+1 oy
908 göst.
Diğer kategorisinde (162 puan) tarafından

Kızlar bana biraz moral verin lütfen bebeğim üç aylık ne gece ne gündüz asla uyumuyor çok huysuz ve mutsuz bir bebek hiç bişey yapmama izin vermez ne duş ala biliyorum ne güzel kıyafetler giye biliyorum sürekli pasaklı pasaklı geziyorum evin içinde iş desen bırakmıyor zar zor oğlumun ve kendimi doyuruyorum o kadar ne zaman geçecek bu durum üç ay oldu halada psikolojim düzelmedi o kadar zor bir bebek ki kendime gelemiyorum bugün arkadaşım bana dedi senin baştan aşağıya güzel bir bakıma ihtiyacın var çok üzüldüm çok ağladım çünkü gerçekten bebeğim hiç bişeye izin vermiyor eşim işten geliyor alıyor duş falan alıyorum 5 10 dk hemen ağlıyor bebek eşim bile başa çıkamıyor sürekli emmek istiyor sürekli göğsümde yaraları hala geçmemiş off çok zor zamanlar geçiriyorum içimi dökmek istedim umarım beni anlarsnz kızlar sadece salayarak uyuyor ve çevrem bana sen öyle alıştırmışsn diyor ama ne yapayım durmuyor sürekli ağlıyor ne yapayım kızlar gerçekten çok zor durumdaym

23 Cevaplar

+1 oy
(531 puan) tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap

Ah canım az önce bir post daha gördüm aynı durumda olan biri ay ağlayasım tuttu tutamıyorum kendimi aynı yollardan geçtik inanki belki daha fazlasıdır azı değil ne gece ne gündüzüm vardı herkes bebeğin ne kadar güzel derken bebeğimin yüzüne bile bakıp güzelliğini görememiştim inan bana 1 ay öncesine kadar daha oğlumu şöyle sakince tutup sevemedim tüm saat dakika ve saniyelerim onu susturmakla geçiyordu ne zamanlardı allahım yaşatma bir daha diyorum sakin olan bir bebek anne içşn en güzel zamanlardır ama ağlayan uyumayan bşr bebek oldu mu her saniyesi bir işkence gibi gelir herkes bu zamanlar özeldir özlersin derdi bense asla özlemem nasıl özleyeyim yavrumu bir kere alıp sevemedim derdim hala da aynı kanaatteyim dilinden anlamıyorsun ne yaparsan olmuyor çok çok zor şimdi yeni yeni sevebiliyoruz kurban olurum onun canına bu yolda geçen bütün annelere duam rabbim bebeğine sakinlik huzur versin. Ben banyoda oyalanmayayım diye saçımı kesmiştim o dereceye gelmiştik kimse de durmuyor asla uyumuyor ve susmuyordu oruç bitti evladım düzeldi inan bana bazı çocukların yapısında bu var bol bol dua aç dua oku rabbim sana sabır ve güç versin

(531 puan) tarafından

Bizimde 😁 Allahım korusun onları 

(162 puan) tarafından

Yorumlarını okuyunca ağlıyorum şuan ağlayarak yazıyorum gerçekten çok zor bir sinavv

(531 puan) tarafından

Canım benim hepsi geçeçek bunun bşr süreç olduğunu sürekli kendine tekrarla yoksa bizde insanız haliyle yoruluyor bazen pes edebiliyoruz hepsi geçeçek güzel anne keşke yakın olsaydında yardım edebilsydim aynı yoldan geçen insanlarız en çok seni anlayan bu yoldan geçen insanlar ne zaman isterse yazabilirsin 

(162 puan) tarafından

Çok tskr ederim canm benim keşke yakın olsaydın şuan ihtiyacım olan beni anlayan bir anne

(531 puan) tarafından

Kıyamam destek al mutlaka bitanem ben öyle yaptım yoksa iki çocukla bu süreci atlatamazdım bebeğim ağlayan uyuyan bir bebek olsa yine yardım istemezdim ama olacak gibi değildi 

-Reklam-
+3 oy
(163,368 puan) tarafından

bende yasadim benzer seyler  hersey gelip geciyo bee ama inan bana ilk 1 yil en guzel donemi tadini cikar💕 ben cok ozluyom o minnacik hallerini sut kokan boynunu ellerini 

ozliycene yemin ederim ama ispatlayamam💕 suan zor bi donemden geciyosun seni cooook iyi anliyorum destege yardima ihtiyacin var bacim

benimki kadar huysuzu dunyada yok birebir canli sahidimde @Melekleri var meltomdur bak agladigi zaman kesintisizc2bucuk 3 saat susmadan agkayan bi kizim var süründüm resmen ama cogu gecti donem donem ataklar krizler yasansada gelip geciyo bi arkadasin vs varsa su donem hic utanma cekinme yardim iste

