+3 oy
880 göst.
Diğer kategorisinde (10 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

İçinizden biriyim yeni hesapla sormak istedim ben mi yanlış anlıyorum ama çok rahatsız oluyorum aynı apartmanda yaşıyoruz ama kaynimin sürekli bana bakışlarını yakalıyorum baktığım da gözlerini hiç cekmiyo rahatsız oluyorum eşime söylemeli miyim bir kaç kere yakaladım öylesine bakiyordur dedim ama ben yakaladikca gözünü çekmiyor her fırsatta göz temasi kurmaya çalışıyor diğer yengelerine bana davrandığı gibi kibar davranmiyo biri bana ters farklı bir şey söyleyince direk kavga edip savunma çabasına giriyor eşime bu durumu nasıl anlatabilirim bir kere de telefonda ismim Zeynep diyeyim zeynepim demişti nasıl baş edebilirim bu durumla bekarliginda capkinmis o yüzden mi onyargim oluyo diyorum günahını almak istemiyorum çünkü başka kızlara da bakıyor ama bana baktığı kadar uzun bakmiyo 

22 Cevaplar

0 oy
(6,843 puan) tarafından

8 kayınım var benden yaşça büyükleri bile bana yenge der. Ay insekilde goeumcemlermle aram iyidir eşleri bile ya bacım yada yenge der. İsmin sonuna sahiplenme şeyi takmış. Günahını almıyorsun bariz belli daha ne olabilir ki . Çok çok tehlikeli bir durum. Eşime desen ayrı dert demeden ayrı dert. Allah cezasını versin o zmn 

-Reklam-
0 oy
(1,525 puan) tarafından

Ne bakıyon yengem bişey mi soylicen diyemedim mı hiç, ayrıca Zeynebim ne demek niye sessiz kaliyon 

İlgili sorular

+1 oy
13 cevap 440 göst.
9 Temmuz 2025 Diğer kategorisinde BideBayilferiha (1,628 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 721 göst.
29 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde 2801 (861 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 212 göst.
8 Ağustos 2022 Aile & Aşk kategorisinde Bejna (73 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 280 göst.

Kategoriler

1,472,379 soru

24,110,298 cevap

332,934 kullanıcı