Çaresızım çok kötüyüm oncekı postlarımada bakabılırsınız hastneye yenıden yatıs yapıldı ve rota vrus dendı ısmı batuhan nolur dua edın anneler hamıleler oglum ıyılessın allah rızası ıcın
Basına gelenler varmı nasıl kurtuldunuz
Bizde aynı dertten hastaneye yattık 1 saat önce hatta bize bulastiran garibim cocukda karşı da yatiyo kanka kanka ayrilmadilar yine
Yaa gecmıs olsun
Sağol canım size de tez zamanda iyilesirler insallah
Allah acil şifalar versin kuzum inşallah kolayca atlatır 🤲💕
Amınn çok saol
Şimdi de rota virüsü çıktı Allahım şifasını versin inşallah o nasl bişey rota duymuştum ama ne gibi Bi hastalık
Kusma ishal ve ates
İyi olur canm hastanede yatması iyi olmuş Allah şifalı versin herkese
Geçmiş olsun canım.rota aşısı vurduşmuydunjz?
Canım üzülme Rabbimin izniyle geçer 1 buçuk sene önce benim oğlumda oldu 2 yasindaydi ozmn o da ishal karın ağrısı vardı ama kusmuyodu biz götürdük tabi ateşi ishali karın ağrısı olunca birde iştahı yoktu karnından röntgen çekilmişti neyse doktor bize bağırsak duzenleyici verdi bide toz verdi bı tane bunu suya koy hergun bı çay bardağı içsin demişti ben meyve suyuna koymuş öyle icirmistim onu hergun sonra geçti
Hastanede 1 buçuk haftada atlattık şöyle ki önce bi kızım oldu hastanenin 5. Günü daha taburcu olmamışken öbür kızım da kapmış onu da yanına yatırdılar 12. Gün sonunda taburcu olduk bende bitmiş durumdaydım. İyileştiler eve geldik 2 gün geçmeden bu sefer de adenovirüs kaptıklarını öğrendik 5 günde ondan yattık. Allah yardımcı olsun bu iki hastalık lanet bişey çok geçmiş olsun. Sizinki bizimki kadar sürmeyebilir
Oğluma 10 günlükken bulaştı hastaneye gitmeden atlatti ama perişan oldu. 1 ay çekti
Bu ara salgın var herhalde ger gün 2 3 rotavirus postu görüyorum Rabbım şifa nasip etsin inşallah hemencik çıkarsınız
1,474,762 soru
24,144,440 cevap
334,616 kullanıcı