) tarafından
+1

Kimse kimsenjn ekmeğini suyunu vermiyor yada gidip evdeki sıkıntısını çekmiyor bence bu kadar negatif olmaya gerek yok , beğenirsin begenmezsin desteklersin desteklemezsin . Dediklerinin hepsine katılıyorum.@Tugceee

(1,675 puan) tarafından
+1

Aynen aksini de düşünebilir insan güzel bir şekilde dile getirebilmeliyiz biz aynı zamanda anneyiz yarının çocuklarını yetiştiriyoruz iki kat dikkatli cumlelerimiz olmalı 

+6 oy
(1,498 puan) tarafından

Ay noluyo noluyo 😳🥲

(13,921 puan) tarafından

Bi kaç kişi için yazdım sadece kalp kırmaya giriyorlar buraya resmen

+5 oy
(6,942 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ne oldu cnm ......bu söz onlara o zmn 

image

(6,214 puan) tarafından

Bende merak ettim surda beklim

(13,921 puan) tarafından

Kız benlik bişey yok da çok aksi konuşan bi kaç kişi var kadın düzgünce soru sormuş mesela ters ters cevap veriyor bu aralar daha çok yapıyor gözlemliyorum da

+5 oy
(6,214 puan) tarafından

Bugünkü yorumdan sonra mümkünatı yok empati yaparak cevap vermeyeceğim kırılan kırılsın 

Ben keyfi takılıyorum buralarda 

Yada Arada fikir alıyorum 

(13,921 puan) tarafından

Sen ne yazdılar ki ben görmedim sanırım 

(6,214 puan) tarafından
+1

Ben kansermisim fazla ömrüm yok Muş 

(13,921 puan) tarafından

Estağfurullah ya o nasıl laf çok saçmalamış kim yazmışsa 

(8,959 puan) tarafından
+1

Allah aşkına bunu söyleyen kim tövbe haşa kulları bıraktılar Allah'ın işine mi dil uzatıyorlar 

cuuusss onu kim dedi

(6,214 puan) tarafından
+1

İsim vermeyeceğim hanımlar ama kalbimden ah ettim İnşallah dalga geçti şöyle sınanmaz

(6,214 puan) tarafından
+1

Kocasından annesinden ailesinden çok dert yanıyor aynı postu bir daha açtığında altına hak ettiğini yaşıyorsun deyip keyif kahvesi içerken fotoğraf atacağım

(15,147 puan) tarafından
+1

Kim dedi bunu Büş isim ver lütfen 

ozelden isim versene busu

(2,263 puan) tarafından
+1

Büş ortaya laf atıyorsun bacım herkes merak içerisinde 😁

(2,196 puan) tarafından

oha diyorum yani. pess

bende oha dedim

(5,437 puan) tarafından

Sus Büşra gözünü seveyim hala sinirliyim 15 yıldır yoğun bakımda çalışıyorum neler duydu bu kulaklar nerler gördüm kalkıpda kimseye beddua etmedim yada durumunu yüzüne vurmadım yalan yanlış konuşmadım 

(5,437 puan) tarafından

Ayrıyetten ben vereceğim kızlar zelihanur mu neydi galiba 

(2,196 puan) tarafından

hesabı kapatıyorum diye post açmıştı bu yüzden mi pehhh 

(2,263 puan) tarafından

Hmmm bana ters hareketi olmadı hiç denk gelmedim vatandaşa ama yaptığı çok ayıp 

(3,081 puan) tarafından

Ne oldu ne kaçırdım ben gene 🙄

(6,214 puan) tarafından

@MEHYASEL.ERT     Kendini bilmezler benimle dalga geçiyor kansersin fazla ömrün yoktur gibisinden 

(3,081 puan) tarafından

Sen ciddi misin abla, ay Allah'ım kadının düşmanı yine kadındır yaa rabb'im akıl fikir versin o kişiye 

