+2 oy
213 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (60 puan) tarafından

Çaresızım çok kötüyüm oncekı postlarımada bakabılırsınız hastneye yenıden yatıs yapıldı ve rota vrus dendı ısmı batuhan nolur dua edın anneler hamıleler oglum ıyılessın allah rızası ıcın

Basına gelenler varmı nasıl kurtuldunuz

8 Cevaplar

+2 oy
(3,821 puan) tarafından

Bizde aynı dertten hastaneye yattık 1 saat önce hatta bize bulastiran garibim cocukda karşı da yatiyo kanka kanka ayrilmadilar yine 

(60 puan) tarafından

Yaa gecmıs olsun

(3,821 puan) tarafından

Sağol canım size de tez zamanda iyilesirler insallah

-Reklam-
+1 oy
(3,522 puan) tarafından

Allah acil şifalar versin kuzum inşallah kolayca atlatır 🤲💕 

(60 puan) tarafından
+1

Amınn çok saol

+1 oy
(209 puan) tarafından

Şimdi de rota virüsü çıktı Allahım şifasını versin inşallah o nasl bişey rota duymuştum ama ne gibi Bi hastalık

(60 puan) tarafından

Kusma ishal ve ates

(209 puan) tarafından

İyi olur canm hastanede yatması iyi olmuş Allah şifalı versin herkese

+1 oy
(552 puan) tarafından

Geçmiş olsun canım.rota aşısı vurduşmuydunjz?

0 oy
(415 puan) tarafından

Canım üzülme Rabbimin izniyle geçer 1 buçuk sene önce benim oğlumda oldu 2 yasindaydi ozmn o da ishal karın ağrısı vardı ama kusmuyodu biz götürdük tabi ateşi ishali karın ağrısı olunca birde iştahı yoktu karnından röntgen çekilmişti neyse doktor bize bağırsak duzenleyici verdi bide toz verdi bı tane bunu suya koy hergun bı çay bardağı içsin demişti ben meyve suyuna koymuş öyle icirmistim onu hergun sonra geçti 

0 oy
(12,082 puan) tarafından

Hastanede 1 buçuk haftada atlattık şöyle ki önce bi kızım oldu hastanenin 5. Günü daha taburcu olmamışken öbür kızım da kapmış onu da yanına yatırdılar 12. Gün sonunda taburcu olduk bende bitmiş durumdaydım. İyileştiler eve geldik 2 gün geçmeden bu sefer de adenovirüs kaptıklarını öğrendik 5 günde ondan yattık. Allah yardımcı olsun bu iki hastalık lanet bişey çok geçmiş olsun. Sizinki bizimki kadar sürmeyebilir

0 oy
(2,725 puan) tarafından

Oğluma 10 günlükken bulaştı hastaneye gitmeden atlatti ama perişan oldu. 1 ay çekti 

0 oy
(4,273 puan) tarafından

Bu ara salgın var herhalde ger gün 2 3 rotavirus postu görüyorum Rabbım şifa nasip etsin inşallah hemencik çıkarsınız 

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 866 göst.
19 Haziran 2019 Diğer kategorisinde Damlamustafa (40 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 429 göst.
+1 oy
13 cevap 281 göst.
+4 oy
4 cevap 203 göst.
14 Mart 2025 Aile & Aşk kategorisinde vellenizanim (1,131 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,781 soru

24,144,718 cevap

334,625 kullanıcı

...