+24 oy
1,931 göst.
Diğer kategorisinde (14,412 puan) tarafından

Burda gözlemlediğim kadarıyla birisi bilmediği bir şeyi sorsa bile ters cevap veren bi kaç kişi görüyorum neden böyle yapıyorsunuz ki buraya kavga etmeye tartışmaya girmiyoruz sonuçta bilgi alışverişi bazen sohbet bazen de dertleşmeye giriyor insanlar ama ani ve ters cevaplar vererek belki o kişiyi üzüyosunuz böyle yapmamak lazım herkes yazacağı şeyi ölçerek yazmalı öyle içimden geldiği için söylemek istedim bunu ❤️

50 Cevaplar

+24 oy
(8,971 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Kız onlarıda anla ama ne yapsınlar kocaya kaynanaya sesleri çıkmıyor burda hazır tanınmıyoruz bir egomuzu tatmin edelim diyorlar

(14,412 puan) tarafından
+1

@Kahvelihuzur evet o konulara bende kızarım ama onun dışında her şeye ters cevap verip kalp kırıyolar burada nasılsa kim oldukları belli değil diye istedikleri gibi sallıyolar 

(507 puan) tarafından
+2

Çok doğru dedin canım bende böylelerine ağızlarının payını vermeye bayılıyorum 

(25,899 puan) tarafından

Bu yorumu günün en haklı yorumu ilan ediyorum☺️🌹

(507 puan) tarafından

Bende 🫣

(2,576 puan) tarafından
+1

Şurayı artilayalim

-Reklam-
+11 oy
(3,782 puan) tarafından

Hele de belli kişiler var 8-9 aydır buradayım onlar hep ters en çok onlar bilir sizin yapamadığınız bilmediğiniz kabul edemediğiniz bir şey varsa da küçük görür. 

Ben o kişileri hiç görmüyorum bazen yanlışlıkla cevap vermiş bulunuyorum o kadar 

(14,412 puan) tarafından
+1

Evet bende gözlemlediğim bi kaç kişi var uzun zamandır tersliyolar burada insanları 

+11 oy
(163,180 puan) tarafından

gercek hayatta laan desen altina micacaklar burda aslan kesiliyo

(14,412 puan) tarafından

Aynenn öylee gerçekte ses çıkaramazlar burda içlerinden canavar çıkıyor 🤭

(2,480 puan) tarafından

Kiz sevda bu kutahyaya noldu bide yakın  sallanip duruyor 

anam gordum tvde noluyo yaa

+9 oy
(5,906 puan) tarafından

Nolmus kız . Bazen de bir derdini anlat kaynana ile ilgilj hemen ayy bu mu derdin sende hep kendini haklı bulmuşsun saygısız o senin annen Allah senin eline düşürmesin tayfası var 🤣

(14,412 puan) tarafından
+1

Evet o da ayrı ama bu kişiler konu farketmeksizin tersliyor işte sorun da o 😄

(5,906 puan) tarafından

Kız kim onlar merak ettim 🤣 olay mi oldu yine 

(14,412 puan) tarafından

Olay olmadı da belki biraz daha dikkatli yorum yaparlar diye açtım bu postu😁

(5,906 puan) tarafından
+1

Huylu huyundan vazgeçmez bacım 🤣

(14,412 puan) tarafından

Doğru söylüyon🤭😁

+7 oy
(207 puan) tarafından

Aynı şekilde bende gözlemledim bir kişi var 

(14,412 puan) tarafından
+1

Belki aynı kişiden bahsediyoruzdur kendini belli ediyor çünkü gözlemleyen anlamıştır zaten kimden bahsettiğimi

(207 puan) tarafından
+1

İşte bazen kendisini diğer insanlardan üstün zannediyor  burda bütün anneler merak ettiği şeyleri sorabiliyor neden çok tesleniyo anlam veremiyorum

+7 oy
(1,702 puan) tarafından

Kesinlikle katılıyorum normal bı konuda bile tartışma çıkabiliyor ben bide onları destekleyenleri anlayamıyorum bir post açılıyor ilk yorumlar elestirelse terslemeyse aynı şekilde devam ediyor beğeniler havada uçuyor bide bitir boşan tersle ağzına s. Diyenler inanılır gibi değil 😆

(1,702 puan) tarafından
+3

Ben bu insanların normal yaşamında bastırılmış duygular barındırdığını düşünüyorum burada da fırsat bulup dışarı çıkıyor bide ben mutsuzum herkes mutsuz olsuncular var varda var yani takılmamak lazım 

