+2 oy
338 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (12 puan) tarafından

4.5 yaşında oğlum var 9 aylık kızım hamile olduğumu öğrendim tek başımayım eşim uzun yol şoförü nasıl yaparım altından nasıl kalkarım bilmiyorum kızım bensiz asla durmaz 1 dakika gözünden ayırmaz çok zor bi bebek uyumaz asla gecemiz gündüzümüz yok oğlum kreşe gidiyor çok şükür hareketli bir çocuk ama zorluğu yok yeni bebek geliyor nasıl yaparım bilmiyorum korunmaya rağmen oldu doktor bile şaşırdı yumurtalıklarında kist var tiroid var nasıl hamile kaldın diye 

13 Cevaplar

+8 oy
(9,681 puan) tarafından

Artık yapılacak pek bişey olduğunu sanmıyorum Allah kolaylık versin gerçekten korunmaya rağmen kaza ile oldu denen çocuklar bence dünyaya gelmesi gerekenler 

-Reklam-
+1 oy
(9,616 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım olmuş bikerem insallah hakkıylan halledersin sen ben inanıyom😗

0 oy
(4,039 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun,benim eşimde tır şoförü,ben çocuklara tek bakıyorum,bazen annemden yardım alıyorum,ben alıştım sende alışırsın yani alışmak zorundasın 

0 oy
(7,503 puan) tarafından

Korunmaya rağmen olduysa dünyada nasibi varmış demek ki yapacak bişey yok. Kızın büyür biraz toparlanır inşallah doğum yapana kadar 

0 oy
(7,829 puan) tarafından

Bebeğin küçükmüş canım benimde oğlum 9 aylık ful kucağımdaydı bugün kafasını çarpacak diye yanından ayrılamıyorum. Benim 3. Bebeğim 

Nasıl korunuyordunuz canım. 

Allah yardımcın olsun inşallah. 

(12 puan) tarafından

Teşekkür ederim prezervatifle korunuyorduk 

(7,829 puan) tarafından

Olsun canım zor ama 3 çocuklu olmak güzel. Bebeğin o zamana kadr daha büyümüş olur

0 oy
(98 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Ben böyle iki çocukla bile piskolajim fena olduğu için kaldiramam diye kürtaj oldum sana asla ol demem ama kendimi biliyorum maddi olarak da manevi olarakta hazir değildik korunurken oldu istemiyordum çünkü kendime asla zaman ayiramazdim :( çok zor bir durum ben ilaçla korunuyordum cerezetta ama oldu

(12 puan) tarafından

Biz prezervatifle korunuyorduk zaten aldıramam aldırırsam ömür boyu pişman olurum benim diğer çocuklarım tedaviyle oldu çünkü 

(98 puan) tarafından

O zaman asla aldırma cnm ben biraz da mecbur kaldım eşimle de sürekli zaten kavga ediyorduk o suredede pek aramız iyi değildi o şekilde böyle bir karar aldık ama çok güzel bence yinede bakabilicekseniz bebek kokusu gibisi de yok 

0 oy
(3,393 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun hayırlısı olsunnnn 

0 oy
tarafından

Neyle korunuyordunuz canım 😁

0 oy
(8,765 puan) tarafından

Korunmaya rağmen nasıl oluyor hiç anlamıyorum gerçekten. Korunmassınızdır olması gerektiği gibi.

(4,039 puan) tarafından
+1

Birgün başına geldiği zaman anlarsın 

(799 puan) tarafından

Valla cansu katılıyorum sana . Korunmaya rağmen nasıl oluyor bende pek inanamıyorum. Sanki bir cesaret yapılmışta adı korunurken olmuş diye söyleniyor diye düşünüyorum artık . Bu işin nasıl olduğunu biliyoruz sonuçta . 

(12 puan) tarafından
+1

Gerçekten bir tuhafsınız korunmasam neden korunuyorduk deyim ki gerçekten şurda bi yalancı demediğiniz kalmıştı pes

(799 puan) tarafından

Sümeyye kimsenin yalancı dediği yok . Bizimde çoluk çocuğumuz var . Korunurken hamile kalmak çok mümkün gelmiyor niye kızıyorsun ki . 

(8,765 puan) tarafından

Valla 10 yıldır başıma gelmedi gelmezde. İlişkinin sonuna doğru prezervatif takanda korunuyorum diyor spiral takılı diye prezervatif kullanmayanda korunuyorum diyor (korunduğunu sanıyor) eşinin geri çekilmesini de korunmaktan sayıyor. Kimseyi sucladigim yok sadece buna ihtimal vermedigimi belirtiyorum. Aksini iddia eden dürüst bir şekilde post sahibi de dahil nasıl hamile kaldığını belirtsin de görelim gerçekten korunmuş mu korunmamış mı! Hiç bizi ilgilendirmiyor tekrardan belirteyim. Allah analı babalı büyütsün.

0 oy
(1,510 puan) tarafından

Valla korunup hamile kaldım yazılarını okudukça korkuyorum ben korunma yöntemlerini de kullanamıyorum prezervatif her markasını denedim alerji yaptı hap iğne ve spiral yasak 27 aylık kızım var korkuyorum ya 

0 oy
(23,021 puan) tarafından

Allah kolaylığını verir. Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah 

0 oy
(6,702 puan) tarafından

Rabbim böyle uygun görmüş kolaylığınıda verir inşallah sakın uslu bir bebek inşallah ablasına arkadaş geliyor belkide 😊

0 oy
tarafından

Ben spiral+ geri çekilme olurmu bilemem iki çocuğum var 

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 152 göst.
6 Mayıs 2025 Diğer kategorisinde Hicran_yldz!! (2,530 puan) tarafından soruldu
+2 oy
13 cevap 367 göst.
+2 oy
5 cevap 131 göst.
2 Temmuz 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mrvgul (4,697 puan) tarafından soruldu
+1 oy
24 cevap 979 göst.

Kategoriler

1,471,674 soru

24,101,945 cevap

332,461 kullanıcı

...