(2,263 puan) tarafından

Ya o kadın kendinden baya yaşlı biriyle evli olup TOKİ'den ev alan kişi değilmiydi ben mi yanlış hatırlıyorum? Hatta 16 yaşında ergen bir oğlu vardı 

(2,263 puan) tarafından

Hatta kendisininde ilk eşinden başka çocuğu vardı . Sanırım evledilerin hıncını buradan çıkarıyor 

(6,214 puan) tarafından

@DP İnan bilmiyorum canım ama rabbim ıslah etsin beter olsun 

(2,263 puan) tarafından
+1

Kız beddua etme dedim sana kaç kere 

Allah'a havale et Allah'a ❤️

image

image

Bak o'ymuş. Allah zaten vermiş cezasını neden kafana takıyorsun ki ☺️❤️

(6,214 puan) tarafından

Bu omuymus sinirim bozuldu bir an canım 

(2,263 puan) tarafından

Evet o . Çok aile içi problemleri var. Postları görünmesin diye hesap sildirmiş . Nick aynı nick 

(3,081 puan) tarafından

Boşver ablam hiç beddua etme Rabbim herkese hak ettiğini veriyor en iyisi rabb'ime bıraktım de gitsin, kınadığı şey başına gelmeden ölmez insan 

(6,214 puan) tarafından

@DP normalde umursamazdim bugün doktora birşeyler konuştuk bağırsaktan kan gelmeye başladı ara ara avuç dolusu geliyor sonra kesiyor sızıntı şeklinde devam ediyor parça filan alırız dedi kafam oraya takikti üstüne o şekilde yazınca bı an sinirlendim ne yani elhamdülillah kanser değilim öyle bir şey varsa da biliyorum ama sadece kanser hastaları ölmuyor 

@MEHYASEL.ERT haklısın canım 

(3,081 puan) tarafından

Sen canını sıkma kötü düşünme Allah'ın izniyle sıkıntı yoktur inşallah 

(305 puan) tarafından
+1

Bu asalak bin kere toki postu açtı yüzsüz 

(15,147 puan) tarafından

Kızlar öyle kötü biri değildi aslında bazen yazardı bana hatta yakiniz arkadaş olalım falanda demişti daha önce kırıcı kötü yorumuna denk gelmedim hiç Allah var niye öyle yazdı durup dururken mi

(6,214 puan) tarafından

Mickey ekran resmini atayım cnm benim yazdığım hamilesin yatalak hasta değilsin dedim sürekli hamileliğini ortaya atıp dert yanıyor diye 

Aldığım cevaplar 

Yorumumum Arkasindayim hamileyiz diye yatalak hasta değiliz ya misafir almayacağız ya arkasından konuşmayacağız ben bu işi kıl kapıyorum 

Ha şu da var ne olursa olsun bana Ömür biçemez Allah değil

image

(8,959 puan) tarafından

Bencede aynı kişi olmayabilir TOKİ postu ard arda açan evet nin Sümeyye nin ss attığı kişiydi hatta benlede tartışması olmuştu kara kalpli olduğumu iddia etmişti arkadaş yinede günahını almayın kızlar belkide aynı kişi değildir yeniden geldimi bilmiyorum 

(15,147 puan) tarafından

Bende postuna yorum yaptım bende hamileyim ve hizmet edemeyeceğim için misafir almıyorum diye alıyorsam da hizmetini yapabilirim diye düşünüp alıyorum falan demiştim ama bana bişey yazmadı arkadaş . Her ne olursa olsun insanlara ömür biçmek haşa Allah misin nerden biliyorsun ama eski hesabını da bilirim bu yeni hesabı kimseye bişey demezdi postta acmazdi yeni hesabından açıyordu demekki ben pek aktif değilim o yüzden görmüyorum . Sildirdimi hesabını 

(15,147 puan) tarafından

@Kahvelihuzur yok aynı kişi canım ben biliyorum bana yakın oturuyor eşi de benim oturduğum yerde çalışıyor 