(14,412 puan) tarafından

Ya öyle tabiki ama gün içinde sıkılıp buraya giriyorum ben mesela vakit geçsin sohbet edeyim kimler ne yapıyor nasıl vakit geçirmişler diye devamlı da negatiflik yaymaya çalışmaları saçma burada 

(1,702 puan) tarafından

Aynen öyle en azından üslup konusunda dikkatli olunmalı kimsenin kimseyi terslemeyse moralini bozmaya hakkı yok ama ne yazikki yapıyorlar bunu

(1,100 puan) tarafından
+1

Kimse kimsenjn ekmeğini suyunu vermiyor yada gidip evdeki sıkıntısını çekmiyor bence bu kadar negatif olmaya gerek yok , beğenirsin begenmezsin desteklersin desteklemezsin . Dediklerinin hepsine katılıyorum.@Tugceee

(1,702 puan) tarafından
+1

Aynen aksini de düşünebilir insan güzel bir şekilde dile getirebilmeliyiz biz aynı zamanda anneyiz yarının çocuklarını yetiştiriyoruz iki kat dikkatli cumlelerimiz olmalı 

+6 oy
(1,525 puan) tarafından

Ay noluyo noluyo 😳🥲

(14,412 puan) tarafından

Bi kaç kişi için yazdım sadece kalp kırmaya giriyorlar buraya resmen

+5 oy
(6,955 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ne oldu cnm ......bu söz onlara o zmn 

image

(6,263 puan) tarafından

Bende merak ettim surda beklim

(14,412 puan) tarafından

Kız benlik bişey yok da çok aksi konuşan bi kaç kişi var kadın düzgünce soru sormuş mesela ters ters cevap veriyor bu aralar daha çok yapıyor gözlemliyorum da

+5 oy
(6,263 puan) tarafından

Bugünkü yorumdan sonra mümkünatı yok empati yaparak cevap vermeyeceğim kırılan kırılsın 

Ben keyfi takılıyorum buralarda 

Yada Arada fikir alıyorum 

(25,899 puan) tarafından

Hangi postu diyorsun ?

(305 puan) tarafından

Zelihanin toki postunu diyorum

(25,899 puan) tarafından

Zeliha cesitli toki postlari atan biriydi. Ben geldigim 8 ay buraya. Yani agustos ayinda kizim dogmadan 3 gün önce. Zeliha TOKİ evine ekim ayinda tamamen yerleşti. Normal olarak bende vardım burda. 

(305 puan) tarafından

Zeliha o postu açtığında 29 mart  ile 3 nidan arssiydi yoktun sen eminim

(25,899 puan) tarafından

Yavrum zeliha toki evine tamamen yerlestiginde açtığı posttan bahsediyorum ben. Buraya @DP nin attığı post. Fotosunu atmisya onu..

Evet mart ayında yoktum ben. 

+5 oy
(396 puan) tarafından

Attım verdim ben başka söze gerek yok 

+5 oy
(3,099 puan) tarafından

Allah Allah bende merak ettim kim şimdi bu 🧐 benim aksi tanıdığım ve hep negatif konuşan bir kaç kişi var ve nedense o kişiye hiç içim ısınmıyor 😒

(3,099 puan) tarafından
+1

Kime sordun abla 🤔

(6,263 puan) tarafından
+1

İkinizede 🫣🫣🫣

(14,412 puan) tarafından

Yok çiçeğim senden öyle bir şey asla görmedim canını yerim @ASMIRA&TOPRAK&RUZGAR

(3,099 puan) tarafından
+2

Ahahahah yok abla benim bahsettiğim kişi çok başka biri hatta ban yedi gitti gene geri geldi keşke hiç gelmese bile dedim yoksa sen cansın yaa 🫶🏻❤️

(305 puan) tarafından

Bende bahsediyor 🤣 yanliz brn ban yemedim hesap sildirdim

+5 oy
(21,831 puan) tarafından

Post bana da acaba mı dedirtti ama bile isteye kalp kırmaya çalışan biri asla değilim es kaza öyle ani çıkışımda olsa dönüp telafi etmeye kendimi izah etmeye çalışırım aslında ters biri değilim ama mesaj dilim biraz sert emoji falan kullanmayı da sevmiyorum:)  inşallah ben değilimdir 

(3,099 puan) tarafından
+2

Ahahahah bence değilsindir yaa senin hiç aksi yönünü ben göremedim aman görmekte istemem boşu boşuna gerilmeye gerek yok 😁🫶🏻

(14,412 puan) tarafından
+1

Hayır çiçeğim sen değilsin 😁

(21,831 puan) tarafından
+1

Ay çok sevindim bence de görme iyiyiz böyle seviyorum bu platformu ve burdaki hoşsohbet hanımları 💐💐

