Valla dilber ay gibiyim diyet nedir Allahın verdiği cana modum bu 😁
Haha dimi 😅
Hahahaha kahkaha attım ya😂😂
52leri gorsem varya offf
Ay bayilirim benim vucudum cok sekilli zayifim ama 85 beden goguslerim var ust bedenim 38 dusunsene gogusleri belim ince popom da sis gibi nasil tarif edecegimi bilemedim 38 beden etek dar oluyo 40 bedende beli bol katc tam oluyo ama sezeryan gobegim var o yuzden 5 kilo ustbedene versen 40 beden olsa 5 kilo da basene versen tamamdir benim kaportayi topladik 😂😂
Benimkide orantılı aslında ama basenlerim bi tık. Herkes çok beğeniyor aslında ama ben sevmiyorum ya. Dar basenlere bayılıyorum bende
Cirpi bacak seviyon yani 😂
Diyorumki ben dar gt seviyorum 🤣
Ahahahah
Diyete giricem gaz veren yok
Ben vereyim sana 🤓 59 dan düşemiyodum 59 60. Tek öğünde başladım şükür gördük
Tek ogun oyyyy oyy
Geçen hafta genelde kahvaltıyla bitirdim. Bu haftada 4 gibi yiyip kapatmayı düşünüyorum. Çok su içemiyorum 1.5 litre falan. Dün 56.60 ı gördüm şükür
Bu ara saldım ya valla enerjiye ihtiyacım var benim djdjdj
Afiyet olsun. Bende sabah etli salata yedim. Aksama da kabak tarator ve et kavurma yiyecegim.
Bu sabah 61.7 dim. Benim hedefimde 56-57 . İnsallah verebilirim. 63 tum 2 haftadir diyetteyim.
İnşallah verirsin canım. Bende ramazandan 15 gün önce başladım şimdiye kadar 7.5 kilo verdim 63.5 la başladım bende
İnsallah canim. Cok iyi vermissin. Ben cok zor veriyorum. Neler yaptin genelde bu sekil mi beslendin. Aslinda bende 54-55 olsam muhttesem olacak ama heralde o kilolari gormem artik zor.
Tartının iki tarafından bakıncada ayni kilo yaziyor.
Aynen bu benimde dikkatimi çekti hemen nasıl bir tutarlılık 😅😅
Aynen kız diyince dikkat ettim bende 😄
Alakasız olacak ama ben çiçekleri çok severim. Çiçeğin adı ne güzel görünüyor.🥰💜
Kız zaten zayıfsın ne yapcan fazlasını. Ben 63 kiloydum ramazan da zayıfladım 59 kiloya düşmüşüm eridim resmen herkes çok zayıflamışsın diyip duruyorlar Bende kilo almaya calıyorum 60 lara cıkayım diye:)
1,474,027 soru
24,133,367 cevap
334,178 kullanıcı