+1 oy
631 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (141 puan) tarafından

Artık doldum tastım eşimle 5 yıl olcak evliyiz. Bana karşı bir türlü kısıtlamaları bitmedi küçüçük bir ilçede oturuyoruz burda hiç bir aktivite yok gidebileceğimiz yerler park ve market onada birsürü tantana yapıyor. Evlendikten bi kaç ay sonra giyimime karıstı hep uzun şeyler giyiyorum beni kendisi böyle aldı herkes gibi pantolon t-shirt giyiyorum normal acıklıkta şeyler çok açıkda giymyorum bana sürekli uzun giy baskısı bitmedi hep kendimi törpülemeye calıstım onun istediği gibi oldu kalp kırmadım ama hep uzun giymekdennsıkıldım istediğim hiç biseyi giyemez oldum yaşam sevincim gitti. Artık bunuda geçtim ama herşeye karısması hayatıma hep müdahale etmesi, arkadaşım bile yok herşeye karısıyor. Markete giderim sacımı yaparım bi rimel sürerim niye böyle ettin niye böyle yaptın der. Bu sabah simit almaya gittik geldim oğlumla görüntülü aradı diyo niye üstünü değiştirdin nere gittin bana niye haber vermedın anlatmama fırsat bile vermiyor haber vermeyi unutmuşum acele gittim geldim zaten 20 dk sürmedi gel git. Sürekli böyle şeylerden kavga cıkarıyor bana instagram sosyal medya kullandırtmıyor . Kendisi kullanıyordu 3 ay önce sosyal medyada kadınlara yazdığını gördüm boşanma aşamasından döndük yalvar yakar affettim ama onun bana yaptığına bakın bugün kavga ettik senin zihniyetin kötü dedim. Eve gelince o kıyaftlerini yakıcam edicem dedi kapattım telefonuda. 26 yasına girdim şu 5 yılda yasadığım hayattan hiç bir zevk alamadım.Sürekli bosancam artık dedim cesaret edemedim. Uzun oldu biraz çok ağladım. Bunaldım. 

11 Cevaplar

+6 oy
(4,460 puan) tarafından

O her halti yesin sen affet ama sen markete bile gideme. Burda suç senin. Niye bu kadar taviz veriyorsun her dediğine evet diyorsun . Adam da seni ikinci  sınıf insan olarak görüp öyle muamele yapıyor. Kendini de üstün ırk olarak görüyor. Benim yapacağım şey alırım bütün kıyafetlerini koyarım çöp poşetine o gelince de atarım camdan aşağı. O kim ki sana böyle yapmasına musade ediyorsun. Neden kendinizden bu kadar kolay vazgeçip kendinizi degersizlestiriyorsunuz. Kendini ağırdan satmak diye bir deyim var. Sen kendine değer vermez köle konumuna sokarsan karşı da ki adam yerine koymaz seni.

(141 puan) tarafından

Aslında onun her istediğini yapmıyorum sadece kıyafet konusunda taviz verdim ondada hata yaptım ama diğer şeylerde ben zaten kendi bildiğimi okuyorum okuduğum halde tantana yapıyor huzur vermıyor sürekli huzursuzluk çıkarıyor bu sefer tehdit ediyor şiddete meğiilli oluyor üstüne çok gitmek istemiyorum ona hep he he diyip hep kendi. Bildiğimi zaten okuyordum o kıyafet falan yakamaz zaten o biraz sıkar. Şimdi dıştan size herşey kolay geliyor ama çekmeyen bilmez. Ben zaten onu affetmekle büyük hata yaptım babam yine arkamda durmustu gel demişti şimdi ona rağmen mutsuzum değişir sanmıstım yanılmısım. Şimdi ailemi aramaya yüzüm yok 

Bu arada çok manipüleci bir insan ne yapar ne eder beni yine suçlu cıkartır annemde kapalı benim sürekli kapanmamı isteyen birisi zatwn annem şimdi anneme gitse kızın dar giyiniyor sözümü dinlemiyor dese annem hemen kocan haklı istediklerini yap şu pantolonu bırak kapan diyo annemde. Derdimi kimseye anlatamıyorum sorun zaten kıyafette değil hayatıma hep müdahale edip karısması kendisine o kadar karıstırtmıyo. 

-Reklam-
+2 oy
(1,965 puan) tarafından

belki iftira atmış olucam ama içime şöyle bir his doğdu: muhtemelen düzenli olarak aldatılıyorsun. "kişi kendinden bilir işi" diye bir söz var.

(141 puan) tarafından

Zaten kadınlara selam bilmem ne yazmıs tanısmak için yakalamasam herşeyde yapardı öyle de zihniyeti bozuk beni evde kapatıp dısarıda pislik yapma derdinde bilmiyorum düşünüp tasınıp kendime yeni hayat kurucam bu şekilde devam edemiyorum zaten yaptığı şeyleri de unutamıyorum 

+2 oy
(957 puan) tarafından

Instagram'da kadınlara yazıyor kısmına kadar fazla kıskançlık hastalıktır tedavi alamaz mısınız diyecektim belki aşağılık kompleksi var sizi kendi yanına yakıştırmıyor kendini beğenmiyor diyecektim ama o kısımdan sonra gerek duymadım. Allah yardımcınız olsun.

