0 oy
107 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (1,602 puan) tarafından
Gebelikte beslenme düzeniniz nasıldı

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Sabahları haşlanmış organik yumurta yiyordum peynir zeytin bazen süt.  Öğün aralarında ceviz 

. Yeşillik sevdiğim için onuda tuketiyordum sürekli.  Meyve sebze et tavuk ne bulursam yiyordum. :D

-Reklam-
0 oy
(585 puan) tarafından
Farklı bir düzen oluşturmadim sadece kuruyemis ve meyveye daha cok ağırlık verdim
(1,602 puan) tarafından
Ben ilk 2. Tremesterde tüketiyorum ama şu an yiyesim gelmiyor. Bebek de beslenemez diye üzülüyorum
0 oy
(2,166 puan) tarafından

Daha yeni bu konu hakkında post açtım bu konuda çok düzensizim malesef daha yeni kahvaltı yaptım normalde yumurta yemem zorla bitane haşlanmış yumurta yedim domates salatalık brokoli başka bişey yemedim normalde balık da yemem sırf bebek gelişsin diye zorla onuda yemeğe çalışıyorum 18 haftalık oldum en son gittiğimde 2 hafta geriden geliyordu ne yapsam bilmiyorum:(

(1,602 puan) tarafından
Benimki haftası ile uyumlu 31 haftalık oldum. Bu aralar ne yumurta ne de kuruyemiş tüketmek istiyorum. Aklımda ama yiyemiyorum. Sütü de fazla içmem lazım kemik gelişimi için ama bir bardak bile zor içiyorum önceden daha çok dikkat ederdim beslenmeme. Genelde patates ve makarna çok tüketiyorum bu aralar onu yemek istiyorum.

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 227 göst.
0 oy
3 cevap 83 göst.
4 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Birkucukbebis (484 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 89 göst.
0 oy
27 cevap 1,349 göst.

Kategoriler

1,477,059 soru