(6,214 puan) tarafından

Duruyor canım sildirmemis 

(2,196 puan) tarafından

arada ters cevapları vardı da bu kadarı da fazla yani

(8,959 puan) tarafından

@-MickeyMouse- bilmiyorum o zaman canım ne diyim yazık insan haddini bilmeli biraz dediği çok ağır 

(305 puan) tarafından
+1

Büşra suç tek taraflı değil sende de var sende dalga geçiyorsun resmen insanlarla , kahveliguzur aynı Zeliha deyilmis benim dediğim zelihaanneyfi

(25,883 puan) tarafından
+1

Ya kızlar bu zelihanirla toki ev alan zeliha aynı kişiler değil. Günahına giriyorsunuz şu an diğerinin. 

Diğeri hesabini sildirdi bilmiyorum hatirliyormusunuz post acmistiya oglum 5 yaşında okulda kalemlerini kaybediyor  babasi odada bekletmis soguk diye. Onu herkes linc etti diye hesap sildirdi. 

Ayrica o burda 5 yıllık uyeydi . Yorumlardanda kötü birine benzemiyordu. Çoğu kişiyle burda iyi anlasiyordu . 

Onun esi ilk esiydi galiba uvey evladi yoktu

Bu zelihanurun ama 2ci esiyeive evet buyuktu esi. Esinin ergen oglu vardi. Kendiisininde 4 yasinda oglu vardi . Ve hamileydi. 

Yani tamamen ayri kisilerden bahsediyorsunuz. Burda beni ilgilendiren konu yok ama yazmak iatedim yani digerinin gunahina giriyonuz.

(2,263 puan) tarafından

İkisinin nickide Zelihanur_80'di emoş sence tesadüf mü? Belkide kocasıyla arası düzeldi ondan yeni nick açıp başka karakter yansıtmaya çalışıyor bilemeyiz ama nicklerin aynı olduğuna adım kadar eminim 

(25,883 puan) tarafından

Hayır değildi sümoş. Birinin nicki zelihaanee idi. Digeri zelihanur 80

(2,263 puan) tarafından

Bu arada emoş oğlu değil kızı vardı diye hatırlıyorum ve hamileydi evet , şuan ki nicktede aynı çocuğu var ve hamile 

(305 puan) tarafından

Sumos o toki postu acanin nincki zelihanneydi ama ikiside ikinci evliliğini yapmış ikiside toki de oluyordu vs bence ikiside aynı kisi

(2,263 puan) tarafından

Zeliha anne duruyor hâlâ 

(25,883 puan) tarafından

Benim kafam karıştı. Benim dedigim zelihaane. TOKİ postlari aciyordu hep. Ve ailesi gayyet iyiydi. Esi falan cok seviyordu. Anlık postlari aciyordu hep. Guzel sunumlarla. Kızı yoktu benim dedigimin oglu vardi. Çünkü bir gün toki postumda oglunun yatak odasinin fotografini atmisti. Yataktada oglu vardı. 

(25,883 puan) tarafından

Bu senin fotolarini attigin varya ben ondan bahsediyorum. Durmuyo kiz silmis hesbaini

(6,214 puan) tarafından

Diva yorgun ben kimseyle dalga geçmedim insan gibi hamilesin yatalak hasta değilsin dedim misafir ağırlamak Zor geliyor sa çağırma da söylenmede 

Yorum yaparken bana kim yaptı diye kontrol ederek postlara yazmıyorum 

Ki kimse bana Ömür biçemez 

Dedim yine diyorum hamilelik hastalık değildir 

(15,147 puan) tarafından

@Sekerkizz aşko benim bahsettiğim Zeliha eşi kendinden büyük olan ötekinin kimseye zararı yoktur kendi halinde biriydi antepliydi sanırım bu Osmaniye li

(25,883 puan) tarafından

Hah iste ondan bahsediyorum ben. Ama sumosun attigi post benim bahsettigimin.

(305 puan) tarafından

Sekerlik bu olay olduğunda sen yoktun nerden biliyorsun?

