0 oy
55 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde (205 puan) tarafından

Kızlar hayırlı akşamlar:) gebeliğimin 12.haftasına girdim ve bu süreçte tam 6 kilo verdim.yumurta et tavuk balık peynir zeytin ana yemekler kısacası hiçbirini yiyemiyorum yaptığım yemeklerin bulaşığını toplarken bile ağlayasım geliyor tiksinmekten.o kadar açlık hissiyatı varki ama gelin görünki bişey yiyemiyorum canım bişeyde çekmiyor.günlük sadece 1 poğaça yada 1 simitle günü kapatıyorum.bana böyle yoğurtla yapılan tarifler verirmisiniz yani ağır olmayan yağsız salçasız.makarna yedim bir kaç gün ama artık ondanda tiksinir oldum.

3 Cevaplar

0 oy
(1,625 puan) tarafından

Sen böyle yemezsen et yumurta gibi ürünler bebek besin nasil alacak acaba 

(205 puan) tarafından

Keyfimden yememezlik yapmıyorum hanımefendi.normalde hepside sevdiğim şeyler fakat çoğu insanda olduğu gibi hamilelikte tiksinmeye başladım elimde olan bir şey değil malesef.

(596 puan) tarafından

Yoruma bak sanki kadın keyfinden yemiyor tövbe yarabbi ya 

-Reklam-
0 oy
(2,446 puan) tarafından

Canım granola alsana yiyebilrisen ben ev yapımı alıyordum o mide bulantısı olduğu dönemler içinde çiğ kuruyemiş pekmez felan var iyi geliyordu hem hafif hem tok tutuyordu yoğurtla karıştırıp yiyordum vitamin de alırsın

(205 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim canım yarın alıp deniyeyim☺️

(2,446 puan) tarafından

Markettekiler güzel değil ama haberin olsun canım idareten al istersen ben Natalie's homemade sayfasından alıyorum tadı felan harika şifa olsun inşallah 

0 oy
(2,336 puan) tarafından

Kızıma hamileyken 18. Haftaya kadar tam 11 kilo vermiştim artık ağlıyordum bende ama 20. Haftadan sonra tamamen düzeliyor inşallah biraz böyle geçicek az kalmış 🤷

(205 puan) tarafından

Bende ilk kızımda tam 8 ay boyunca mide bulantısı ve kusma yaşadım hemde he😞inşallah dediğiniz gibi 20.haftaya kadar geçer

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 194 göst.
20 Eylül 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Cansuklns (623 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 81 göst.
18 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Gizem_clk21eker (1,374 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 64 göst.
0 oy
5 cevap 111 göst.
17 Ocak 2022 Diğer kategorisinde seda21k (118 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,659 soru

23,820,491 cevap

318,279 kullanıcı

...