+2 oy
134 göst.
Ev & Yaşam kategorisinde (2,633 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Kizzlar yarin badanaya gircez Allah'ın izni ile bide calisyorum size bi model aticam ben şu model istiyorum düz çıta almış eşim ama bunlar için ne gerekli bakar mısınız yani bilenn varmı

Bide şunu sorucam yarın badana var ya annem yikanacaklari yıkamış ev çamaşır dolu camasirla uğraşcam benim bildiğim çamaşırlar ev temizlenme tek tek yıkanır posetleyip koltuğun üstüne koyarız diyor herşeye aalaaklk alakasiz karışıyor kirmakta istemiyorum ama çıldıracam streslym neyse atıyorum bakarms z

image

image

image

image

4 Cevaplar

+2 oy
(988 puan) tarafından

Kartonpiyer değil mi canım bunun adı

(2,633 puan) tarafından

Başındaki kartoonpiyer bu citaymis

(7,436 puan) tarafından

stropier mi ne diyorlar sanki

(2,633 puan) tarafından

Böyle sekilli ressinde attigim gv kıvrımlı olanlara mi ? 

(7,436 puan) tarafından

onlar zaten duz oluo bildigim. yaparken yapan kisi sekil veriyor 

-Reklam-
+2 oy
(5,131 puan) tarafından

Köpük stopiyer diye geciyor genelde boya satilan yerlerde var cnm 

(2,633 puan) tarafından

Tmm cnm bir cildircam annem upuzun msj atıyor çıta diyir ben anlamıyorum sonrasında msj msj üstüne burayi demiyor bana kızım ayrri satılıyor bunlar demiyor upuzun çıta. Aldık 

Bide şey dicem salon mutfak antire oturma odası buraya nekadar bu modelden giderr 

Örnek salonu attım o şekilde istiyoru m

(2,633 puan) tarafından

Zikzak olan yerler köşeler ve tam arada dalgalı çok yer var ya onlara da mı böyle deniyor köşe ve aradak sekil

(5,131 puan) tarafından

Bak canım köselere iste tavan köşe stropiyer ortadakilere  stropiyer çıta birde avize kısmına gelen yuvarlak var takiliyor tam ortaya sen anneni boşver boya'ıya sor o bilir ve boya aldigin boya dukkanina sor onlar satiyor bu malzemeleri ve köpük olduğu icin ucuz cok bir maliyeti olmaz zaten cam olan tarflarida perdelik seklinde yapiyorlar perde alt kksimda kaliyor cok hoş goeunuyor 

+1 oy
(2,633 puan) tarafından

Kizcelerrrrrrrrrrrrrrr

+1 oy
(2,633 puan) tarafından

......,...........

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 99 göst.
0 oy
9 cevap 331 göst.
18 Kasım 2021 Diğer kategorisinde Prensannesizey (524 puan) tarafından soruldu