Merhaba arkadaslarım ben aslında 4 ay düzenli adet gördüm ama 4. Adetim biraz gecikti ve kısa sürdüğü için şüphelendim 3 buçuk ay sonra kan verdim beta hcg 0.47 çıktı iki hafta sonra tekrar verdim farklı hastanelerde <0.100 çıktı yanlış çıkma ihtimali söz konusu olabilir mi yoksa güvenebilir miyim test sonuçlarına ayrıca ultrasonda kist için bakışdı gebelik için değil ama rahim temizdi ve normal kalınlıkta dedi doktor eğer olmuş olsaydı 15 haftalık gebelik karından tam kasık üzerinden bakıldığında kesin olarak gözüküyor mu son günlerde karnımda şişlik ve sertlik hissediyorum sabahları daha düz oluyor ama yemekyen sonra baya şişkin sizce tüm bunları göz önüne alınca gebelik kesin olarak yoktur diyebilir miyiz bazı forumlarda adet görüldüğü halde gebe olanları okuduğum için korktum bilgilerinize ihtiyacım var
15 haftalık bence ultrasonda gözükebilir demek ki yokmuş
çok net bir şekilde gözükebilir bence @sanalAnne de soralım
Biraz tedirgin ve kaygılıyım bu durumdan dolayı kesin olarak yoktur değil mi zaten sabahları düz oluyor karnım stresten artık galiba sindirim sistemim etkilendi
Kesin yok diyebiliriz bir mucize gerçekleşmezse😅
Ay Allah korusun 😂 zaten adetlerim düzenli pıhtılı ve yoğun oluyor bu beta hcg hakkında da pekte bilgim yok ama kesin ve hassasmış galiba ama çok geç olduğu için korktum 3 bucuk 4 ay gecmisti yanlış negatif ihtimali söz konusu olabilir mi diye korktum
Kesin yok diyebiliriz. Çünkü hem kan hem ultrason ile bakılmış. Sadece kist için bakılsa bile doktor gebeliği muhakak söylerdi.
Teşekkür ediyorum içim en azından biraz rahatladı
Tabi canım, rahim kalınlaşmasından bile belli olur
Evet rahim yapısı daha farklı oluyormuş galiba ben biraz anksiyete sahibi bir insanım o yüzden hani gebelilte rahim yukarı çıktığı için karın altından bakılınca göremedi mi acaba vs diye kafamda baya bir düşündüm biraz saçma evet ama doktora direk soramadım ve söyleyemedim de
1,488,892 soru
24,336,758 cevap
345,884 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın