0 oy
101 göst.
Diğer kategorisinde (1 puan) tarafından

Kizlar ben 9 haftalık gebeyim günlerdir hastane git gel yapıyoruz sebebi kan değerlerim yuksek dendi bircok test verdim troid dendi o hallolur dendi bugünde kanda parazit var gebeliği sonlandirabilirz dediler 3 doktorla konuştum egitim arastirma hastanesi dedi ne yapacam bilmiyorum 2 güne herşey belli olacak bu durum Neyden kaynaklanıyor başına gelen varmı 

1 cevap

+1 oy
(3,820 puan) tarafından

Parazit yediğin peynirden,kuaföre gidiyorsan ordqki malzemelerden,hayvanlardan geçiyor.o yüzden gebe kalmadan bütün tahlillerimi yaptırmıştım.benimde 3 gebelim sonlandı.kanımda enfeksiyon sürekli yüksekti ama parazit çıköadı.inşallah Rqbbim hayırlı olanı verir

(1 puan) tarafından

Teşekkür ederim peki gebelik sonlanmadan tedavisi varmı kesin sonlanırmı sonrasında hamile kalabildiniz mi 

(3,820 puan) tarafından

Eğer bebeğe bulaşmamışsa ve hamile kalmadan önce parazit varsq ilaç tedavisi var diye biliyotum.birde hangi parazit türü olduğuda önemli.başka doktora da danış.Rabbim sana bağışlasın inşallah

Benim 3 düşükten sonra 2  çocuğum oldu ara ara kan verip enfrksiyonuma bakıldı antibiyotik kullandım hep.

(1 puan) tarafından

Çok teşekkür ederim Rabbim evlatlarıni bağışlasın 

-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 145 göst.
0 oy
2 cevap 100 göst.
0 oy
1 cevap 94 göst.
2 Aralık 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Hicrannn (1,387 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,487,304 soru

24,314,227 cevap

344,924 kullanıcı

...