(3,099 puan) tarafından
+1

Bir sürü galbbbb🫶🏻❤️❤️❤️🩷🩷🩷🩷✨✨✨

(21,831 puan) tarafından

💓💓💓💓💓

+5 oy
(1,100 puan) tarafından

Ben burada çok tanınan çok aktif biri değilim arada giriyorum bazen dertleşme bazen birsey sormaya bazende öylesine . Burada normal şekilde soru soran arkadaşlar oluyor acaba öylemidir yada öylemi olmustur yada nasıl yapabilirim gibj gibi... Çok fazla ters cevap veren yada aşağılarcasına yazan oluyor benimde dikkatimi çekti , gerçek hayat yeterince yoruyor zaten burada da hiç gerek yok aslında ama herkes aynı olmuyor işte.

(14,412 puan) tarafından

Evet bu kişilere zaten laf anlatamazsın alışmışlar 

+5 oy
(29,826 puan) tarafından

Gereksiz şekilde millet birbiriyle yarış içinde laf yarıştırma peşinde yorum yapıyorlar ama o yorumun sonunun nereye vardığını kestiremeden.

Hakka girdimmi kırdımmı karşıdaki kişiyle empati yapmak yerine kargaşa yaratma peşindeler

Bir kaç kişi dozunda yorum yapmiyor bende bunu fark ediyorum ne kadar uyarı alıp engel yeselerde akillanmiyorlar.

Amaçları kalıcı engel yemek heralde 

Umarım herkes dizayninda ilerler biz yorulduk uyarmaktan onlar laf yetiştirmekten yorulmadilar

(14,412 puan) tarafından

Yani uyarma amaçlı bir şey yazsan daha da ters konuşurlar zaten bu platformda neyin havasındalar anlamıyorum keşke engelleme olsaydı burda da

(29,826 puan) tarafından

Biz uyarınca bize yeterince hakaret ediyorlar zaten.

+5 oy
(7,437 puan) tarafından

Postun altına herkes katılmış ama yorum yapan çoğu kişide de aynı şekilde yorumları gördüm 😄hepsine de sen değilsin demişsin keşke böyle postlar açtığınız zaman isim de verseniz kimse zan altında kalmasa daha iyi olur gibi

Şahsen bende bazen ters cevap veririm çünkü gerçekten çok saçma postlar açılıyor üstüme alınmadım ama 😂😂

(7,437 puan) tarafından

Yok kız yanlış bir şey yazmadın sen arada ters cevap veren bir kaç kişi var yazmışlar posta 

Ben kendi kendime acaba onlar mı dedim cevap olarak siz değilsiniz yazmışsın 😄

(14,412 puan) tarafından

Belki ben o kişilerin yorumlarına denk gelmedim bilmiyorum toplamda zaten 3 4 kişi falan dediklerim bazen çok bakamıyorum buraya ama baktığımda da hep aynı kişiler birilerini terslemekle meşguldü 😄

Allah var senin yorumlarına da dikkat etmedim öyle ama okuduklarım kadarıyla sende öyle bir yön görmüyorum 

(7,437 puan) tarafından
+1

Allah razı olsun🤗 bende bazen olur ama gerçekten sırf ezmek, terslemek için asla yorum yapmıyorum. Ama farkında olmadan bazen öyle olabiliyo maalesef 

(14,412 puan) tarafından

Bazen boşluğumuza denk gelir herkese oluyordur eminim ama devamlı yapanlara da diyecek bir söz kalmıyor 🤷🏻‍♀️

(7,437 puan) tarafından
+1

Onlar ayrı bir boyut 😅

+4 oy
(1,092 puan) tarafından

Ben şuna çok kızarım bana şunu almadı bunu almadı veya işimi yapmadı gibi gibi bu tarz şeylere cok kızıyorum insanlara karşı hep beklentı halında olanlar var. Sabah bir postta annem yardım etmedi dedı biri bana mı garip gelıyor anlamadım anneden de beklenmez ya yaparsa kendı vicdanı yapmasa da mesafe koyarım falan gerek yok. Sıfır beklentı mutlu hayat benım düşüncem bu 😊

(14,412 puan) tarafından

Evet olabilir ama belki o anki sıkıntısını gidermek için buraya yazmıştır insan bir şeye kırılıp sinirlendiği zaman sağlıklı düşünemez 

(1,092 puan) tarafından
+1

Mesela soruyor annem yardım etmedı mesafe koyacam haklı mıyım bana göre doğru değil evet haklısın diyemem kı buna ben çünkü ben öyle yapmam. 

