+1 oy
194 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (296 puan) tarafından
Merhaba yenidoğan için kalça ultrason ve göz muayenesi için randevu nereden alcaz çocuk doktoru mu bakıyor oğlumda çocuk doktoruna götürdük göz bölümüne al dedi çıkmadı randevu öyle kaldı kalça içinde radyoloji bölümünün danışmasından gün aldık ultrason için o şekilde oldu ilk 1 aylıkken gittik sonra dediler küçük 2 aylıkken gittik o zamana gün verdiler ama oğlum şu anda 4 yaşında üstünden zaman geçti şimdi nasıl yapılıyor napmam lazım kaçıncı aylarda yapılıyor yardımcı olur musunuz bilgisi olan varsa 

4 Cevaplar

+1 oy
(5,158 puan) tarafından
Ben eğitim araştırmadan randevu almıştım çocuk hastalıkları bölümünde 0 2 yaş seçeneği var onu aldım, hemen ultrasyon çektiler bebek olduğu için gün vermiyor. Göz muayenesini özelde yaptım ama çocuk doktoru seni yönlendiriyor canim 
(296 puan) tarafından
Benim gittiğim yer de eğitim araştırma hastanesi zaten de yeni sistemi bilmiyorum teşekkürler bende çocuk doktorundan alıyım o zaman  2. Ayda yaptınız dimi devlet yapmiyo mu göz için acaba nasıl yapılıyor bilginiz var  göz için
(5,158 puan) tarafından
Bende 3 sene önce götürdüm yeni sayilir :) devlet göz muayenesi yapıyor, biz kalca için gittiğimiz zamana bizi yönlendirdi ama gün alıyorsunuz dedi bizde 3 aylıkken kontrol ettik bir cihazla bakıyorlar yetişkinlerin gibi değil canım küçük bir cihazdi
(296 puan) tarafından
Kalça ultrason biliyorum canım zaten bende  de öyle yaptılar göz için diyorum ben
(5,158 puan) tarafından
Anladım canım şimdi göz için nasıl yaparlar bilmiyorum umarım aynı gün göz muayeneside olursunuz
(296 puan) tarafından
Evet bende bilmiyorum oğlumda yaptırmadık çıkmadı randevu öyle kaldı ama çok şükür sıkıntı yok gözünde bu bebiste yaptırmak istiyorum bakalım olmadı hastaneye sorarım danışmaya
-Reklam-
+1 oy
(3,598 puan) tarafından
Ben direk çocuk doktoruna götürmüştüm o yönlendirmişti
(296 puan) tarafından
Ya anladım göz için mi yönlendirme yaptı acaba çünkü MHRS baktım da çocuk göz bölümü yok çocuk doktoru mu muayne ediyor göz için
(3,598 puan) tarafından
Bizim gittiğimiz hastanede ilk 40 gün göz muayenesi yapan ayrı bir bölüm vardı ona götürmüştük sonra normal göz doktoruna götürmeye başlamıştık hatta geçen gün 1 yaş göz kontrolüne götürdük direk normal göz doktoruna randevu aldık götürdük
(296 puan) tarafından
Çocuk göz yok ama yetişkin için olandan mı aldınız baktım da çocuk göz bölümü yok mhrsde bide hangi hastaneye gittiniz şehir nere eğer yakınsa olmadı bende oraya götürürüm
(3,598 puan) tarafından
Biz Ankara'dayiz evet normal göz doktoruna götürdük çocuk göz doktoru yoktu
(296 puan) tarafından
Evet çıkmıyor çünkü maalesef çocuk doktoruna teşekkür ederim İstanbul'dayım bende
+1 oy
(732 puan) tarafından

Canım kalça ultrasonu için 1 ayını bitirince çocuk doktoruna alacaksın göz için de ilk 6 ay içinde görünmen gerekiyor ne zaman randevu bulursan göz doktoruna götür 

0 oy
(2,925 puan) tarafından

Biz göz için göz doktoruna randevu aldık. Kalça ultrasonunu da çocuk doktoruna gitmiştik o yazdı inin ultrason bölümüne sıra alın dedi aynı gün çekildi hemen. 

İlgili sorular

+1 oy
6 cevap 294 göst.
20 Eylül 2023 Diğer kategorisinde Asabii (844 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 137 göst.
7 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (772 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 201 göst.
20 Eylül 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 158 göst.