0 oy
1,019 göst.
Diğer kategorisinde (1,372 puan) tarafından

Evet arkadaşlar 2 paşa annesini şimdi daha iyi anlıyorum.Sohbet,  muhabbet hoş güzel ama bence bebekli bi kadını çok oyalıyor.Bebeğime ayıracağım vakitte bile aklım burda oluyor, iki de bir elim telefona gidiyor. Açık konuşmak gerekirse illaki puan yükseltme isteği oluyor insanda ve yorum yapmaktan sağ elim resmen uyuşuyor dinlenemiyorum bile ve ben bunun önlemini almak istiyorum. Kızım 8 aylık ve en değerli zamanları,  sonradan pişman olmak istemiyorum.Bu uygulamaya herzaman girebilirim ama onun bu anlarını döndüremem.Eskiden erken yatar 7 de bile kalksam uykumu almış olurdum.Ama bu bölüme takılalı 2 leri geçiyor.Kızım 8.30 da uyanıyor ve ben gözlerimi açamıyorum ve bu psikolojik olarak günüme yansıyor.Bugün kararımı verdim en iyisi biraz uzak kalmak.Hamileler için ideal olabilir ama çocuklu birinin yaşamını, düzenini gerçekten etkiliyor.Bunu buraya yazıyorum ki kararımdan vazgeçmeyeyim siz de bilin diye. Arada uğrarım Kertebilenkelenizi unutmayın<3Hoşçakalın canlar.

28 Cevaplar

0 oy
(2,762 puan) tarafından
Sağlıcakla büyüt bebişin canım 
-Reklam-
0 oy
tarafından
Valla canim gercekten cok zaman aliyo burasi allaha emanet ol
0 oy
(9,647 puan) tarafından
Seni çok iyi anlıyorum canım..  ki bende bi süredir çok az giriyorum postlara bile bakmıyorum sevdiğim kişiler bisiler yazmısmi az göz gezdiriyorum yetiyor :) ve akıl burda kalınca ev işi çocuk yemek dikkati tam hiç bir işe veremiyorsun sanırım bi 5 gündür bende az giriyorum ve ev işi temizlik çocuklar herşey daha düzenli:) arada bi gel çocugu emzirirken mesela yeter :) senden bisiler almasın burası çok haklisin❤
0 oy
tarafından
Tülaaaayyyy nolur geri dönnnnğğğğğğğ
0 oy
tarafından

Dogru yoldasin canm kocana cocuguna ayiracagin vaktin cogunu burda harciosan suan yaptigin en doğrusu<3

0 oy
tarafından
Aynen canim cok haklisin kac defa sildim ve yeniden yukledim bi turlu bnde vazgecemiyorum bu uygulamadn cocugum olacak ve nasil ilgilenicem onla bilemiyorum
0 oy
(422 puan) tarafından
O deilde puaniniZ cok cok olunca noluo yani 
0 oy
tarafından
Hoşçakal canım bizi unutma☺

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,004 göst.
11 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.