Daha 8 aylık evliyim. Bu süreçte ailem sürekli evimi otel gibi kullandı. Artık eşimden utanıyorum. Üstelik akşama kadar da işteyim. 5te anca eve kendimi atıyorum. Dersanem sınavım var yoğun senem. Bazen geç bile geliyorum. Bunu bilmelerine rağmen evime hep yemekli geliyorlar. Kendi evime yetişemiyorum zaten. Kardeşim bana yemek hazırlamadın diye kavga etti bütün aile bana tavır aldı. Annemle aylarca konuşmadık. Kızını tuttu. Barışıldı. Halen aynılar. Kayin ailem hiç böyle değil anlayışlı davranıyorlar. Bir şey desem yanlış anlaşılıyor. Tükendiğimi hissediyorum lütfen yardım edin. Ne yapayım
Mesafe mesafe mesafe
Fahrettin Koca'dan bana kalan en güzel alışkanlık senin evin orası otel değil kimse kafasına göre gelip gidemez müsait değilim demeyi öğrenmen gerekiyor
Desem küsüyorlar. Eşime ayıp oluyor. Konuşmadığımızı anlıyor.
Böyle düşünürsen seni çok üzerler
Böyle sülük gibi aile gelmesin küssün daha iyi .bide çalışıyorsun Allah'ını seversen niye kabul ediyorsun . Eşin de bence sen kırılma die sessiz kalıyor dur daha 8 aylık evli olunca seslenemez
Senin tepki vermen lazım
Mesafe ve sınırlar ben çalışıyorum yenide evliyim üstelik dersaneye gidiyorum yetişemiyorum dicen geldilermi at kendini sağa sola yorgunluktan eve doğru düzgün yiyecek alma vaktimiz olmadı alışverişe gitmeye de ay tansiyonum oynadı ay basım catliyor diyecen kendine hizmet ettir bak bir süre sonra geliyorlarmi sürekli
Evi taşı git başka yere herşeyin de bir adabı usulü vardır
İnanın atanıp gitmeyi o kadar çok istiyorum ki. Herkesten uzak olmak en iyisi.
Hayırlısı ile inşallah atanırsin kardeşim ama ailene de dur demen lazım küserlerse küssünler yaptıkları çok ayıp her gün her gün de bir yere kadar
İnan ki bende böyleyim ama bizimki tek fark dabh saat 9' da eşim işe gider gitmez ararlar hanı bugün bize gelmiyor musun Allah'ın her günü gitmediğim günün akşamı onlar gelirler eşim rahatsız oluyor ama ailem diye birşey demiyor tabi eşimden önce ben rahatsız oluyorum benim de bir evim var işlerim misafirlerim var geçen gün misafirim gelicekti aradı geliyorum diye bende gel dedim sonra annem aradı boş ver misafiri ara evde yokum de sende bize gel dedi saçmalama dedim artık gercekten sabrım tükendi bu günler gel dediği zamn da gelemem hiç kusura bakma derim küser kızar sonra tekrar konuşur sen beni anlamıyorsun ben niye seni anlayayim benden de anlayış bekleme
Sürekli çağıranlar da sorunlu. Kayınvalidem sürekli çağırıyordu bir kaç kez ayak diredim artık çok çağırmıyor çok şükür.
Gerçekten bir isimj düzgün yapamiyordum ikindi vakti amca geliyordum bu seferde yemek iş güç derken yorgunluktan ölüyordum iki çocukla hemde
Müsait değilim diyeceksin.
Küserse de küssünler canım herkes yerini bilmeli .
Çalışıyormuşsun bir de onlar yemeği hazırlayıp seni beklemeleri gerekir.bu kadar kendinden ödün verme🤍
Hayat ne garip ailesi olan yanında gelip gitmeleri için rahatsız olan insan. Bende gurbetteki keşke ailem hep yanım da olsa yakın olsam gelseler ben gitsem yesek içsek gülsek söylesek
Saçma bı yorum kız yeni evli üstelik çalışan daha evlilik sorumluluğuna adapte olamadan ailesi sürekli sık boğaz ediyor ve mahcup oluyor eşine karşı.
Bakis acisi ayni degil, gercekten sacma bir yorum olmus. Gelmesin demiyor, hergun hergun ebli ustelik calisan insanin evinde ne isi var ailenin?
Canım bendekötü anlam da söylemedim ki tabiki sende çok haklısın. Ailenin yaptığı da dogru degil. Ben sadece hayat ne garip örnek verme anlamın da söyledim insanların farklı dertleri var anlamın da
Canm ben de kötü anlamda demiyorum tabiki arkadaşta kendince haklı nediyeym
Ya öyle tabiki haklı bende hayatın işte garip olan yanlarını söyledim aslın da belki de benim de yakın olsaydı ailem böyle yapmadılar bende rahatsız olabilirdim yani
Acikca konusup sinir cizeceksin. Ailen kusucek diye esinle arani bozma.
Geliyolarsa sana destek olmaları lazım köstek değil ! Sen de bakalım anne yemek yapar mısın işten gelince yorgun argın oluyorum gözüm almıyor yapabilir misiniz de bakalım ne diyor yok yapamam derse ozaman bir yumurta kırar yeriz çok yorgunum yemek felan yapamam de gıcıklık yap ne demek istediğini anlar zaten
Eşinle bu sebepten aranın bozulmasını istemiyorsan ailenle açık açık konuşup bu durumdan rahatsız olduğunu söyleyeceksin. Küsen küssün. Çocuk değil kimse yapacak bir şey yok.
Tavrını koy tabiki sürekli olmaz bu sefer sizin aranız açılır eşin de rahatsızdır söylemeye çekinir içine atar ama bir yerde mutlaka patlayacaktır o patlamadan sen ailenle konuş
1,452,814 soru
23,849,778 cevap
319,836 kullanıcı