+3 oy
694 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İçinizden biriyim yeni hesapla sormak istedim ben mi yanlış anlıyorum ama çok rahatsız oluyorum aynı apartmanda yaşıyoruz ama kaynimin sürekli bana bakışlarını yakalıyorum baktığım da gözlerini hiç cekmiyo rahatsız oluyorum eşime söylemeli miyim bir kaç kere yakaladım öylesine bakiyordur dedim ama ben yakaladikca gözünü çekmiyor her fırsatta göz temasi kurmaya çalışıyor diğer yengelerine bana davrandığı gibi kibar davranmiyo biri bana ters farklı bir şey söyleyince direk kavga edip savunma çabasına giriyor eşime bu durumu nasıl anlatabilirim bir kere de telefonda ismim Zeynep diyeyim zeynepim demişti nasıl baş edebilirim bu durumla bekarliginda capkinmis o yüzden mi onyargim oluyo diyorum günahını almak istemiyorum çünkü başka kızlara da bakıyor ama bana baktığı kadar uzun bakmiyo 

22 Cevaplar

+26 oy
(305 puan) tarafından

Şimdi linç yerim varsin yiyeyim, kayın ateştir. Haramdir.

(2,673 puan) tarafından
+4

Doğru söze ne hacet 😆

(1,323 puan) tarafından

Linç edenin dünyandan haberi yok herhalde . Tama benim ailemde böyle değil ama ben artık gördüklerim okuduklarım karşısında asla hiç bir şeye bu da olmaz demem . 

(305 puan) tarafından

Dünyada haberi olmasa neyse de öbür dünya dan da haberleri yok 

-Reklam-
+11 oy
(21,882 puan) tarafından

Herkesin olduğu ortamda sana öyle baktığı zaman hayırdır noldu neden öyle dikkatli baktın diye herkesin duyacağı şekilde sor. Hem eşinin dikkatini çeker. Hem de o kendine çeki düzen verir ve senden uzaklasir. Daha da devam ederse eşinle konus. Eşin gozlemlesin

+6 oy
(22,113 puan) tarafından

Oha zeynebimmiiii 

+4 oy
(2,184 puan) tarafından

evinden gönder ne işi var zatrn

(10 puan) tarafından

Aynı apartmandayız

(2,184 puan) tarafından

alma evine, konuşma. böyle bir şeyi kanıt olmadan eşine söylersen kimseyi inandıramazsın. 

(10 puan) tarafından

Günahnı da almak istemiyorum bekarligindan alışkanlık olabilir diye çünkü bütün kızlara o şekil bakiyo ama bana baktığı kadar uzun uzun bakmiyo

(2,184 puan) tarafından
+1

kadının hissettiği erkeğin bildiğinden daha doğrudur. durduk yere bu hisse kapılmaz bir kadın. 

kaynanasını gebe bırakan damattan sonra ben her şeyi beklerim artık

+3 oy
(13,875 puan) tarafından

Niye beraber yaşıyosunuz hayatta kalamam kayınla aynı evde 

(3,385 puan) tarafından

Aynı apartmanmış

+3 oy
(1,662 puan) tarafından

Bekarliginda capkinmis derken şuan evli mi kaynin siz kaç kişi kim kim aynı evde yaşıyorsunuz ve sen bu bakışlara karşı daha önce hiç kaybına bişey dedin mi mesela tersledin mi soğuk davrandin mi yani tavrını koydun mu samimiyetimiz ne derece öyle bön bön bakınca neden öyle baktın diyiver bikac kere herkesin içinde 

(10 puan) tarafından

Evet evli şuan o yüzden günahını almak istemiyorum bekarliginda alışkanlık mi diyorum bende bakıp bakmadığını anlamak için bir kaç kere baktım gözlerini hiç çekmediğini farkettim farkettikten sonra soğuk yapmaya başladım şuan bakmiyo o kadar

(23 puan) tarafından

Daha bakmıyorsa eşine söyleme bence ciddi bir şey olursa söyle Allah korusun belki yanlış anlamış olabilirsin günahlarına girersin. Bu arada Zeyneb’im ne alaka nasıl o şekil kaydetmiş sen nasıl görsün 

(10 puan) tarafından

Kaydetmedi aramıştı konuştuk kapatırken onu söyledi 2 yıldır evliyim hep bakıyordu ama yeni yeni soğuk yaptım yanlış anlamaya başladım artık oda bakmalarını azaltti

(1,662 puan) tarafından

Bence en iyisi tavırlarınla belli edip bide baktın öyle bakıyor herkesin içinde noldu niye öyle bakiyosun gibi tepki ver o anlar zaten hani öyle bı niyeti varsada kendini toparlar belkide sana öyle gelmiştir kötü düşünme ama tabiki temkinli olmakta lazım. Eşine direk söylemek yerine bu şekilde davranman daha iyi olur 

+3 oy
(4,230 puan) tarafından

Aynı apartmanda bu şekilde yaşamak zor olur 

+3 oy
(61 puan) tarafından

Ne okudum ben aşkı memnu senaryosu mu? Madem çok rahatsızsın eşine dememek için neyi bekliyorsun? Ya da kaynını sert bir dille neden uyarmıyorsun? 

(10 puan) tarafından

Günahını almak istemiyorum bekarligindan alışkanlığı olabilir her kıza bakıyor ama bana ekstra uzun uzun bakınca şüphelendim zaten bende bakıyor mu diye bakmayı kesince oda eskisi gibi bakmiyo

(61 puan) tarafından

Bence al günahını. 

