0 oy
178 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (52 puan) tarafından

4 yaşına yeni girmiş bir oğlum var çok hareketli çok inatçı özellikle 4 yaşına girdikten sonra daha da arttı hep kendi bildiğini yapıyor canı isterse cevap veriyor canı istemezse hiç takmıyor istediği şeyi yapmayınca ağlıyor ben de ağlar gibi yapıyorum bazen sen ağlama sen bebek değilsin anne diyor ama kendi ağlamaya devam ediyor uyku zaten hi  yok doğdu doğalı her gün dışarıya çıkarıyorum parka götürüyorum enerjisini atsın diye bize agresif dışarıda da çok kibar oyuncaklarını paylaşır oyunlara dahil olur ama bana öyle zor ki anlatamam bazen kızıyorum isyan ediyor yeter artık anne hep kızıyorsun diye ama ben de insankm vallahi bazen ağlıyorum yaa çocuk büyütmek çok zorr ve yalnız büyütüyorum kimsem yok eşim dışında çatlıyorum artık

2 Cevaplar

+1 oy
(1,475 puan) tarafından

3 yaş aynı durumları yaşıyorum oğlumda evde dursak bi dert dışarı çıksak bir dert ben sakin biriyim hemen yükselmem yaptıklarını çok takmam 17 aylık kardeşi var bu aralar evdeki kapılarla oynamaya taktılar biri kapının bir tarafında diğeri öbür tarafında kapatıp kapatıp açıyorlar yapmayın yeter artık dedim yapmaya devam ettiler defalarca uyardım yine yaptılar en son küçük oğlumun eli kapı arasına sıkıştı baya kötü oldu bi anlık boşlukla oğluma bak seni dövecem artık dedim hadi döv beni kız bana dedi ya sabır diyip çıktım yanından babası geldi annem bana seni döverim dedi diye şikayet ediyor bu bir örnek ya günlük kaç kere bu tarz olaylar yaşıyoruz Allah bilir ha kolay kolay aralarına karışmam birbirlerine vururlar bazen abartmadıkları sürece araya girmem daha sonra ikisine de anlatırım birbiriyle güzelce oynaması gerektiğini tamam der sabah yine aynı olur 😂dışarı çıkıyoruz normalde yapma dediğimi yapmaz bu iki haftadır ne desem hep tersini yapıyor bırak diyorum bırakmıyor gel diyorum sen gel diyor üç gündür de anne beni döver misin diyip duruyor dövmek ne demek diyor bu hep böyle giderse kendimi tımarhanede bulabilirim 😂

-Reklam-
+1 oy
(9,464 puan) tarafından

Ohooo daha 5 yas var okula gitmeden düzelmiyormus arkadaş isdiyor olabilir dior herkez ben hergün aglıyprum cocjk gibi aglatır beni valla

(4,737 puan) tarafından

Vallahi bezduk ula bezduk😂

(9,464 puan) tarafından

Hayırlısı ya yaptık bir kere bozduk mu bozduk kafayı ama yıkılmadık ayaktayız bedenimiz sag ama ruhumuz yogh🧘‍♀️

(4,737 puan) tarafından

İnanırmısın saçlarım beyazladı . Kim demiş kız çocukları uslu olur ılımlıdır diye 😞 bir çocuk süreklimi mızmız olur süreklimi ağlar çok yoruluyorm artık allah başımdan eksik etmesin boyumun yarısı kadar oldu kocaman kız oldu artk birşeyler için ağlamasa keşke 😂

(9,464 puan) tarafından

Valla benim kız öyle uysal öyle akıllı masallah bebekken cok çektirdi şimdi uslu 2 yasına girecek oglanla bir oşdularmı ama terör estiriyolar Allah basımızdan eksik etmesin amin .❣️

(52 puan) tarafından

Valla benim de aynı sürekli huysuz ağlak şikayetçi her dediğini yapıyorum her dediğini mutlu olsun diye

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 163 göst.
27 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Annelikguzel (1,635 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 151 göst.
23 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Mys-2boys2girls (4,068 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 64 göst.
1 gün önce Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Nur_Ay (721 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 654 göst.
6 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Muge (147 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,449,246 soru

23,801,877 cevap

317,439 kullanıcı

...