+1 oy
166 göst.
Diğer kategorisinde (476 puan) tarafından

Bi sorun var muiı kızlar bakabilir misiniz 

image

3 Cevaplar

+1 oy
(4,127 puan) tarafından

Iyi diyor normalmiş gittiğiniz yer birsey demedimi yapınca doktor söylüyor 

(476 puan) tarafından

Doktora henüz gösteremedik cnm bebek kalça ultrasonu bu 

-Reklam-
0 oy
(732 puan) tarafından

Canım çok emin değilim ama benim kızımın 2 bacağı da 58'di ne maalesef kalça çıkığı var dendi. Son kontrol de sağ bacak 63 sol bacak hala 58'di. Doktor sağ bacak iyileşmek üzere ama sol bacakta hala çıkık var demişti sen yine de bir doktoruna sor 

(732 puan) tarafından

Ama lütfen göründükten sonra bana haber verin eğer sizde bir sorun yok derse ben kızımı götürdüğüm hastaneyi başlarına yıkarım 1 buçuk aydır bana zulüm gibi yemin ederim çocuğumun bacağına dokunamıyorum gönül rahatlığıyla gaz sancısı olduğunda bacağından destek alamıyorum korkuyorum diye 

(476 puan) tarafından

Şuan benim moralim de öyle bozuk ki cnm hiç baktınız mı iki bacağını karşılaştırdınız mı bi de bez değiştirirken klik sesi geliyor mu, 

(732 puan) tarafından

Yok canım gelmiyor ama çift bez kullanıyorum ve ortopedi randevusu aldım çocuk doktoru çıkık var demişti 

0 oy
(3,598 puan) tarafından

Benim oğlumun bu şekildeydi doktor her iki bacağı da en az 60 olmalı ama 60 a yakın olduğu için korkmayın 1 ay sonra yine gelin bakalım demişti 1 ay sonra bir daha ultrason çekildi çok şükür sorun yoktu sizin de bir bacağı 58 korkmayın ama yine de tabi doktora gösterin sonucu

image

(476 puan) tarafından

Bize de radyoloji uzmanı sadece sol kalçasında hafif açıklık var dedi kendiliğinden düzelir büyük ihtimal dedi ama yine de bir ortopedi uzmanı görse iyi olur dedi 

(3,598 puan) tarafından

Tabi tabi yine doktora gösterin çok şükür değeri çok düşük olmadığı için bişey olmaz Allah'ın izniyle 

(476 puan) tarafından

İnşallah bişey çıkmaz yine de canım sıkıldı moralim bozuldu 

(3,598 puan) tarafından

O hissi çok iyi bilirim ben bir ay ağlamıştım sütüm azalmıştı sonunda da iyi haber almıştım sizde üzmeyin kendinizi çok şükür kötü durumda değil Allah'ım evlatlarımızı bize bağışlasın annelik gerçekten çok güzel ve çok zormuş 

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 250 göst.
+1 oy
1 cevap 113 göst.
+1 oy
4 cevap 194 göst.
17 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Aylinece (296 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 123 göst.
29 Kasım 2024 Diğer kategorisinde Emineeeee (230 puan) tarafından soruldu

Kategoriler