(25,883 puan) tarafından

Nasıl yoktum ben vardım burda. 

(305 puan) tarafından

Adım kadar eminim yoktun hatta ben dpgumla sorun yaşadım buraya ilk öyle gelmiştim sonra o posta denk geldim sen yoktun 

(25,883 puan) tarafından

Hangi postu diyorsun ?

(305 puan) tarafından

Zelihanin toki postunu diyorum

(25,883 puan) tarafından

Zeliha cesitli toki postlari atan biriydi. Ben geldigim 8 ay buraya. Yani agustos ayinda kizim dogmadan 3 gün önce. Zeliha TOKİ evine ekim ayinda tamamen yerleşti. Normal olarak bende vardım burda. 

(305 puan) tarafından

Zeliha o postu açtığında 29 mart  ile 3 nidan arssiydi yoktun sen eminim

(25,883 puan) tarafından

Yavrum zeliha toki evine tamamen yerlestiginde açtığı posttan bahsediyorum ben. Buraya @DP nin attığı post. Fotosunu atmisya onu..

Evet mart ayında yoktum ben. 

+5 oy
(372 puan) tarafından

Attım verdim ben başka söze gerek yok 

+5 oy
(3,081 puan) tarafından

Allah Allah bende merak ettim kim şimdi bu 🧐 benim aksi tanıdığım ve hep negatif konuşan bir kaç kişi var ve nedense o kişiye hiç içim ısınmıyor 😒

(3,081 puan) tarafından
+1

Kime sordun abla 🤔

(6,214 puan) tarafından
+1

İkinizede 🫣🫣🫣

(13,921 puan) tarafından

Yok çiçeğim senden öyle bir şey asla görmedim canını yerim @ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR

(3,081 puan) tarafından
+2

Ahahahah yok abla benim bahsettiğim kişi çok başka biri hatta ban yedi gitti gene geri geldi keşke hiç gelmese bile dedim yoksa sen cansın yaa 🫶🏻❤️

(305 puan) tarafından

Bende bahsediyor 🤣 yanliz brn ban yemedim hesap sildirdim

+5 oy
(21,739 puan) tarafından

Post bana da acaba mı dedirtti ama bile isteye kalp kırmaya çalışan biri asla değilim es kaza öyle ani çıkışımda olsa dönüp telafi etmeye kendimi izah etmeye çalışırım aslında ters biri değilim ama mesaj dilim biraz sert emoji falan kullanmayı da sevmiyorum:)  inşallah ben değilimdir 

(3,081 puan) tarafından
+2

Ahahahah bence değilsindir yaa senin hiç aksi yönünü ben göremedim aman görmekte istemem boşu boşuna gerilmeye gerek yok 😁🫶🏻

(13,921 puan) tarafından
+1

Hayır çiçeğim sen değilsin 😁

(21,739 puan) tarafından
+1

Ay çok sevindim bence de görme iyiyiz böyle seviyorum bu platformu ve burdaki hoşsohbet hanımları 💐💐

(3,081 puan) tarafından
+1

Bir sürü galbbbb🫶🏻❤️❤️❤️🩷🩷🩷🩷✨✨✨

(21,739 puan) tarafından

💓💓💓💓💓

+5 oy
(1,100 puan) tarafından

Ben burada çok tanınan çok aktif biri değilim arada giriyorum bazen dertleşme bazen birsey sormaya bazende öylesine . Burada normal şekilde soru soran arkadaşlar oluyor acaba öylemidir yada öylemi olmustur yada nasıl yapabilirim gibj gibi... Çok fazla ters cevap veren yada aşağılarcasına yazan oluyor benimde dikkatimi çekti , gerçek hayat yeterince yoruyor zaten burada da hiç gerek yok aslında ama herkes aynı olmuyor işte.

(13,921 puan) tarafından

Evet bu kişilere zaten laf anlatamazsın alışmışlar 

+5 oy
(29,816 puan) tarafından

Gereksiz şekilde millet birbiriyle yarış içinde laf yarıştırma peşinde yorum yapıyorlar ama o yorumun sonunun nereye vardığını kestiremeden.

