+1 oy
66 göst.
Astroloji & Burçlar kategorisinde (563 puan) tarafından

kizlar burda forx5 diye bi içecek gördüm iştah acıyormüş kullanan oldumu bilgi verirmisiniz 

4 Cevaplar

+1 oy
(2,129 puan) tarafından

Kullanma inanmayın şöyle kahvelere çaylara başta yan etki görmezsiniz ama sonra organlarda görürsün başıma geldi asla kullanma 

-Reklam-
0 oy
(123 puan) tarafından

Tiktokta bir fenomen kullanıyordu ödemden şiştiler kilo sandılar karacıgerinde sorun çıktı sonra tavsiye etmem sadece ödem yapıyor 

0 oy
(7,659 puan) tarafından

istah acan seylerden köse bucak kacarim zaten acik mubarek hominigirtlak😂😂 bana kapatan lazim

. firx5 kapatan kahvesi ilk paket guzeldi zorla yemek yiyordum sonraki paketlerde asla o verimi alamadim

0 oy
(498 puan) tarafından

Ben kullandım ilk 4 gün inanılmaz derecede iştahımı açtı ben ki çok iştahsız bir insanımdır sabah akşam durmadan yemek yemeye bir türlü doymamaya başladım inanamadım etkisine gece yarısı bile kalkıp yemek yiyordum. Tencerede kalan yemekleri bitiriyordum ve 4 günde 2 kilo aldım sonra dedim bu çok hızlı 1 2 gün içmedim ara verdim. 6.gün tekrar içtim hiç öyle iştah açıcı bir etki hissetmedim ayrıca uyku bastırmaya başladı. İlk günler hiç uyku getirmiyordu sonraki günlerde yine hep uykulu gezdim ve karnımda bir şişlik oldu böyle ödem gibi gaz gibi herhangi bir ağrı sızı yoktu ama bildiğiniz karnım şişince korktum bıraktım kutu öylece duruyor. Bırakınca bir süre sonra indi karnımın şişi

İlgili sorular

+1 oy
5 cevap 143 göst.
0 oy
0 cevap 37 göst.
+1 oy
2 cevap 57 göst.
0 oy
4 cevap 164 göst.

Kategoriler

1,453,783 soru

23,861,887 cevap