(141 puan) tarafından

Evet kadınlara selam tanısalımmı gibi şeyler yazmıs. Ben yakalamasam allah bilir devamıda olurdu. Hemen yalandan instagram kapattı bilmem ne yapmıcam etmicem şu bu kandırdı beni. Okadar pismanım zaten affettim affetiğim halde değerim zerre kadar olmadı sürekli baskı sürekli süpheci davranısları var bıktım. 

+1 oy
(5,038 puan) tarafından

baştan taviz vermemen lazımdı. 

ben olsam bu lafına onun kıyafetlerini yakmıştım.

güvensiz işte. kişi kendinden bilir hesabı. 

(141 puan) tarafından

Taviz vermedim aslımda sadece kıyafet konusunda taviz verdim taviz versem zaten her istediğini yapsam sesi çıkmaz daha mutlu olur. Sesim cıktığı için zaten bu şekilde oluyo. 

(5,038 puan) tarafından

taviz vermenin ne olduğunu bilmiyorsun galiba

+1 oy
(1,526 puan) tarafından

Boşuna dememişler kişi kendinden bilir işi diye eşin bakıyor ki başkaları da bakar diye böyle davranıyor 

+1 oy
(12,067 puan) tarafından

Eski sevgilimin babası da annesine aynı baskıyı uyguluyordu üstelik kıyafetlerine silahla ateş edip delmişti. Koşarak uzaklaşmıştım o aileden. Benim için bu kadar baskı boşanma sebebidir. Yakmak ne demek Allah aşkıma sokakta başka bir kadına bakarken ağızlarının suyu akar evdekine cehennemi yaşatırlar böyle tipler

0 oy
(9,951 puan) tarafından

Baştan vermicen canim kendine böyle davranmaya ilk evlendigimiz seneler benim eşimde kiskanctı yalan yok ama ben kendi bildiğimi yaptım doğru yada yanliş sonra aliştı ve şuan asla karişmaz istediğim gezerim ben sıkıya gelemem ilk seneler tabi biraz anlayişlı oldum sonra bildiğimi okudum sosyal medya ikimizde kulanmıyoz ilgimiz yok cünkü 

0 oy
(6,371 puan) tarafından

Gamze senin kocandan adam da olmaz eş de olmaz. Sen de nasıl bir sabır var ben cidden anlamıyorum 

(141 puan) tarafından

Valla bendeki sabır cidden bende hayranım. Nasıl sabrettim bilmiyorum. 

0 oy
(4,731 puan) tarafından

O elin karılarına yazarken iyiydi ama. Kendine çeki düzen ver bana karışmayı bırak de yoksa yollarımız ayrılacak.

(141 puan) tarafından

Söylüyorum adam yine dikbaslılığa devam ediyor zerre korku yokk. Zaten biticek gibi artık bitsin istiyorum ben yaptıklarını zaten unutamıyorum

0 oy
(295 puan) tarafından

Madem giyim konusunda kafalariniz uyusmuyordu evlenmeyecektiniz en basta yapmissiniz hatayi. E artik o senin kocan sirf bu yuzden ayrilmak sacma ikiniz de birbirinize saygi duyup orta yolu bulmalisiniz. 

(141 puan) tarafından

İyide onu yapan kendisi bana diyebilirdi giyiminden rahatsızım diye baştan anlasırdık. Şimdi evlendikten sonra nede olsa elindeyim diye her istediğini yaptırmaya calısıyor ve çok baskısı var üstümde arkadasımın olmasını bile istemiyor ben 7/24 saat evin içinde otursam hoşuna gider hadi kalk sende hava al kendine gelirsin demez. O bana saygı duymuyor ben ona hiç duymam inceldiği yerden kopsun taraftarıyım zaten soğudum ben en son yaptığı şeyden ötürü de sevgim eskisi gibi değil. Bi çaresine bakıcam artık . 

0 oy
(23,843 puan) tarafından

O zaman sende onun kadınlara yazan parmaklarını yak. Bence boşanmak gerekiyor. Zaten yazdığında boşanırdım ben o ayrı da şu yaptığı şey ben her haltı yerim sana da hayatı dar ederim kafası hiç çekilir değil. Hani doğru düzgün bir kocanın makul istekleri için fedakarlık yapılır ama buna değmez 

(141 puan) tarafından

Çok haklısın. İşte haketmiyor saygısı ve sevgisi yok bana karsı zaten hissediyorum. Yalandan yalvarmalar yapıyor seviyormuş gibi davranıyor ben boşanmam etmem diyor halbuki sevmiyor ben hissediyorum. 

İlgili sorular

+2 oy
8 cevap 463 göst.
0 oy
3 cevap 456 göst.
20 Kasım 2021 Aile & Aşk kategorisinde Svgm.dkn (3 puan) tarafından soruldu
+1 oy
4 cevap 220 göst.
0 oy
5 cevap 356 göst.

Kategoriler

1,472,831 soru