+2 oy
133 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (187 puan) tarafından

Hanımlar ilk gebeliğim 34 haftalik ve çok yemek yiyorum öyle böyle değil dolaptan çıktığım yok bide ağırlaştım baya kalkıp oturamıyorum ama baya rahatsız ediyor beni bu durum elimde değil sürekli bişey yeme isteği var acaba bebeğime zarar verir mi bu kadar yemem onu etkiliyor mu sağlıksız besleniyorum bide  en fazla yarım saat yemeden durabiliyorum 

9 Cevaplar

+3 oy
(1,161 puan) tarafından

Kac kilosun canim

(187 puan) tarafından

Hamile olmadan önce 51 kiloydum . 1 ay önce 67 kiloydum şuan bilmiyorum 

(1,611 puan) tarafından

Maşallah ya nasıl alınıyor o kilo 6 kilo almistim ben bende yedim içimde mideniz hicmi rahatsız olmadi ki daha alcaksiniz 20 kilo olur sizi  Maşallah diyin tekrar

(187 puan) tarafından

Maşallah demeyin kız  

İsteyerek almadım vericem ama yeme çok dikkat edicem yoksa bu gidişle 😂 

(1,611 puan) tarafından

Valla verilmiyor geri sonra

(187 puan) tarafından

Neden süt verince falan kilo gitmiyor mu

-Reklam-
+1 oy
(1,161 puan) tarafından

Şekerine baktinmi hci

(187 puan) tarafından

Evet normal demişti 

+1 oy
(3,143 puan) tarafından

Seker yuklemesi yaptirdin mi 

(187 puan) tarafından

Yaptırdım 

(3,143 puan) tarafından

Temiz ciktiysa dert etme derim istahin varsa ye bebegin karninda gelissin ne guzel ama sagliksiz beslenmen cok yanlis onlari birakman lazim 

(187 puan) tarafından

Dikkat edicem artık peki çok sağol 

0 oy
(2,463 puan) tarafından

Son ayda aşırı kilo alırsanız vajinal doğum şansınız azalabilir. Sezeryan olma durumunda kalabilirsiniz. Vücudunuz ödem tutabilir. Aşırı kilodan ötürü farklı sağlık sorunları yaşabilirsiniz. Her açlık hissinde su için. 

(187 puan) tarafından

Ay niye korkutuyorsun beni canım  peki napicam ben doktora mı gitsem acaba 

(2,463 puan) tarafından

Amacım korkutmak değil, maalesef kontolsüz kilo artışı iyi bir şey değil. İsterseniz doktora gidin. Belki bir beslenme listesi verirse ona göre ilerler, yemek yeme isteğinizi kontrol altına alabilirsiniz. 

(1,161 puan) tarafından

Gerçekler her zaman korkunçtur 😁

(187 puan) tarafından

Peki çok teşekkür ederim 

(187 puan) tarafından

@Esmaa25 Haklısın valla canım 

0 oy
(326 puan) tarafından

Canım yemekten zarar gelmez normal doğum istiyorsan bol su iç merdiven in çık ve hurma ye inşallah güzel bir doğumun olur Rabbim evladını bağışlasın sana inşallah 

(187 puan) tarafından

Ay Allah razı olsun senden  canım  amin çok teşekkür ederim 🫶

(326 puan) tarafından

Allah senden de razı olsun inşallah bol bol meyve yemeyi unutma özellikle muz ceviz ve badem ye bebeğine kilo yapar bunlar🥰🥰

(187 puan) tarafından

Peki canım tekrardan çok sağol 

0 oy
(21,530 puan) tarafından

Çok aşırı almamissin. Ye canının jstedigini ama biraz arasını aç istersen . Yarım saatte bir yemek yerine 

(187 puan) tarafından

Zor olucak ama ara koyucam biraz 

0 oy
(2,470 puan) tarafından

Bende 51 kilo ile hamile kaldım. 66 kiloyla doğuma gittim. Doğumdan sonra kilolarım yüzünden bunalıma bile girdim. Verirken zorlandım ve hareket olarak zorlandığım şeyler oldu. Lütfen senin ve bebeğinin sağlığı için biraz dikkat etmeye çalış. Zaten sağlıksız beslenmek sana ya da bebeğine zarar

(187 puan) tarafından

Şuan bence 70.75 kilo olmusumdur bende bunalıma giricem sanırım artık daha dikkat edicem doğuma az kaldı zaten bişey olmasın çok teşekkür ederim canım 

(2,470 puan) tarafından
+1

Rica ederim canım. Sağlıkla gelsin bebişin 🌸

0 oy
(1,419 puan) tarafından

Sağlıksız beslenmen de çok beslenmen de zarar verir. Şeker yüklemesi yaptırdın mı

(187 puan) tarafından

Yaptırdım . haklısın yaa artık daha dikkat edicem yorumlar korkutu biraz 

0 oy
(205 puan) tarafından

Sağlıksız abur cubur yemek yerine kuru yemişler kuru meyveler yiyebilirsin.hurma badem ceviz fındık bitter çikolata kuru incir bunlar hem daha sağlıklı hemde uzun süre tok tutar seni.hem bebeğinede faydalı bu saydıklarım oda kilo alır

(187 puan) tarafından

Peki çok teşekkür ederim canım 

İlgili sorular

+4 oy
2 cevap 57 göst.
0 oy
3 cevap 305 göst.
24 Nisan 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
8 cevap 253 göst.
0 oy
6 cevap 228 göst.
6 Nisan 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Arzu arzu (349 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,450,414 soru

23,817,304 cevap

318,126 kullanıcı

...