Valla sende kendimi gördüm bende öyleydim off o kadar zor bi durum ki insan kendini çok yetersiz hissediyor. Ben YouTubedan buzuki Orhan var onun kolik bebek müziğini açınca mucizevi bir şekilde rahatlıyodu bebek, ve rad suresi. Kziızım 3 yaşına girdi hala onunla uyuturum. Ama şunu unutma ki sürekli ağlıyorsa onu huzursuz eden bişey vardır. Benim kızım kolikti Ben yaptığım yöntemleri söyliyim
Kovaya ılıktan biraz daha sıcak su doldurup kızımı başı dışarıda kalacak şekilde kovaya koyardım eşim tutardı ben karnına saat yönünde masaj yapardım gazını çıkarınca rahatlardı
Sonra karnına bebek yağı döküp özellikle saat yönüne doğru masaj yapardım.
Ben emzirmedim ama her mamadan veya emzirmeden sonra mutlaka karnındaki midedeki gazı çıkarırdım ki o gaz bağırsaklara ulaşmasın
Belki senin bebeğin karnı doymuyor olabilir en azından sadece geceleri mama verebilirsin ek olarak
Ben duşa girerken kızımın küvetine file takar onu da yanımda götürürdüm beraber yıkanırdık hala beraber yıkanıyoruz
Yani aklıma gelen olursa yazayım. Senin aklına takılan olursa yazabilirsin ♡ emin ol o günler geçiyor