Aslında onun her istediğini yapmıyorum sadece kıyafet konusunda taviz verdim ondada hata yaptım ama diğer şeylerde ben zaten kendi bildiğimi okuyorum okuduğum halde tantana yapıyor huzur vermıyor sürekli huzursuzluk çıkarıyor bu sefer tehdit ediyor şiddete meğiilli oluyor üstüne çok gitmek istemiyorum ona hep he he diyip hep kendi. Bildiğimi zaten okuyordum o kıyafet falan yakamaz zaten o biraz sıkar. Şimdi dıştan size herşey kolay geliyor ama çekmeyen bilmez. Ben zaten onu affetmekle büyük hata yaptım babam yine arkamda durmustu gel demişti şimdi ona rağmen mutsuzum değişir sanmıstım yanılmısım. Şimdi ailemi aramaya yüzüm yok
Bu arada çok manipüleci bir insan ne yapar ne eder beni yine suçlu cıkartır annemde kapalı benim sürekli kapanmamı isteyen birisi zatwn annem şimdi anneme gitse kızın dar giyiniyor sözümü dinlemiyor dese annem hemen kocan haklı istediklerini yap şu pantolonu bırak kapan diyo annemde. Derdimi kimseye anlatamıyorum sorun zaten kıyafette değil hayatıma hep müdahale edip karısması kendisine o kadar karıstırtmıyo.