(1,940 puan) tarafından

Ben hiç özlemiyorum Sevda bebek halini falan 😂 şu an gayet olabildiği kadar iyi 😂

(8,241 puan) tarafından

Bende kesintisiz ağladığı günleri hiç özlemiyorum. Sadece yeni yeni konusmaya yürümeye başlayıp sevimlilik yaptığı zamanları özlüyorum . 

ben psikopatkm demekki🤣🤣🤣

+2 oy
(2,496 puan) tarafından

Bende öyleydım 5-6 aya kadar yıne kahvaltımı zor yapıyorum öğleden sonra 2 gibi uyuduğunda banyo da eşim gelınce yapıyorum mutsuz sürekli ağlayan bir bebek değil ama yaramaz hiç durmuyor 10 aylık oldu

(162 puan) tarafından

Çok zor gerçekten varsın yaramaz olsn sadece bende artık biraz nefes almak istiyorum 

+1 oy
(1,750 puan) tarafından

Benimki 7 aylık hepimiz aynıyız sen tek değilsin yani şuana kadar en uzun banyom 20dk geçmemiştir yani yapacak bişey yok ilk 4 ay sadece kahvaltılık yedik bizde halada aynıyız gaz bitiyor bu aydan sonra biraz rahatlarsın umarım ama gaz bitince diş basliycak bizimki emeklemeye çalışıyor döne döne evi tavaf ediyor yani bacım 2 3 yaşına kadar zor bı dönem tadını çıkar bence boşver herşeyi sağlıklı olsun bu günler çabuk geçiyor benim ilk oğlum dünyanın en zor bebeği gibiydi şuan 15 yaşında ergenligiyle uğraşıyorum 🥺doya doya sev kokla aman su misali

(162 puan) tarafından

İnan hiç geçmeyecek gibi geliyor bana o kadar zor zamanlar geçiriyorum bunaldm artık düzenim rutinim yok sürekli ağlayan bir bebek

(1,750 puan) tarafından

Benimde ilk oğlum öyleydi inan gece gündüz saat herşeyi unutmuştum kaynanam böyle bebek görmedim der dururdu ama sabret sen annesin ve sadece sana muhtaç düşünsene koy yatağa alma ağlaya ağlaya çatlar yani Allah kolaylık versin hepimize🤗

(162 puan) tarafından

Amin amin bende nereye gidiyorsam böyle bebek görmedim diyorlar :(

+1 oy
(6,541 puan) tarafından

Sakin ol canim. İlk cocugunda degilmis aslinda. Zamanla geciyo. Bizimkinin uyku sorunu 17.aya dogru biraz duzeldi. 2.5 yasindan sonra anca duzeldi. 

Bosver milletin demesini daha lohusa sayilirsin hissettiklerin cok normal. 

(162 puan) tarafından

İnşallah düzelir canm çünkü gerçekten çok zor zamanlar geçiriyorum oğlumda böyle zor bir bebekti Kızım ondan zor çıktı 

+1 oy
(2,735 puan) tarafından

1.5 yıldır ne uyku ne doğru düzgün yemek yedik . yüzüklerin efendisi deki golyoma dönüşdüm biri 20 aylık diğeri 10 aylık diyeceklerim bu kadar....

(162 puan) tarafından

Rabbim yar ve yardımcımız olsun canm 

(2,735 puan) tarafından

Cümlemizin burda kaç bin anavarbiri decikipcocuk büyütüyorum oh ne rahatım diyemez kimisi kolikdir kimisi benim  gibi üst  üste doğurmuştur kimisi kaynanası rahat vermez büyütürken kiminin eşi yardımcı olmaz vs.vs...herleson kendine göre bi yokuşu var 

(162 puan) tarafından

Tabiki de ama insan bazen cikmazn içene giriyor ya bende öyleyim üç aydır rabbim feraha ulaştırsn

(2,735 puan) tarafından

Ah ah bizde öyle napalim

+1 oy
(23,580 puan) tarafından

Şöyle düşün bu zamanlar geçici hep öyle kalmayacaksın Allahım yardımcın olsun

(162 puan) tarafından

Amin amin geçici olduğunu biliyorum ama çok zor çok

(23,580 puan) tarafından

Evet canım öyle 😐

+1 oy
(22,911 puan) tarafından

Sakin ol dostum. Hepimiz bu yollardan geçtik. Zamanla daha kolay olur merak etme. Bebeğin kolik muhtemelen. 1 2 aya düzelir Allah'ın izniyle 

(162 puan) tarafından

İnşallah canm inşallah evet kolik ve çok zor bir bebek

(22,911 puan) tarafından

Oğlum da kolikti. Aralıksız 4 5 saat ağlardı. Uyku süreleri de kısa oluyor ilk zamanlar. Zamanla daha uzun uyuyacak. Uyku sayısı düştükçe. Ben o uyuduğu an 2 tane yumurtayı haşlar yerdim. Son lokmayı yerken de uyanirdi. Kısacık uyuyolar yani. Bugünlerin geçeceğini bilmek seni rahatlatacak. Bebeğimle ilgilen. Rahat olmaya çalış ki bebeğin de rahatlasın.

