Kizlar ben 9 haftalık gebeyim günlerdir hastane git gel yapıyoruz sebebi kan değerlerim yuksek dendi bircok test verdim troid dendi o hallolur dendi bugünde kanda parazit var gebeliği sonlandirabilirz dediler 3 doktorla konuştum egitim arastirma hastanesi dedi ne yapacam bilmiyorum 2 güne herşey belli olacak bu durum Neyden kaynaklanıyor başına gelen varmı
Parazit yediğin peynirden,kuaföre gidiyorsan ordqki malzemelerden,hayvanlardan geçiyor.o yüzden gebe kalmadan bütün tahlillerimi yaptırmıştım.benimde 3 gebelim sonlandı.kanımda enfeksiyon sürekli yüksekti ama parazit çıköadı.inşallah Rqbbim hayırlı olanı verir
Teşekkür ederim peki gebelik sonlanmadan tedavisi varmı kesin sonlanırmı sonrasında hamile kalabildiniz mi
Eğer bebeğe bulaşmamışsa ve hamile kalmadan önce parazit varsq ilaç tedavisi var diye biliyotum.birde hangi parazit türü olduğuda önemli.başka doktora da danış.Rabbim sana bağışlasın inşallah
Benim 3 düşükten sonra 2 çocuğum oldu ara ara kan verip enfrksiyonuma bakıldı antibiyotik kullandım hep.
Çok teşekkür ederim Rabbim evlatlarıni bağışlasın
1,487,304 soru
24,314,227 cevap
344,924 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın