+1 oy
337 göst.
Diğer kategorisinde (7,180 puan) tarafından

Kizlarrrr 4.gun tuvalet egitiminden merhabalar lazimliga oturmakta inat ettik.bugun en son ikna ettim.boyama yapiyorduk oglum dikkat et boya oldu heryerin dedim demez olaydim kacti gitti salonda masanin altina yapti bir guzel cisini.bir de kizcam mi diye yüzüme bakiyor saatlerdir ugrasiyorum yaptigina sevindim bu kadar tutmasi böbregine zarar. Sizinde ilginc kazalariniz var mi böyle

6 Cevaplar

+1 oy
(17,364 puan) tarafından

Bende kizima tuvalet eğitimi verirken hafta sonu gezmek için kayseriden Nevşehire gittik. Sabahtan akşama kadar tuttu. Eve döndük bahçeye girince tutamiyorum diye bahçede yaptı. 1 dakika daha tutsa tuvalete yapacakti ama tutamadı. 

(7,180 puan) tarafından

Kiz gene iyi dayanmis ne yapsin canım 😇😇

(17,364 puan) tarafından

Yolda lazimliğa yaptirmak istedik yapmadı tutarım diye. Az daha tutsa süper olurdu ama çocukta haklı. 

(7,180 puan) tarafından

Cekinmistir canım ya senin kide inatlasiyor muydu saat 1 den beri yalvariyorum annem geldi o ayri yalvariyor banyo yaptirim dedim su soguk geldi bir anda bacagina onda da ucundu artik bak market gidicek cisini yap gidelim hadi dedim ona da yapmak.istemedi inada bindirdi bende pelus dinozuru var siringayla o.gormeden su sıktim bak cisini yapti by by cis.falan dedim sonra gel boyama yapalim dedim lazimliga ikna ettim ama.hep boyle mi olcak bende cok gerildim artık

(17,364 puan) tarafından

Benim 2 kizim var küçük olana daha eğitim vermedim büyük kizima 28 aylikken vermiştim. İnatlaşma falan olmadı hiç 3 günde tamamen bezi birakti. Şimdi küçük kizim 29 aylik ama ona başlamadım eğitime. Bir gün deneyelim diye takmadım bez ama tuvalete yapmiyor diye geri vazgeçtim öğretmekten. Seninki kaç aylık. 

(7,180 puan) tarafından

3 yas canim asiri inatlasiyor benimle.gece cok iyiydi alkis falan yaptim sarkilar soyledik lazimlikta yaptık ama sabah kacirdi kizmadim ikinciyi kacirdi kizmadim sitem ettim sadece agladim birde ondan sonra yapmadi annem geldi o da yaptiramadim lazimliga bile oturmak istemedi markete gidicem hadi yap cisini gidelim dedim yok yok dedi gittik bu sefer de eve girmicem diye agladi bende sasirdim artik ne yapcagimi artık cok gerildim bugun sinirden

(17,364 puan) tarafından

Ben ilk gün bezi çikarip kızımi alip parka götürdüm. Kizim sakın çişini yapma bezin yok, pantolonunu islatirsan sana gülerler seninle dalga geçerler dedim. Tamam yapmam dedi ve gerçekten yapmadı. İlk o zaman klozete kadar tuttu ve evde yaptı. Tutmayı öğrenmeside iyi bence. Erkek çocuklarıninki biraz daha yavaş ilerleyebiliyor. 

(7,180 puan) tarafından

Daha agresif davraniyor benim ki ya

-Reklam-
0 oy
(8,306 puan) tarafından

Kaç yaşında? Ben tuvalet eğitimine biraz geç başladım sanırım ☺️ şu an üç buçuk yaşında 10 gündür başladık şükür zorlamadım hiç. Geçen sene kaç kez denedim, fakat oğlum hazır değildi hiç yapmıyordu. Çevre baskısından dolayı sürekli denedim ama baktım olmuyor bıraktım bende. Şu an da hiç cesaretim yoktu açıkçası 😄ama ablamın kızı tuvalete yapınca oda geldi çişimi yapacam dedi o gün bu gündür bez bağlamadım. İlk iki gece kaçırdı ama onun dışında yapmadı şükür

Kazaya gelince, çişi geldi. Anne çişim geliyor dedi tamam dememe kalmadan baktım bir şey şarıl şarıl akıyor 😂😂gözümün içine bakıp yaptı. Hem utanç hem korku vardı gözlerde sarıldım öptüm anlattım dahada yapmadı altına 

