+2 oy
128 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (60 puan) tarafından

Kızlar oğlum 4 gün hastanede kaldı antıboyotık tedavisi aldı bogazı kötüydü ve atesı düşmüyordu

Dün taburcu oldu tedaviye evde devam dedı antıbıyotk verdı saatı saatıne verıyorum ilacı

Dün ve bugün sureklı kustu ne yese kustu ıshalde var ve ateşlenmeye basladı bugün tekrardan

Doktor 1 hafta sonra kontrole getır dedı çıkarken

Antıbıuotıgın bıtmesınımı beklesem yoksa pazartesı yenıdenmı götürsem 

Dün gece acıle gıttık benı cok azarladı doktorlar bıle panık yapmıssın ne var bunda dediler

Ama normalmı yanı zaten ateş düşmediği ıcın yattık hastaneye eve gelince yenıde ateslendı 2 defa ateş düşürücü verdim etkısı gecınce yenıden ateslenıyor

Zaten hıc bısey yemıyor ıyıce zayıfladı

4 Cevaplar

+2 oy
(12,964 puan) tarafından

Bence götür yine. Toparlamaya başlamış olması lazımdı normal şartlarda sanki tekrar etmiş gibi hastalık. Geçmiş olsun 

(60 puan) tarafından

4 günlük ılacı bıtıncemı gotursem

-Reklam-
+1 oy
(1,442 puan) tarafından

Hiç bekleme direk git yazık günah yavruya ateşi vucud sıvı kaybettiği için çıkıyor. Serum bağlarlar mide bulantısı için iğne yaparlar rahatlar. Sen 4 günü beklersen o çocuk Allah korusun. Oğlum 3 buçuk kilo verdi. İshal için de probiyotik ve çinko kullanıyoruz. 10 gün yattık 2 gün oldu çıkalı bak hala ishali devam ediyor. İhmal etme annesi git.

+1 oy
(4,214 puan) tarafından

Antibiyotik ishal yapar zaten hasta olduğu için kusmasi da normal. Biz de yeni bir hastalık atlattık 4 5 gün boyunca 39.5 ates ilaçtan 1 saat sonra 38 e düştü en fazla 4.5. Saatte ates tekrar çıktı 2 3 ayrı doktora götürdüm biri de acildi su an vücudunda gezen bir virüs var atlatana kadar böyle devam edecek dedi Antibiyotik de vermedi bize virüse verilmiyormus. Ne yerse verin kuru dut kaynatıp suyunu verin bir iki yudum bile enfeksiyonu atar oğlum ağzına hiçbir şey surmuyordy bir de daha 9 aylik her şeyi de yiyemiyor haşlanmış meyveyi ezip az az yedirdim onu yiyordu muz ezip verebilirsiniz ishale iyi gelir prebiyotik verseniz iyi olur Antibiyotikten sonra 6 hafta kadar kullanılması önerilir. Yayla çorbası olabilir pirinçli iyi gelir. 

+1 oy
(24,723 puan) tarafından

Bence bekle yeterince antibiyotik almış bitir bari vücudu yorgun düşmüş canım

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 324 göst.
+2 oy
7 cevap 260 göst.
0 oy
7 cevap 223 göst.
0 oy
9 cevap 490 göst.
23 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Simayyy (1,878 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,983 soru

24,092,763 cevap

331,859 kullanıcı

...