+3 oy
(1,958 puan) tarafından

Çok zor durum bakış ile bu işi eşine anlatma derim somut kanıt olmalıdır seni haklı bulsun

+3 oy
(777 puan) tarafından

Muhattap olma. Yani kaynım bana misal Zeynebim dicek öyle mi? Nerden zeynebin oluyorum derim. Soğuk yap konuşma. İlla ki varsa öyle bişey anladığını anlar ayrıca yüz bulamayacağını da anlar. Bilmiyorum çok büyük meseleler. Herkes eşini tanır az çok ona göre hareket et. Eşinin gözü falan dönerse Allah esirgesin hiç anlatma. Uzak dur yalnız kalma telefonlarını açma. Baktın çıkmaza giriyor doğru anlamışsın söylersin o zaman. Ay çok korkunç yaaa

(10 puan) tarafından

Şimdi aramıyo cnm öyle normal bir şey sormak için arıyordu annesini değilde beni arayınca üstüne bu bakışları yakalayınca şüphelendim 

+3 oy
(517 puan) tarafından

Canım dikkat et öncelikle güvenme erkek erkektir eğer rahatsız etmeye devam ederse eşine söyle ben kaynımla eşimle tanışmadan da önce tanışmıştık en yakın arkadaşlarımdan biri şahsen ama buna rağmen öyle bir durum söz konusu bile olmadı anlattığına göre niyeti iyi değil yenge yengedir her ne olursa olsun 

(10 puan) tarafından

Ben soğuk yapınca bakmayı kesti sanırım bende o bakıyor mu diye bakınca o da yanlış anlamış Belki de 

(517 puan) tarafından

Olabilir valla erkek milleti dikkat et valla 

(10 puan) tarafından

Ama olabilirse neden zeynepim diye hitap eder bir insan ve sürekli arama huyu da vardı bir ara beni

(517 puan) tarafından

Canım eline koz geçtiği gibi eşine söyle 

+3 oy
(3,444 puan) tarafından

Kayinlarim bana yenge.disinda tek kelime edemez net 

+2 oy
(6,716 puan) tarafından

Abo benim kaynım böyle birşey yapsa eşim maf eder onu kardeşi bile olsa 

+1 oy
(3,211 puan) tarafından

Ben soylemezdim kardesidir konduramaz ama ayni ortamdada bulunmamaya gosgoze gelmemeye calisirim

+1 oy
(615 puan) tarafından

Çok tehlikeli dikkat et. Bakar bakar sen dersin inkar eder. Hem seni niye arıyor kardeşinin avradisin gitsin kardeşini arasın. sen eşine alttan alta cıtlat tak diye demede işte görüşmek istemiyorum, gitmeyelim, rahat edemiyorum kardeşlerinin yanında falan filan yavaş yavaş uzaklaş. Dediğin gibi uzun uzun bakıyorsa dikkat edenler olmuştur illaki. Kendini koru sana iftira atmasinlar. Bu gibi durumlarda genelde kadın kuyruk sallamazsa erkek yanasmaz kafa yapisi çok.

+1 oy
(4,547 puan) tarafından

Toplumda ozellikle baktığı zaman, hayırdır kardeşim niye bakiyorsun bisey mi oldu diyeceksin 

Sıkıyorsa bi daha baksin bakalim

(816 puan) tarafından

Aynen öyle 

+1 oy
(3,280 puan) tarafından

Nasıl bu kadar uzun süre bir şey demeden bekledin şaşırtıcı. Niyeti ne olursa olsun bakamaz. Hayırdır ne bakıyorsun demek bu kadar zor olmamalı.

0 oy
(3,206 puan) tarafından

Ay Allah'tan kaynım falan yok 🤲 olsa da ne olursa olsun eşime söylerdim. Mesela süt kardeşi aynu zamanda erkek kuzeni var. Benle fazla samimi olmaya çalışıyordu kanka falan diyordu. Sık sık bize gelip yemekler yapıyordu. Gelme diyemiyorduk. Kötü niyeti olmadığını biliyorum ama ortada şeytan var. Eşime dedim bekar bi erkeğin bu kadar sık gelmesi hoş değil diye. Eşim de rahatsız olduğumu anlayınca, kuzeni ne zaman arasa müsait olmadığımızı söylemeye başladı. Onun da ayağı kesildi şükür. Şimdi evli çocuğu var ve ayda yılda bir ailecek gidip geliyoruz. 

0 oy
(3,190 puan) tarafından

Bu konu çok ciddi bir konu Allah korusun cinayete kadar gider hemen eşine söyleme erkek adam sonuçta bişey yapar kavga olur hatta sen soğuk davran gerekirse onunla aynı ortam da olmamaya çalış bahane bul yanlarına gitme mesela kendini sürekli geri çek baktın hala devam ediyor mecbur eşine söylerin zor bir durum gerçekten 

0 oy
(1,254 puan) tarafından

Benimde var kaynım ama sadece hoşgeldin yenge nasılsın yenge o kadar başka konuşmayız oda bende dikkat ederiz. Bence sen yüz versen o birşeyler yapacak Allah korusun uzak dur uzaklaş yavaş yavaş. Kaç yaşınızdasınız ikinizde 

(10 puan) tarafından

O benden 9 yaş büyük 

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 649 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 199 göst.
8 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bejna (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 270 göst.
0 oy
4 cevap 548 göst.
12 Aralık 2019 Aile & Aşk kategorisinde ♥️Japon balığım ♥️ (588 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,454,752 soru

23,873,951 cevap

321,028 kullanıcı

...