+2 oy
95 göst.
önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (4,414 puan) tarafından

1 yaşında tam. 7 24 kucak istiyor. Yere koyam saniyesinde krize giriyor. Bende insanım o bir yana yapmam gereken ev isleri var. 10 dakika kucaktaydı çamaşır asacaktım diye yere koydum. Tam 10 dakikadır krizde. İlk kızım da öyleydi sürekli temas kucak isteyen asla durmayan. Bu da aynısı olmasını istemiyorum. Suan ağlıyor 10 dk oldu. İlk kızıma her kucak istediğinde saniyesinde aldim hep aldim sonuc olarak mızmız sürekli ağlayarak istediğini yaptiran bir çocuk oldu. 4 yaşına girecek. 

5 Cevaplar

+1 oy
önce (17,303 puan) tarafından

Benimki de devamlı ağlıyodu 16 aylık şuan hala ara sıra yapıyor ama almadığımı kabulleniyor bir süre sonra bırakıyor ağlamayı bazen de mama sandalyesine oturtuyorum öyle duruyor ben iş yaparken 

önce (4,414 puan) tarafından
+1

Ben şimdiye kadar hep aldım saniyesinde. Beni görünce zaten ağlama zırlama moduna giriyor. Bende artık öyle yapacağım. 

Evet kararlı olursan bırakıyor bir kaç gün hep ağlar ama sonra alışır susar yani nasılsa almayacak diye 

+1

Ilk kızımda kıyamadım ağlamasın diye hep kucağa aldım sırtımda taşıdım 2 yaşına kadar. Sonuc mızmız bir şey isterken bile normal konuşamayıp ağlayan her şeyi ağlayarak isteyen bir çocuğa dönüştü. Birde o kadar inat ki isteği olana kadar susmuyor. Ikinci kızım da aynı yola dogru gidiyor. Banada yetti artık ağlasa da her defasında kucağa almayacağım

Evet alışınca her şeyi ağlayarak elde edeceğini düşünüyorlar alıştırmamak önemli erken aylarda önüne geçmelisin 

-Reklam-
+1 oy
önce (2,594 puan) tarafından

Yatır initernet ac karpuz adam hararetli meyveler pizza yapalım gibi şeyler belki biraz oyalanir..

Karşı gelenler var ama yapacak birsey yok kucak nereye kadar 

+1 oy
önce (2,451 puan) tarafından

Sorunun cevabı sizde istikrarlı olup almayın kucağa dikkat dağıtın

Evet bundan sonra böyle 

0 oy
önce (1,259 puan) tarafından

Kucak istemesi farklı ağlayarak iş yaptırması farklı benim kızım da 28 aylık olacak az kaldı hep kucak isteyen bir çocuk ama ağlayarak bişe yaptırmak istese yapmam sabırla dinlerim ağlar susar artık ağlayarak bişe istemeyi bıraktı.. Kucağa gelince de aşırı zor biliyorum ben kucağımda kızımla iş yapıyordum kollarım belim mahvoluyorum kendi başına  oyun oynamaya başladı daha yeni yeni bıraktı kucak diye tutturmayı

Kucak istemeyle başlıyor zaten ağlayınca hep kucağa aldım şimdiden huy edindi çocuk 

önce (1,259 puan) tarafından

Benn öyle düşünmüyorum canım ya kucak farklı bir bağ anne ile bebek arasında o mızmızlık değil seni kokunu istiyor zamanla düzelir ama  mızmızlanma çok farklı her dediğini ağlayarak yaptırmak çok farklı ben 4.çocuğumu büyütürüm ve aşırı kucak istreyor öyleki bazen beraber tuvalete gidiyorduk kucağında  kızımla banyo yaptığımı biliyorum yemek yaparken yemek yerken hep kucağımdaydı öğle uykusunda  bile yanına  uzanıyordum uyuyordu kalksam hemen uyanıyordu o dereceydi düşün ama geçti şimdi yanıma oyuncak döküyorum yanına  oturuyorum dikkati dağılmaya başladığında oyuncak mutfağı var demliği VS kızım Bi çay yap içelim diyorum tekrar oyuna dönüyor böyle böyle oyun sürelerini de uzatmış oluyorum 

0 oy
önce (884 puan) tarafından

Benimki de öyle her işimi o kucaktayken yapıyorum, 10 dakikalık işim 1 saat sürüyor

İlgili sorular

+2 oy
13 cevap 302 göst.
23 Nisan 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Smyye06 (12 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 162 göst.
0 oy
3 cevap 108 göst.
0 oy
3 cevap 108 göst.
22 Haziran 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Mrvgul (4,414 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,462,832 soru

23,977,057 cevap

326,334 kullanıcı

...