Hakka girdimmi kırdımmı karşıdaki kişiyle empati yapmak yerine kargaşa yaratma peşindeler

Bir kaç kişi dozunda yorum yapmiyor bende bunu fark ediyorum ne kadar uyarı alıp engel yeselerde akillanmiyorlar.

Amaçları kalıcı engel yemek heralde 

Umarım herkes dizayninda ilerler biz yorulduk uyarmaktan onlar laf yetiştirmekten yorulmadilar

(13,921 puan) tarafından

Yani uyarma amaçlı bir şey yazsan daha da ters konuşurlar zaten bu platformda neyin havasındalar anlamıyorum keşke engelleme olsaydı burda da

(29,816 puan) tarafından

Biz uyarınca bize yeterince hakaret ediyorlar zaten.

+5 oy
(7,412 puan) tarafından

Postun altına herkes katılmış ama yorum yapan çoğu kişide de aynı şekilde yorumları gördüm 😄hepsine de sen değilsin demişsin keşke böyle postlar açtığınız zaman isim de verseniz kimse zan altında kalmasa daha iyi olur gibi

Şahsen bende bazen ters cevap veririm çünkü gerçekten çok saçma postlar açılıyor üstüme alınmadım ama 😂😂

(7,412 puan) tarafından

Yok kız yanlış bir şey yazmadın sen arada ters cevap veren bir kaç kişi var yazmışlar posta 

Ben kendi kendime acaba onlar mı dedim cevap olarak siz değilsiniz yazmışsın 😄

(13,921 puan) tarafından

Belki ben o kişilerin yorumlarına denk gelmedim bilmiyorum toplamda zaten 3 4 kişi falan dediklerim bazen çok bakamıyorum buraya ama baktığımda da hep aynı kişiler birilerini terslemekle meşguldü 😄

Allah var senin yorumlarına da dikkat etmedim öyle ama okuduklarım kadarıyla sende öyle bir yön görmüyorum 

(7,412 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun🤗 bende bazen olur ama gerçekten sırf ezmek, terslemek için asla yorum yapmıyorum. Ama farkında olmadan bazen öyle olabiliyo maalesef 

(13,921 puan) tarafından

Bazen boşluğumuza denk gelir herkese oluyordur eminim ama devamlı yapanlara da diyecek bir söz kalmıyor 🤷🏻‍♀️

(7,412 puan) tarafından
+1

Onlar ayrı bir boyut 😅

+4 oy
(1,083 puan) tarafından

Ben şuna çok kızarım bana şunu almadı bunu almadı veya işimi yapmadı gibi gibi bu tarz şeylere cok kızıyorum insanlara karşı hep beklentı halında olanlar var. Sabah bir postta annem yardım etmedi dedı biri bana mı garip gelıyor anlamadım anneden de beklenmez ya yaparsa kendı vicdanı yapmasa da mesafe koyarım falan gerek yok. Sıfır beklentı mutlu hayat benım düşüncem bu 😊

(13,921 puan) tarafından

Evet olabilir ama belki o anki sıkıntısını gidermek için buraya yazmıştır insan bir şeye kırılıp sinirlendiği zaman sağlıklı düşünemez 

(1,083 puan) tarafından
+1

Mesela soruyor annem yardım etmedı mesafe koyacam haklı mıyım bana göre doğru değil evet haklısın diyemem kı buna ben çünkü ben öyle yapmam. 

Ama dediğin gibi bir kaç kişi var özellikle kalp kırarlar yanı

+4 oy
(25,883 puan) tarafından

Benim bu minnak kalbimide çok kırdılar burda.☺️

O yüzden çareyi uzaklasmakta buldum.  

Malesef karşıdakinin kalbini düşünmüyorlar. Ben söz soylerken bin kere düşünürüm acaba karşıdakinin günahına girermiyim,kalbin kirirmiyim diye. 

