+1 oy
152 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4,112 puan) tarafından
tarafından kapalı

Böyle bir durum başına gelen oldumu benim kaynanam asla böyle bişey yapmaz da

İlk başta fake sandım ama yok gelin hırsızdır die video açıyor ama evinden kaynana ve misafirleri çıkıyor🤦🏻‍♀️

notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

4 Cevaplar

0 oy
(9,804 puan) tarafından

Bu çiftin insta sayfalarına bakarsan her çektikleri videonun kurgu olduğunu anlarsın hep bu tarz şeyler çekiyolar bi kaç gün önce denk geldim baktım sayfalarına 😁

(4,112 puan) tarafından
+1

Aa öylemi bende instegram yok canım . YouTube da gördüm . Olabilir beklenir herşey

(9,804 puan) tarafından

Öyle ilk gördüğümde bende çok şaşırmıştım bu gerçek olamaz herhalde dedim değilmiş de zaten 

-Reklam-
0 oy
(3,087 puan) tarafından

Bu ne lan tobe estagfurullah asla yapmaz boyle bisey bi kereesimin halalari cik.is gelmisler kaynanama ordan da bana geleceklermis habersiz onlarinda oyle huyu var kaynanam beni aradi kizim hazirlan gel fatih geliyo seni almaya halangil sana geleceklermis sen bari gel dedi nasil mahcup olmus yazik kadin kaynim geldi de goturdu beni o degilde seni gordugum iyi oldu bisey daniscam gecen benim cocuk hastalanmisti hatirliyo musun seninle konusmustuk bunu hastaneye goturmeden atlattik sukur de sabah kalkinca burnu akiyo bi de gece oksuruk tutuyo bunlar ne zaman gecer normal mi gunduz 2 kere oksurmuyo burnu hep acik gece tutuyo oksuruk uykudan uyaniyo oksurugune bu gece uyandi oksur oksur hastalik zamanina gitti akli kusacak zannetti kendini ogurttu halbuki sadece oksuruk ne yapsam ise yarar o da bitsin artik cok yoruldum 

(4,112 puan) tarafından

Hiç geçmeyen gece öksürüğü varsa alerjik olması lazım . Bu havada boğazda kurumaz aslında . Benim büyük oğlum her sabah kalktığında hapşırık la kalkar arka arkaya hemde 10 kere felan hapşırır.doktara gösterdik sebebi ney die .alerjik dedi akşam yatmadan sıkılacak bir sprey vermişti ama onuda sürekli kullanmak imkansız o dönem kullandı sonra bıraktı alıştık artık sabah hapşırık la uyanmaya 😅

0 oy
(890 puan) tarafından

Anasıyla kapının önünde bulur kendini bu ne böyle 

0 oy
(3,057 puan) tarafından

Yok canım bu kızın yine böyle kaynanasıyla olayı vardı. Tuttu diye devam ediyor. Kargocu beklerken kaynanası geliyordu dövüşüyordu yine kaynanası bununla. Noldu sevinmedin mi beni gördüğüne falan diye. 

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 630 göst.
6 Mayıs 2021 Aile & Aşk kategorisinde Anasının bal arısı ❤ (1,070 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 362 göst.
24 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde bodur (7 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 180 göst.
22 Nisan 2025 Aile & Aşk kategorisinde Acemianne48 (52 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 113 göst.

Kategoriler

1,450,129 soru

23,813,455 cevap

317,969 kullanıcı