(162 puan) tarafından

Canm inan elimde olmayan bişey oğlumla ilgilenemiyorum bu çok zoruma gidiyor

+1 oy
(3,157 puan) tarafından

Belki açtır sütun yetmiyordu 3 aylik bebek 120 cc mama iciyor.mesele hiç kendi memesini sagdinizmi o kadar sutunuz varmi mama takviyeli gidin bakalim yine huzursuzluk yaşayacakmış 1 2 deneyin derim..

Benimde bebegim 3 aylik hep dua ettim dagina göre kar ver diye..

Uykulari düzenli 2 saat uyumuyorsa 2 saat uyuyor gündüz gecede en geç 11 gibi uyur sabaha kadar uyanmaz sadece 3 4 saatte en fazla yemek yedirmeye ya uyanır yada yavaş yavaş uyandırırız..

(955 puan) tarafından

Hayalimdeki bebek biz 7 aydir uyku görmuyiruz

(3,157 puan) tarafından

Benimde hayalim.buydu şükür denk geldi 😊

(162 puan) tarafından

Aç değil eminim mama da veriyorum ekstra ama yok genede ağlıyor 

+1 oy
(2,435 puan) tarafından

Ah ah.büyük oğlumda böyleydi belki daha beterdi.hayatımın en zor dönemindeydi.emmedi sıpa birde.gece yarılarına kadar uyumazdı.gece işten eşimi arayıp eve çağırırdım gece yarısı arabayla köyü dolaşırdık.seni çok iyi anlıyorum canım.şimdi senin ona uyman lazım.sabah çek kapıyı çıkar dışarıda dolaştır.sık sık duş aldır. Birde hamak beşikler var trendyolda fiyatına uygun.kolik bebekler onu çok sever onu sürekli ona koy salla.geçecek inşallah bu zamanlar

(162 puan) tarafından

İnşallah canım hamak beşiğimiz var canm ama genede durmuyor 

+1 oy
(19,667 puan) tarafından

Kokiktir benim kızımda oyleydi 3 aya kadar sürekli ağladı sonra geçti geçici sabret 

(162 puan) tarafından

İnşallah benimde geçer canm dua edin geçsin kafayı yemek üzereyim 

(19,667 puan) tarafından

Çok zor seni çok iyi anlıyoruz anneler olarak hamile olarak dua ediyorum sana Rabbim yar ve yardımcın olsun geçecek hepsi . Benim kızım 15 aylık prematüre doğdu 1 aylık olmadan başladı ağlamalar ve 3 aya kadar çok şiddetli devam ettim sonrasinda hafifledi şükür kolikse eğer ona göre damlalar vs kullan geçer inşallah en kısa zamanda 

(162 puan) tarafından

İnşallah inşallah canm çok tskr ederim Allah razı olsun

+1 oy
(955 puan) tarafından

7 Aylik oldu hala ayniyiz kabullendim artik ve benim 3 cocugum var 

Ve coklu besin alerjisi var bu gunlerin gecmesi icin saatleri sayiyom artik cogu zaman agri kesici ile ayakta duruyom kutu kutu bitiyor ilaclar asla izmezdim normalde

(162 puan) tarafından

Rabbim sana da yardım etsin canm rabbim kolaylık versin hepimize çok zor gerçekten 

+1 oy
(136 puan) tarafından

Aşkım hiç üzülme yalnız değilsin iki erkek çocuk annesi olmak üzere biri 4 Yaş biri 3 aylık olacak neredeyse dediğin her şeyi yaşıyorum bende zor ama geçecek kendine biraz daha zaman ver bende 1 ay sonra kaşlarımı aldım diye çok mutlu oldum 😄o bile hayal oldu bak mesela şu an bebeğimi uyutamaya çalışıyorum görümcem burda saçımı boyayacağız ama hala uyumadı düşün yani gerçekten zor Allah yardımcımız olsun bu arada bende sallayarak uyutuyorum ama yavaş sallamakta da fayda var 

(162 puan) tarafından

Tek olmadığımı biliyorum canm ama zor işte Allah sana da kolaylık versin 

+1 oy
(7,763 puan) tarafından

3 çocuğum var şuan pert hissediyorum 😊

(162 puan) tarafından

3 tövbe ettim sanırım ikide kaldım :)

