Benim iki kızım var 6 ve 4 yaşlarında sayılırlar. Eşim 3.cocugu istiyor (amac erkek olsun diye degil)ama ben kararsızım hevesim var ama kaldiramam gibi. Yaşım 26 .sizin kac cocugunuz var. Kac yaşında kac çocuğunuz oldu
2 buçuk yaşında bir kızım var, ikinciye bile kararsızken sizin bu cesaretinize hayranım. Ayrıca 2 kızınız varken 3 istemek içten içe erkek olsun niyeti taşır. Kızlarınız büyümüş ne gerek var aynı zorluklara tekrardan
Yaşın tam çocuk yaşı millet o yaşta daha evlenmiyor ben 26 yaşındayım ilk dogumumu yapacağım Allah nasip ederse bende 2 ya da 3 çocuk düşünüyorum
Kaç kolun varsa o kadar çocuk yapcaksn
İki tane kızım var büyük kızım 6 yaşına giricek kücük olan 4 Rabbim maddi ve manevi olarak bakalicek güc versin inşallah
Benim icin 1. Maddi -manevi en onemlisi psikolojik olarak 2.bi cocuga hazir degilim. 30 yasinda dogurdum,cocugum 3.5 yasinda. Cok sukur bugunumuze biraz buyudu de nefes aldik :)
Bence 2. Ama 3 de şöyle olabilir. İlk ikisi 12-15 yaşlarında yani baya büyükse, ergenlikleri pek fena geçmiyorsa çok güzel olur:D Bence rahata alıştım, yaşım kaç oldu vs herkes için geçerli değil.
Ha tabi maddi yeterlilik+sabır onlar sabit şartlar.
Bence 2 benim bebeğim 19 aylık ve ben 34 haftalığım kafamda deli sorular bakabilirmiyim diye yaşım 22 ama ruhen sanki 40 yaşındayım gibi
Evlenmeden önce üçtü. Sonra iki dedm. En sonda tekte kaldm :)
Haketmeyen erkeğe bi tane bile çok
Bence 4 olsa yaparım da
İkinciye hamileyim ama ideal 3 bence
Yaşın genç be canım bende aynı yastayim seninle. Ne gerek var bence şuan. Bekle biraz daha ilerde Allah ne gösterir belki düşünürsün üçüncüyü. Benim niyetim öyle yani benimde 6 ve 1 buçuk yaşında var. Üçüncü benim için çok uzak bi ihtimal
Kendi bakabildigim kadar çocuk ideal cocuk sayısıdır 😁 yani 2, bir kizim1 oglum var baska düşünmüyorum
36 yaş tek çocuk
3 çocuğum var benim bence yeterli 3 bana kalsa 2 yeterdide nasip böyleymiş verene kurban olurum daha yapmam istemem Allah olmayana versin 3 üde oğlan benim baya yoruldum 🙂↔️
Herkesin ideali kendi maddiyati ve manevi durumuna göre değişir benim idealim iki.
2 ideal kardeş olmalı diye düşünüyorum 2 den fazlası hayatı yaşamanı engeller.
20 aylık kızım var eşim 2.yi daha düşünmüyor şuan psikolojisi olarak kaldıramayız diye (ona göre dünyaya gelen bebek her şekilde büyür) erkek istiyoruz ama kızımız olursa bile 3 istemiyoruz
2 ideal bize göre suan 27 yaşındayım 33 de falan 2.anca
Gelecek sağlayabilmek önemli. Mesela eşim de çok çocuk istiyor. Diyorum hepsine birer ev al yapayım 😂 bizim bile evimiz Yok şuan 😂 ama işte bu zamanda çocuk yapıyorsak geleceğini sağlamak lazım okumak falan boş artik
Kişinin maddi ve akıl sağlığına göre değişir o sayı.
1,454,703 soru
23,873,357 cevap
321,004 kullanıcı