+2 oy
130 göst.
Çocuk & Ebeveyn kategorisinde (2,419 puan) tarafından

image

Oğlumun çölyak test sonuçları kızlar. İnternetten baktım stres oldum beynim durdu sanki. Bişey anlayamadım. Daha önce yaptıran ya da bilgi sahibi olan varsa ve beni aydınlatırsa sevinirim 🤲

4 Cevaplar

+3 oy
(21,437 puan) tarafından

Ben bundan sonra tahlil sonuclarina doktordan önce bakmamaya karar verdim. Çünkü bazen normal olan değerleri bile biz internet bilgileriulyle anormal olarak değerlendirebiliyoruz. Ve stres yapıyoruz. Kızımın da çölyak testi yapıldı şükür iyi çıktı . ama bilgim yok bu konuda. İnşallah iyi çıkar sonuclariniz 

(2,419 puan) tarafından

Daha önce bize de tahlil yapıldı negatif çıkmıştı. Ama e nabızda o tahliller görünmüyor neden bilmem. Gece gece bakmasam daha iyiydi bunlara😥

(21,437 puan) tarafından

Boşver bacım. Bakma yoktur Allah'ın izniyle 

(2,419 puan) tarafından

İnşallah diyeceğim yarına kadar sabretmem gerek sadece 🤲 teşekkürler yorumun için 

-Reklam-
+3 oy
(3,278 puan) tarafından

Normal yazıyor bı sıkıntı yok gibi doktora göster 

+3 oy
(823 puan) tarafından

Bu testi nasıl yapıyorlar deri testi kan testi veya kolonoskopi mi

(2,419 puan) tarafından

Ederim tabiki🌸

(266 puan) tarafından

Çölyak hastalığı boya bir sıkıntı yaratmıyor bence bende de çölyak hastalığı var yani bayağı bir süredir var 1.70 boyum ben kilo alamıyordum mesela hiçbir yemek yiyemiyordum sürekli ishaldim halsizlik uyku yani şu an şu an 2 tane çocuğum var 75 kiloyum yani İlk başlarda ben kilo alamadım ama boyum bayağı uzuyordu sürekli

(2,419 puan) tarafından

Doktor ilk önce çölyaktan şüphelendi. Boy konusunda etki etmese ilişkili olabileceğini düşünmezdi bence canım. 

(266 puan) tarafından

Olabilir ozmn   tabi cölyak çeşitleri var ama benim kuzenim de kilo almıyor boy uzanıyor ona da doktor cölyak olabilir demişti test yapmıslardı bişey çıkmamıstı

(2,419 puan) tarafından

Çölyak için 3 farklı antikora bakılıyormuş. 2 antikorun sonuçlarıymış bunlar ve negatifler çok şükür. 3. Antikor sonucu mayısta çıkacakmış. Ama muhtemelen onda da bişey yoktur. Yani inşallah 🤲

+2 oy
(266 puan) tarafından

Ben kendim de çölyak hastasıyım ama sonuçtan alamiyom ya  

(266 puan) tarafından

Yok yapmıyorum ben 

(823 puan) tarafından

Neden peki bizim arkadas çölyak tenceresi bile farkli kuruyemis bile yemiyor dikkat etmeyince bagirsak kanserine kadar ilerliyor mus

(266 puan) tarafından

Evet doktorda diyet önerdi ömur boyu diye ama  ben Gulutensiz   un makarna geliyor bana devlet veriyor ama yenilmiyor.  Ondan dolayı bende diyet yapmıyorum pek kendime bakan birisi de değilim ondna dolayı bosveriyorum  acıkcası

(823 puan) tarafından

Yazik canim ilerde pisman olursun saglik elden gidince

(266 puan) tarafından

Evet sağlık herşeyden önemli ama ne bilim ya ben hep bu kafadna gittim  canımın pek önemi yok karşımdaki iyi olsun yeter bana diye şimdi 2 tane çocugum var onlar için ayakta kalmaya çalışıyorum 

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 170 göst.
0 oy
3 cevap 178 göst.
20 Temmuz 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Leyla1 (23 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 328 göst.
0 oy
1 cevap 59 göst.

Kategoriler

1,448,969 soru

23,798,363 cevap

317,242 kullanıcı

...