(25,883 puan) tarafından

Beyninde engelliye bilirsin☺️

O kisilerin yorumunu görmezden gelebilirsin

allah allah seni kim kirmis acaba 🤔

(25,883 puan) tarafından

Onlar biliyo sevdos kendilerini ☺️

hiimmm 

(25,883 puan) tarafından

İhimmmm him him himmm😁

+4 oy
(2,651 puan) tarafından

O kişi kendinden bahsedilmediğini düşünüp bu posta ay evet doğru diye yorum yapıyormuş birde😅

Kırıcı yazanlar oluyor evet ama zaten yazı dilinde mimikleri göremediğimiz için bir tık daha sert geliyor olabilir. 

(13,921 puan) tarafından

Yazı dilinde öyle gelmez tabi ama belli yani bariz bi şekilde aksi bir şey yazıyorlar 

(2,651 puan) tarafından

Ben en çok eleştiri kaldıramayanları tuhaf buluyorum. Sadece onaylanmak için yazanlar oluyor. İki tarafında usturuplu şekilde tamam deyip konuyu kapatması lazım. 

(13,921 puan) tarafından

Evet öyle ama hemen coşuyorlar hakaretler havada uçuyor 

+4 oy
(532 puan) tarafından

Ben miyim acaba demicem bile, asla olmadığımı biliyorum 😂 ama kimden bahsettiğini de merak etmedim değil 

(13,921 puan) tarafından
+1

Üstüne alınacak kişiler bilir kendini sen değilsin ama dikkatli yorum okuyanlar biliyordur 😂

(532 puan) tarafından

Oğlandan bu yana çok da dikkatli yorum okumuyorum açıkçası, okudupum zaman da isimlere pek takılmıyorum, bi 8 10 kişi vardır herhalde nick olarak hatırladığım

(13,921 puan) tarafından

Benimde işte 3 5 kişi gördüğüm 

+4 oy
(161 puan) tarafından

Daha dün bunu maşallah larla yaşadım daha fazla ugraşmamak adına postu kapattırdım. Sırf bebek arabasını komşuma vermedim diye . Ben verirdim diyenlere lafım yok , verseydin iyi yapardın diyenlerede saygı duyuyorum ama "İNSANLIK ÖLMÜŞ , İNSANLIK NERDE " diyenler oldu ha birde sırf egosunu burada tatmin etmek için zihniyetime küfür edenmi ararsın, sadece gülüyorum. Zannedersinki komşumun kocasını elinden almışım yada komşumun bir eşyasını çalmışım . Çok şaşkınım.

(13,921 puan) tarafından
+1

Evet biliyorum o postu ama ben olsam bende vermezdim eşyalarımı verdiğim kişiler ya zarar verdi ya da kaybetti şimdiye kadar 

(3,217 puan) tarafından
+2

Sen haklıydın orda canım kim ne derse desin kale alma. Zaten o kötü yorum yapanlar, aşağılayarak tatmin olanlar var ya, zavallılar hiç sevgi görmemişler hep azarlanmışlar. Aşağılanmışlar. Acıyorum onlara.. başta kızıyordum ama yazık hep ezilmişler. Kendi ezikliklerini bastırmak için burda milleti ezerek mutlu olmaya çalışıyorlar. Allah ıslah etsin. Toksikler. Çiğler. Bu söz benden onlara gelsin;

image

(621 puan) tarafından
+4

Viktor hugomusun nesin bu ne muazzam söz bayıldım sözü SS aldım kullanacağım bacım hakkını helal et. Hayatımda karşılaştığım insanların özeti gibi bir söz.

(3,217 puan) tarafından
+2

Al canım söz anonim instagramdan buldum ben yazmadım bu arada ama ben de çok sevdim arşivde 😹😹

(621 puan) tarafından
+2

Aldım kullandım.👌🤝

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,114 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 608 göst.
22 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 618 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,944 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 417 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (5,868 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,843 soru

23,875,407 cevap

321,096 kullanıcı

...