Ama dediğin gibi bir kaç kişi var özellikle kalp kırarlar yanı

+4 oy
(25,899 puan) tarafından

Benim bu minnak kalbimide çok kırdılar burda.☺️

O yüzden çareyi uzaklasmakta buldum.  

Malesef karşıdakinin kalbini düşünmüyorlar. Ben söz soylerken bin kere düşünürüm acaba karşıdakinin günahına girermiyim,kalbin kirirmiyim diye. 

(25,899 puan) tarafından

Beyninde engelliye bilirsin☺️

O kisilerin yorumunu görmezden gelebilirsin

allah allah seni kim kirmis acaba 🤔

(25,899 puan) tarafından

Onlar biliyo sevdos kendilerini ☺️

hiimmm 

(25,899 puan) tarafından

İhimmmm him him himmm😁

+4 oy
(2,691 puan) tarafından

O kişi kendinden bahsedilmediğini düşünüp bu posta ay evet doğru diye yorum yapıyormuş birde😅

Kırıcı yazanlar oluyor evet ama zaten yazı dilinde mimikleri göremediğimiz için bir tık daha sert geliyor olabilir. 

(14,412 puan) tarafından

Yazı dilinde öyle gelmez tabi ama belli yani bariz bi şekilde aksi bir şey yazıyorlar 

(2,691 puan) tarafından

Ben en çok eleştiri kaldıramayanları tuhaf buluyorum. Sadece onaylanmak için yazanlar oluyor. İki tarafında usturuplu şekilde tamam deyip konuyu kapatması lazım. 

(14,412 puan) tarafından

Evet öyle ama hemen coşuyorlar hakaretler havada uçuyor 

+4 oy
(562 puan) tarafından

Ben miyim acaba demicem bile, asla olmadığımı biliyorum 😂 ama kimden bahsettiğini de merak etmedim değil 

(14,412 puan) tarafından
+1

Üstüne alınacak kişiler bilir kendini sen değilsin ama dikkatli yorum okuyanlar biliyordur 😂

(562 puan) tarafından

Oğlandan bu yana çok da dikkatli yorum okumuyorum açıkçası, okudupum zaman da isimlere pek takılmıyorum, bi 8 10 kişi vardır herhalde nick olarak hatırladığım

(14,412 puan) tarafından

Benimde işte 3 5 kişi gördüğüm 

+4 oy
(162 puan) tarafından

Daha dün bunu maşallah larla yaşadım daha fazla ugraşmamak adına postu kapattırdım. Sırf bebek arabasını komşuma vermedim diye . Ben verirdim diyenlere lafım yok , verseydin iyi yapardın diyenlerede saygı duyuyorum ama "İNSANLIK ÖLMÜŞ , İNSANLIK NERDE " diyenler oldu ha birde sırf egosunu burada tatmin etmek için zihniyetime küfür edenmi ararsın, sadece gülüyorum. Zannedersinki komşumun kocasını elinden almışım yada komşumun bir eşyasını çalmışım . Çok şaşkınım.

(14,412 puan) tarafından
+1

Evet biliyorum o postu ama ben olsam bende vermezdim eşyalarımı verdiğim kişiler ya zarar verdi ya da kaybetti şimdiye kadar 

(3,253 puan) tarafından
+2

Sen haklıydın orda canım kim ne derse desin kale alma. Zaten o kötü yorum yapanlar, aşağılayarak tatmin olanlar var ya, zavallılar hiç sevgi görmemişler hep azarlanmışlar. Aşağılanmışlar. Acıyorum onlara.. başta kızıyordum ama yazık hep ezilmişler. Kendi ezikliklerini bastırmak için burda milleti ezerek mutlu olmaya çalışıyorlar. Allah ıslah etsin. Toksikler. Çiğler. Bu söz benden onlara gelsin;

image

(689 puan) tarafından
+4

Viktor hugomusun nesin bu ne muazzam söz bayıldım sözü SS aldım kullanacağım bacım hakkını helal et. Hayatımda karşılaştığım insanların özeti gibi bir söz.

(3,253 puan) tarafından
+2

Al canım söz anonim instagramdan buldum ben yazmadım bu arada ama ben de çok sevdim arşivde 😹😹

(689 puan) tarafından
+2

Aldım kullandım.👌🤝

İlgili sorular

0 oy
20 cevap 1,116 göst.
17 Nisan 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
28 cevap 609 göst.
22 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Nisan KC (4,100 puan) tarafından soruldu
+2 oy
14 cevap 620 göst.
16 Mart 2022 Diğer kategorisinde !!!!FATMAAA!!!!! (7,944 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 419 göst.
19 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Busraaaaaaaaa (5,906 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,455,507 soru

23,884,276 cevap

321,493 kullanıcı

...