0 oy
1,020 göst.
Diğer kategorisinde (1,372 puan) tarafından

Evet arkadaşlar 2 paşa annesini şimdi daha iyi anlıyorum.Sohbet,  muhabbet hoş güzel ama bence bebekli bi kadını çok oyalıyor.Bebeğime ayıracağım vakitte bile aklım burda oluyor, iki de bir elim telefona gidiyor. Açık konuşmak gerekirse illaki puan yükseltme isteği oluyor insanda ve yorum yapmaktan sağ elim resmen uyuşuyor dinlenemiyorum bile ve ben bunun önlemini almak istiyorum. Kızım 8 aylık ve en değerli zamanları,  sonradan pişman olmak istemiyorum.Bu uygulamaya herzaman girebilirim ama onun bu anlarını döndüremem.Eskiden erken yatar 7 de bile kalksam uykumu almış olurdum.Ama bu bölüme takılalı 2 leri geçiyor.Kızım 8.30 da uyanıyor ve ben gözlerimi açamıyorum ve bu psikolojik olarak günüme yansıyor.Bugün kararımı verdim en iyisi biraz uzak kalmak.Hamileler için ideal olabilir ama çocuklu birinin yaşamını, düzenini gerçekten etkiliyor.Bunu buraya yazıyorum ki kararımdan vazgeçmeyeyim siz de bilin diye. Arada uğrarım Kertebilenkelenizi unutmayın<3Hoşçakalın canlar.

28 Cevaplar

0 oy
(10,041 puan) tarafından
Iyi bak kendine, Allah'a emanet ol canım ❤❤
-Reklam-
0 oy
(12,763 puan) tarafından

Allaha emanet ol <3

0 oy
tarafından
Allah'a emanet ol kuzum ❤️
0 oy
(482 puan) tarafından
Hoşça kal Oscar. Burası sıcak bir ortam olduğu için cezbediyo çok haklısın. Kendine bebeğine iyi bak 
0 oy
tarafından
Özleyeceğiz seni allaha emanet ol cnm
0 oy
tarafından
Kız nereye deli misin diyet nolacak
tarafından
Zorla değil canım herkes kendi isteğiyle geldi
0 oy
tarafından
yine gel yine bekleriz canim ❤️
0 oy
(7,934 puan) tarafından
Sen bebisinle ilgilen cnm arada uğra ama özletme kendini
0 oy
tarafından
Tatlım kuzum uyuduğunda girebilirsin.  Kesinlikle hiçbir şey evladını ihmal etmeye değmez ama uyurken gel kesinlikle. Behüce sensiz olmaz :)
0 oy
(7,118 puan) tarafından
Bir bende alışkanlık yapmadı burası galiba. Gün icinde aklıma gelmiyor bile pek. Günde 2-3 kez girersem girerim :)))
tarafından
Aynen bende öyleyim vala. .aklıma geldiğinde yada bir sorum olacaginda geçiyorum vala cnm:) yani katılıyorum sana kesinlikle :)
0 oy
tarafından
Çok haklısın canimm gerçekten burası çok oyalıyor ben çok girmediğim halde eşim silmemi istiyor ama ben buradan çok şey öğrendiğim için silmek istemiyorum 
0 oy
(557 puan) tarafından
Allaha emanet ol cnm 
0 oy
(679 puan) tarafından
Allaha emanet ol xnö ıyı duşunmuşsunn
0 oy
(2,840 puan) tarafından

hoscakal canm Allaha emanet ol hakki i helal et<3

0 oy
tarafından

denizimmn hayirrrr :'(

0 oy
(6,775 puan) tarafından
Kertelebilenkemm sende mi☹☹ Gülizar'im dan sonra herkes gitmeye başladı. Bende gideceğim bu gidişle☹☹
(10,041 puan) tarafından
Büşra'm ne demek ben de gideceğim ☹☹
(6,775 puan) tarafından
Herkes gidiyor Ebru'm baksana bi ikimiz kaldık ☹☹
0 oy
(1,345 puan) tarafından
Ya sana alışmıştım ben ama evlat herşeyden önemli tabi Allah'a emanet ol canım benim dikkat et kendine ❤️❤️❤️❤️
0 oy
tarafından

Haklısın ama işde insan burda zaman geçiriyo tek başına olunca yine uğra ara sıra olurmu özletme kendini 

0 oy
tarafından
Haklısın canım dusuncende

Zaten bebegini düşünen kişi onun değerli olduğunu bilen bir annesin bence 

Bende bu yüzden ayda 4 5 kez anca giriyorm büyüdükçe bakımı ilgisi artiyo 

Evet hamiller için çok iyi bir uygulama dediğin givi hoşçakal 
0 oy
tarafından
Kız Oskar kertis nereye giiiii:((( 

Ben gibi yapın a dostlar sadece çocuğu sallarken kullanın.:)))

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 1,006 göst.
11 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 88 göst.
30 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Aysegul&20 (7,208 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,203 göst.
3 Ekim 2019 Diğer kategorisinde Rabiaua (2,348 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 123 göst.