Hanımlar ilk gebeliğim 34 haftalik ve çok yemek yiyorum öyle böyle değil dolaptan çıktığım yok bide ağırlaştım baya kalkıp oturamıyorum ama baya rahatsız ediyor beni bu durum elimde değil sürekli bişey yeme isteği var acaba bebeğime zarar verir mi bu kadar yemem onu etkiliyor mu sağlıksız besleniyorum bide en fazla yarım saat yemeden durabiliyorum
Kac kilosun canim
Hamile olmadan önce 51 kiloydum . 1 ay önce 67 kiloydum şuan bilmiyorum
Maşallah ya nasıl alınıyor o kilo 6 kilo almistim ben bende yedim içimde mideniz hicmi rahatsız olmadi ki daha alcaksiniz 20 kilo olur sizi Maşallah diyin tekrar
Maşallah demeyin kız
İsteyerek almadım vericem ama yeme çok dikkat edicem yoksa bu gidişle 😂
Valla verilmiyor geri sonra
Neden süt verince falan kilo gitmiyor mu
Şekerine baktinmi hci
Evet normal demişti
Seker yuklemesi yaptirdin mi
Yaptırdım
Temiz ciktiysa dert etme derim istahin varsa ye bebegin karninda gelissin ne guzel ama sagliksiz beslenmen cok yanlis onlari birakman lazim
Dikkat edicem artık peki çok sağol
Son ayda aşırı kilo alırsanız vajinal doğum şansınız azalabilir. Sezeryan olma durumunda kalabilirsiniz. Vücudunuz ödem tutabilir. Aşırı kilodan ötürü farklı sağlık sorunları yaşabilirsiniz. Her açlık hissinde su için.
Ay niye korkutuyorsun beni canım peki napicam ben doktora mı gitsem acaba
Amacım korkutmak değil, maalesef kontolsüz kilo artışı iyi bir şey değil. İsterseniz doktora gidin. Belki bir beslenme listesi verirse ona göre ilerler, yemek yeme isteğinizi kontrol altına alabilirsiniz.
Gerçekler her zaman korkunçtur 😁
Peki çok teşekkür ederim
@Esmaa25 Haklısın valla canım
Canım yemekten zarar gelmez normal doğum istiyorsan bol su iç merdiven in çık ve hurma ye inşallah güzel bir doğumun olur Rabbim evladını bağışlasın sana inşallah
Ay Allah razı olsun senden canım amin çok teşekkür ederim 🫶
Allah senden de razı olsun inşallah bol bol meyve yemeyi unutma özellikle muz ceviz ve badem ye bebeğine kilo yapar bunlar🥰🥰
Peki canım tekrardan çok sağol
Çok aşırı almamissin. Ye canının jstedigini ama biraz arasını aç istersen . Yarım saatte bir yemek yerine
Zor olucak ama ara koyucam biraz
Bende 51 kilo ile hamile kaldım. 66 kiloyla doğuma gittim. Doğumdan sonra kilolarım yüzünden bunalıma bile girdim. Verirken zorlandım ve hareket olarak zorlandığım şeyler oldu. Lütfen senin ve bebeğinin sağlığı için biraz dikkat etmeye çalış. Zaten sağlıksız beslenmek sana ya da bebeğine zarar
Şuan bence 70.75 kilo olmusumdur bende bunalıma giricem sanırım artık daha dikkat edicem doğuma az kaldı zaten bişey olmasın çok teşekkür ederim canım
Rica ederim canım. Sağlıkla gelsin bebişin 🌸
Sağlıksız beslenmen de çok beslenmen de zarar verir. Şeker yüklemesi yaptırdın mı
Yaptırdım . haklısın yaa artık daha dikkat edicem yorumlar korkutu biraz
Sağlıksız abur cubur yemek yerine kuru yemişler kuru meyveler yiyebilirsin.hurma badem ceviz fındık bitter çikolata kuru incir bunlar hem daha sağlıklı hemde uzun süre tok tutar seni.hem bebeğinede faydalı bu saydıklarım oda kilo alır
Peki çok teşekkür ederim canım
1,450,414 soru
23,817,304 cevap
318,126 kullanıcı