(7,180 puan) tarafından

Bende anlatiyorum ama anlamak.istemiyor sitem ettim bugun ve daha huysuzlandi lazimliga oturmak istemiyor artik bende zorlamiyorum 5.30 gibi yapti daha yapmadi.soruyorum yok diyor eger boyle tutuyorsa yarin carsiya goturucem

(8,306 puan) tarafından

Allah yardımcın olsun canım 

0 oy
(1,489 puan) tarafından

Valla bende çiş kazası baya var ksksksdl

(7,180 puan) tarafından

Anlat kiz anlat 😇😇

0 oy
(1,653 puan) tarafından

Benim oğlumda başladığımız ilk günler çişim kakam var diye koşardı lazımlığa oturturdum yapmazdı pijamasını giydirdiğim dk ıslatırdı 😂sonra lazımlığa yapamadığını farkettim iyice pekiştirine kadar duşakabin içine yaptı çünkü diğer türlü hiç bi yere yapmıyordu normal tuvalete götürdüm kakasınn delikten gittiğini görünce önce kahkaha krizine girdi sonra hayır bende delikten giderim diye yapmadı 😂

Bir de şöyle bi durumumuz oldu oğlum iyice alışmıştı tuvalet eğitimine annemlere bıraktım bi işim için dışarı çıktım oğlumun kakası gelmiş kardeşime teyze tuvaletim geldi demiş teyzesi götürmüş annemlerin tuvalette de hortum var onu görünce teyze sen çık bitince seni çağırırım demiş kardeşim çıkmış oğlum kakasını yapıp suyu açmış kakayı antreye kadar çıkarmış 😂😂😂😂kardeşim diyor ki bi su sesi duydum geldim antreyi b.k götürüyor diyo hahahaha 

(7,180 puan) tarafından

Komik olmus canim  kac gunde ogrendi

(1,653 puan) tarafından

Ben 3 yaşına 1ay kala eğitime başladım gündüz eğitimi 3 günde anladı ama tamamen tutmayı öğrenmesi ve kaçırmayı sonlandırması 1 haftada bitti 7.günün sonunda hiç kaçırmadı gündüz ondan beri hala kaçırmaz

Ben gece eğitimine de aynı anda başladım o da tak olarak kaçırmayı bitirmesi 2 hafta sürdü ilk üç gün gece 3.4 kere kaçırdı ekstra kalkıp 3.4 kere de tuvalete gidiyordu 1 hafta sonunda max iki kere kaçırması oluyordu tam 16. Günde kaçırmayı bıraktı 

12 ocakta başlamıştım ben bir haftadır da gece çişi gelince beni uyandırıyor :) 

0 oy
(1,625 puan) tarafından

Bizimde bugün 2. Günü bitirdik bugünanne çiş demesiyle parkeye bırakması bir oldu henüz  çiş tutmayı öğrenemedik 😄

(7,180 puan) tarafından

Bizde lazımliga oturmadik inati tavan bugun ne yapcagimi sasirtti bana

(1,625 puan) tarafından

Ben direk klozet aparatına oturtuyorum lazımlık almadim ilk başta oturmak istemedi şuan oturuyor sen git diyor ama binde bir yapiyor tabi orası ayrı😄

(7,180 puan) tarafından

Kiz ben bugun agladim bugun hic denk getiremedik annem.de vardi burnumuzdan getirdi

0 oy
(3,825 puan) tarafından

Benim yokta kocamın var ya . Ben hafta sonu mesaideydim kocamda tutturdu biz dışarı cikcaz diye iyi gidin ama çıkmadan çişini yaptır varsa kakasini da yapsın başına bela olur bak dedim . Yarım saat sonra beni ariyo "eee aşkım biz AVM ye geldik mağazada ben tişört denerken oğlan kabine cisle kaka yaptı napcam ben şimdi biz yürüyerek geldik " 

(7,180 puan) tarafından

Hahha ehh artik cocugada kiyafet almistir esin 😇😇

(3,825 puan) tarafından

AVM y le evimiz 10 dk yürüme mesafesinde çocuğu kucaklamış eve götürmüş ikiside 1 saat yıkanmış boktan arınmak için 😅😅😅

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 246 göst.
+1 oy
4 cevap 71 göst.
0 oy
2 cevap 67 göst.
+1 oy
2 cevap 99 göst.

Kategoriler

1,476,203 soru

24,165,949 cevap