(7,763 puan) tarafından

Zaten üçü doğurma 😃

(162 puan) tarafından

Yok yok doğurmam😂

+1 oy
(8 puan) tarafından

Rabbim yardım etsin zor hemde çok zor ben kafayı yemeye kadar geldim yardım edenin yok eşim uyur duymaz başka çocuk istemem dedim büyük sözüme tövbe ama geçti inan kucağıma alıp öpüp şöyle doya doya bi oynayamadım kızımla ne kolikligi kaldı ayakta sallatirdi uyumaz zombi gibi gezerdim ayakta uyursun o derece çok iyi anlıyorum seni ama şuan 2 buçuk yaşında aşırı ağlama krizleri 7 ay gibi geçti oturmaya başladı oyuncak kaşıyıcı derken gecistiriyordum dikkatini çekiyordu sonra örümcek benim kurtaricim oldu Allah çıkarandan razı olsun bazen bir örümcek bu kadar mı güzel gelir insanın gözüne derken büyüdü ve sevdirmeye yürümeye başladı o yüzden 6 ay gibi bi surede düzene girer az daha sabır merak etme güçlüyüm ben de bende şuan 2. Ye hamileyim 2 . Nasıl olacak bakalım

(162 puan) tarafından

Amin canm Allah razı olsun benimde oğlum kolikti bende sürekli yürütece koyardm öyle işimi yapardım ama geçti çok şükür şimdi de kızım başladı 6 aylık olsun bi bende koyarm ama daha çok küçük hiç birşeyden anlamiyor o kadar huzursuz ki zevk alamiyor hiç birşeyden 

+1 oy
(4,361 puan) tarafından

Valla sende kendimi gördüm bende öyleydim off o kadar zor bi durum ki insan kendini çok yetersiz hissediyor. Ben YouTubedan buzuki Orhan var onun kolik bebek müziğini açınca mucizevi bir şekilde rahatlıyodu bebek, ve rad suresi. Kziızım 3 yaşına girdi hala onunla uyuturum. Ama şunu unutma ki sürekli ağlıyorsa onu huzursuz eden bişey vardır. Benim kızım kolikti Ben yaptığım yöntemleri söyliyim

Kovaya ılıktan biraz daha sıcak su doldurup kızımı başı dışarıda kalacak şekilde kovaya koyardım eşim tutardı ben karnına saat yönünde masaj yapardım gazını çıkarınca rahatlardı

Sonra karnına bebek yağı döküp özellikle saat yönüne doğru masaj yapardım.

Ben emzirmedim ama her mamadan veya emzirmeden sonra mutlaka karnındaki midedeki gazı çıkarırdım ki o gaz bağırsaklara ulaşmasın

Belki senin bebeğin karnı doymuyor olabilir en azından sadece geceleri mama verebilirsin ek olarak

Ben duşa girerken kızımın küvetine file takar onu da yanımda götürürdüm beraber yıkanırdık hala beraber yıkanıyoruz

Yani aklıma gelen olursa yazayım. Senin aklına takılan olursa yazabilirsin ♡ emin ol o günler geçiyor 

(162 puan) tarafından

Çok tskr ederim canm benm❤️ ama benim kızım aç değil eminim mama veriyorum genede huzursuz gazı var hemde çok gazı var ve huysuz inşallah bu günler geçecek 

(4,361 puan) tarafından

Mama zaten çok aşırı gaz yapıyor sen dediklerimi dene tamamen kesmiyor ama belli bir süre rahatlar belki 

(162 puan) tarafından

İnan denemediğim şeyler kalmadı 

+1 oy
(114 puan) tarafından

Doymuyor olabilir mama ver istersen

(162 puan) tarafından

Veriyorum ama doyuyor eminim

0 oy
(162 puan) tarafından

Lütfen cvp ne zaman geçecek bu zor zamanlar

tarafından

Canım doyduğundan emin misin acaba aç hissediyor da ondan mı huysuzluk ediyor?

(162 puan) tarafından

Ekstra mamada veriyorum canm ama yok gene ağlıyor aç değil eminim bezi gayet ıslak 

0 oy
(6,163 puan) tarafından

Ben eşim evdeyken duşa girebiliyordum ilk zamanlar o da hızlı hızlı beş dk on dk belki on beş dakikalığına 

(162 puan) tarafından

İnan bende öyleyim ne eşim eve geldimi sürekli birşeyler yapıyorum ama gene de olmuyor 

0 oy
tarafından

4.ay atağı yaklaşıyor bacım sabret geçiyor bu günler 

(162 puan) tarafından

İnşallah canm dörtten sonra rahat ederim

İlgili sorular

+1 oy
35 cevap 1,445 göst.
25 Haziran 2022 Diğer kategorisinde S...r (88 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 489 göst.
12 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde nilay karasu22. (9 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 649 göst.
7 Aralık 2021 Aile & Aşk kategorisinde Demetttt (22 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 371 göst.
20 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Zoze49maho67 (1,234 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,469,855 soru

24,078,128 cevap

331,047 kullanıcı

...