+5 oy
675 göst.
Diğer kategorisinde (1,177 puan) tarafından

Benim iki kızım var 6 ve 4 yaşlarında sayılırlar. Eşim 3.cocugu istiyor (amac erkek olsun diye degil)ama ben kararsızım hevesim var ama kaldiramam  gibi. Yaşım 26 .sizin kac cocugunuz var. Kac yaşında kac çocuğunuz oldu 

64 Cevaplar

+2 oy
(66 puan) tarafından

Benim iki bi kız bi oğlum var eşim çok kalabalık bi aile istiyo ama benim mentalimde sağlığımda bunu kaldıramaz Rabbim kızomı oğlumu bana bağışlasın isteyenlere hak edenlere nasip etsin benim için yeterli 

-Reklam-
+2 oy
(1,098 puan) tarafından

1 kızım var 30 yaşında oldu maşallah siz erken evlenmişsnz okul iş hayatı derken 26 da evlendim ben 4 yıl bekledık sonra çocuk sahibi olduk ideal çocuk sayısıda bna göre 2

+2 oy
(1,325 puan) tarafından

Bence maddi, manevi ve psikolojik olarak hazır olunca çocuk yapılmalı. İdeal olarak bana göre 2 çocuk yeterli 

+2 oy
(2,311 puan) tarafından

Bana göre 2 kız 2 erkek olmalı ama şartlardan en fazla iki 3 bile zor tabi Allah'ın işi kız erkek ama bir kız bir oğlun olsa tamamdır 

+2 oy
(362 puan) tarafından

Yaş 27ye dayandı artık, aşağı yukarı 2 aya doğru 27 olucam nasip olursa, 1 tane oğlum var, 4 buçuk aylık. Bekarken 3 çocuk istiyodum, evlendim 2 iyidir dedim, oğlum oldu, Allah güzel günlerini göstersin yavrumun da yok anam dahasını gözüm yemiyo artık, 1 tane yeter. 

+2 oy
(125 puan) tarafından

Bende ikidir

+2 oy
(6,436 puan) tarafından

32 yasindayim tek cocuk annesiyim oglum 3 yasinda  2 tane olur bizim simdilik esim istemiyor ben istiyorum ama oglum kiskanc bir cocuk simdi olursa sorun olur 

+2 oy
(5,163 puan) tarafından

2 cocugum var fazlasini dusunmuyorum. Bence ideali de 2. Bende iki kardesim esimde iki kardes. Her anlamda yetebilmek onemli yoksa dogurmak bisey degil.

+2 oy
(168 puan) tarafından

Bence ideal 4 😂ve benimde 3 cocucum var  7 5 3 yaslari bende 31 yasindayim canm

+2 oy
(1,693 puan) tarafından

Aslında ideal olan 1 kız 1 erkek benim de tam böyleydi 

oğlum büyük kızım küçük

Ben kızıma kız kardeş olsun diye düşündüm öylede oldu kızım oldu şimdi oğlum 13 kızım 11 minnakta 5 buçuk yaşında 

+1 oy
(3,638 puan) tarafından

Sen yine iyisin maşallah 31 yaşındayım şu anlık 1 diyorum 2 yi de zorlarım ama 3 bilemedim şimdi Allah bilir 😅😅

+1 oy
(8,731 puan) tarafından

Bence 1 Allah olan evladımın acısını göstermesin bu zamanda çok iyi bir gelir yoksa 3 çocuk lüks 

+1 oy
(284 puan) tarafından

Valla canım ben 3 istiyorum eşim 2 ama önce elimizdekini büyütelim 😅(ilk bebişim ve 2 aylık) ayrıca ilk bebiş babaya benziyorsa sonraki erkek anneye benziyorsa kız oluyormuş 2 veya 3 çocuklu anneler söyleyebilir mi gerçekten var mı öyle bir şey 😅 şöyle bir düzeltme de yapayım ablalarım ben 21 yaşındayım buna dayanarak 3 deme cesaretim var ve ilk çocuğum sizler benden daha iyi bilirsiniz 

+1 oy
(4,169 puan) tarafından

Benimde 2 kızım var 3.5 yaş ve 10 aylık. Ideal çocuk sayısı yoktur. Herkesin aile durumu, sabrı, psikolojisi, tahammülü, maddiyatı, isteği farklıdır.  Benim yaşım 29..eylülde 30 olacağım.  Ilerde ister miyim bilmiyorum ama 3 sene içinde başka çocuk düşünmüyorum.  Kendime vakit ayıracağım

+1 oy
(515 puan) tarafından

Bence 1 yeterli bu devirde.

Taş çatlasın 2 .

Ben kendime güveniyorum 10 çocuğa da bakarım 4-4 lük büyütürüm diyorsan istediğin kadar yap.🙂

+1 oy
(1,195 puan) tarafından

4 yaşında bir kızım var 

Hamileyim bu ay doğuracam yeter fazla bile

+1 oy
(3,353 puan) tarafından

34 yasinda 1 oglm var

+1 oy
(631 puan) tarafından

Kiz erkek diye değilde bence ideal olan sayı 3.ben 18de evlendim 19 anne oldum 21 anne oldum 26 yaşında 3 oğlum vardı hepsi peşpeşe oldu daha rahattı ama şuan 11 yıldan sonra spiralin yılı doldu ama ben çıkarmaya gittiğimde 2 haftalık hamile olduğumu öğrendim oğlanlar oldumu 4.cok isterdim bı kız evladım olsun bende ama Rabbimin verdigine bin şükür sağlıkla büyüsün inşallah evlatlarımız 🦋

+1 oy
(162 puan) tarafından

İki yeterli iki çocuğum var 26 yaşındayım 

1 yaş 2 aylık kızım

4 yaş 5 aylık oğlum 

+1 oy
(1,730 puan) tarafından

İlk çocuğumu 28 yaşında ikinciyi 33 yaşında kucağıma aldım. Çocuk çok güzel birşey ama her aile için ideal çocuk sayısı farklıdır. Kimisi 10 yapar kimisi hiç yapmaz. Onlara başta manevi sonra maddi olarak yetebilemek gerekir. Daha fazla çocuk isterim ama ikiden fazlasına manevi ve maddi olarak yetebileceğimi düşünmüyorum. O yüzden Allah olmayanlara ve isteyenlere nasip etsin. 

İlgili sorular

0 oy
23 cevap 494 göst.
1 Kasım 2020 Diğer kategorisinde Beyza5 (5,053 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 513 göst.
7 Şubat 2023 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde 2935 (789 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 226 göst.
25 Ocak 2023 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 79 göst.
31 Temmuz 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Uzgunbiranne (634 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,449,361 soru

23,803,542 cevap

317,554 kullanıcı

...